Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3695 spørgsmål og givet 6293 svar de sidste 13 år
2013-09-20T16:55:39: 2

Brevkassespørgsmål

Følelser for en anden


Hej jeg er en pige på 14 år som har en kæreste, men problemet er at han bor rigtig langt væk og vi ikke ses så tit og nu har jeg fået følelser for en dreng der hedder Joakim. Jeg elsker stadig min kæreste men hver gang jeg er sammen med Joakim glemmer jeg helt min kæreste, hvad skal jeg gøre? Hilsen Meee <3
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2013-10-10T09:33:24 1
Charlotte
Hej Meee

Det er altid svært at have en kæreste der bor rigtig langt væk, for man får ikke de oplevelser man gerne vil have sammen med ham, som du måske får med Joakim.
Det er vigtigt at du tænker dig rigtig godt om. Hvis du virkelig elsker din kæreste ville det måske være en god ide at være mindre sammen med Joakim, for han er jo den der sætter jeres forhold på prøve.
Hvis du hellere vil være sammen med Joakim, så er mit råd at gøre det forbi med din kæreste. Det kommer til at såre ham, men det vil såre ham endnu mere hvis du trækker det ud og det udvikler sig med Joakim  samtidig.
Tænkt dig godt om inden du gør noget du vil fortryde.

Held og lykke fra

Charlotte
2013-10-10T12:06:58 1
Line
Hej du!
Du burde helt sikkert fortælle din kæreste, at du har fået følelser for en anden fyr. Det fortjener han i og med, at han er dine kæreste, og som du skriver, så elsker du ham. 
Snak med din kæreste om den anden fyr, så I evt. kan finde en løsning - skal i gå fra hinanden? Skal du se mere eller mindre til Joakim osv. I kan måske finde en løsning, så I kan ses noget mere, så du finder gnisten frem for din kæreste igen og glemmer alt om Joakim. 
Det er ærgerligt, at give slip på en, man elsker. Men hvis du virkelig har følelser for ham Joakim, må du altså gøre op med dig selv, hvem du vil sætte dine penge på. Det fortjener I alle tre. 
Håber mit svar kunne bruges til noget, ellers er du velkommen til at skrive til TheLove igen :)

- Line.  

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..for det første vil jeg takke en million gange for jeres side og hjælp. Den har hjulpet mig til at få hjælp med både selvmords tanker, stoffer og familieproblemer, og har virkelig ændret mit liv 100%"

- Anonym