Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3737 spørgsmål og givet 6348 svar de sidste 13 år
2013-09-18T19:28:17: 1

Brevkassespørgsmål

Er han den rigtige?


Min kæreste og jeg har været sammen i over tre år og vi var meget forelsket i starten. Jeg gik dog kun på efterskole og han gik i gymnasiet. Jeg har oplevet min del med drenge, så jeg kender mig selv med hensyn til drenge. Men eftersom at vi har gået dybere ind i forholdet og er blevet forlovet, synes jeg at mine følelser stille forsvinder.
Jeg elskede sex før og da jeg mødte ham, men i de sidste par år har jeg ikke rigtig haft lyst til sex overhovedet - indtil for et par måneder siden. Jeg mødte at drømme om sex og tænde på andre fyre, bare ikke min egen kæreste. Jeg elsker ham (tror jeg), men vi mangler den gnist, der er så vigtigt for et forhold. Vi flyttede sammen for et halvt år siden og jeg håbede på at sex'en ville komme tilbage, men jeg har ikke lyst til ham.
Han tænker meget på sig selv og sætter sig selv og andre i forreste række, frem for mig. Jeg har taget ham i at lyve nogle gange og vi har haft en episode hvor han truede med at være mig utro. Jeg er bange for at jeg kun er sammen med ham, fordi at det er så "nemt" og jeg har ikke været single i mange år.
Som sagt, så er jeg begyndt at tænke på andre fyre og jeg er også begyndt at savne singlelivet. Jeg tænker tit på at gå ud og have det sjovt med fyre og jeg har endda også tænkt på om jeg ikke kunne finde det der var bedre udenfor "vores verden". Vores nabo (vi bor i et slags kollegie) har jeg brugt meget tid med, når min kæreste ikke har været der, bare til at snakke. Og ham er jeg begyndt at drømme meget om. Han er ikke min type, men han behandler mig som den jeg er, i forhold til min kæreste og det må vel også betyde noget..
Jeg ved at du ikke direkte kan sige at jeg burde gå fra ham, men jeg har brug for at vide om det ville være en fejl og en dum idé at gøre det.
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2013-10-06T11:54:34 1
Jeanette

Hej!

Puha det er et svært valg du står overfor. Når du beskriver din kæreste, lyder han som om han tager dig for givet. Bare fordi man er kærester (eller forlovet) betyder det ikke at man skal begynde at gå mindre op i hvordan man behandler hinanden. Jeg lagde især mærke til at han har truet med at være utro – det er ikke i orden! For mig ser det ud som om du skal tænke over en vigtig ting: Ser du dig selv bygge en fremtid op med ham? Tre år er ikke lang tid i forhold til et helt liv. Hvis du virkelig elsker ham, så må I tage en snak om hvordan du har det i forholdet. Prøv evt. at tage på nogle dates, tage på en weekendferie og prøv at genfinde den gnist der var i starten. Selvfølgelig kan man ikke være nyforelsket for evigt, men det er vigtigt at huske hvordan det var dengang og hvad det var der gjorde den anden helt fantastisk. At du har været sammen med din kæreste i så lang tid, kan godt være vanskeligt når man er ung og man kan godt miste sig selv. Du skal tænke godt efter, om du ofrer for meget af dig selv og din glæde for at være i forholdet. Selvfølgelig skal du tænke over om singlelivet og de mange fyre kun lyder attraktivt fordi det er noget du ikke har, men sådan læser jeg det ikke. Når I ”kun” har været samme i tre år og forholdet allerede er så problematisk, så må I enten arbejde hårdt for at finde hinanden igen eller også må du slutte det (både for hans skyld og for din egen). Det eneste der vil være en fejl og en dum idé, er at leve et liv hvor man aldrig føler sig rigtig glad. Og når jeg læser dit spørgsmål, lyder det som om du allerede godt selv ved hvad der er det rigtige at gøre. Held og lykke J

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tak for en god brevkasse. I er kommet med svar på flere af mine spørgsmål, som har været rigtig brugbare."

- Anonym