Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3758 spørgsmål og givet 6376 svar de sidste 13 år
2013-10-01T12:11:26: 2

Brevkassespørgsmål

forbudt kærlighed


har en veninde som er kærste med en ældre mand
hvordan kan det være der ses så skævt til dette ,hvis de er glade for hinanden
den skole hun er på nu ,må hun rejse fra da de ikke kan forstå hendes valg(bogø kostskole) efter hun været der i 6 uger, skal nu flytte skole, jeg så ked af at de ikke kan forstå hendes bvalg
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2013-10-10T10:11:48 1
Charlotte
Hej Jonas

Nogen gange vælger folk ting, som man ikke rigtigt kan forstå. Det er desværre sådan at mange folk ser skævt til at nogen gør noget som betragtes som om det ikke er normalt. Men man kan ikke altid styre sine følelser og nogen gange bliver man altså bare forelsket, selvom man bliver forelsket i en person som er meget yngre eller ældre end en selv. Du har ret i at det ikke er retfærdigt at hun nu må flytte skole, men sådan er det nu en gang i mellem og nogen gange kan man ikke gøre så meget.
Det vigtige er så at du støtter hende som en god ven og viser hende at du er der for hende når alle de andre ikke er.
Jeg håber alt går godt!

Charlotte
2013-10-10T12:46:20 1
Line
Hej du!

Det er rigtig svært for mig at svare på, hvorfor de ikke kan forstå hendes valg. Alle folk har hver deres meninger om, hvorvidt det er rigtigt at være sammen med en, der er enten meget yngre eller meget ældre end deres partner. Samtidig er der også en del, der mener, at kærlighed ingen alder har, og at man skal følge sit hjerte. Man kan sammenligne det lidt med, hvis man finder en kæreste af samme køn som en selv - nogle synes, det er helt i orden, mens andre mener, at det ikke er i orden overhovedet. Nogle er gammeldags omkring moderniserede forhold og andre har lettere ved at indfinde sig med, at tingene ændrer sig. 

Det eneste, du kan gøre for at hjælpe din veninde gennem de svære tider, er at støtte hende og fortælle hende, at du synes, det er helt fint, at hun har fundet en ældre kæreste, så længe hun er glad. Det er vigtigt for en person, der står i en svær situation, at vide, at der er nogle, der sætter sig ind i hendes situation og forstår hendes valg, når andre ikke gøre :) 

- Line.

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg vil gerne lige sige jeg har brugt siden før og følger med! Det er en virkelig stor hjælp tak!"

- Anonym