Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4591 spørgsmål og givet 7163 svar de sidste 16 år
2013-10-05T22:58:23: 2

Brevkassespørgsmål

Hvad vil han?


Hej TheLove
Fedt at i gider at tage jer tid til at hjælpe andre unge.
Her kommer mit spørgsmål.
For en måned siden slog min kæreste op, efter 4 måneder, og jeg var (og er) helt knust.
I går skulle jeg være med til at gøre klar til en fest på min skole, hvor min x også går, og vi snakkede sammen for første gang i en måned og det gik rigtig godt. Da vi gik fra hinanden skiltes vi på en rigtig træls måde og jeg kunne ikke finde ud f hvad han følte. Han blev ved med at kalde mig dejlig og tage på mig da han slog op. En uge senere skrev han og spurgte hvordan det gik. Jeg svarede kort: det går fint. Dig? Vi skrev lidt og han nævnte på et tidspunkt at han var bange for at vi havde taget en forhastet beslutning. Jeg skrev at jeg ikke vidste det og havde brug for at finde ud af mine følelser. Derefter begynder han selvfølgelig at trække i land og siger at det nok var det bedste og vi havde jo snakket det igennem osv.
I går til festen kom han på et tidspunkt hen og tog mig i hånden og kiggede mig dybt i øjnene og sagde at han var glad for at jeg har det godt (hvilket jeg ikke har). Jeg spørger hvordan han har det, han trækker lidt på skulderne og mumler noget i retningen af tjah, og så noget jeg ikke kunne høre og så gik han. Senere skulle vi gå forbi hinanden og han tager fat om livet på mig og holder fast mens han går forbi, selvom der var massere af plads.
Senere får han øje på mig, mens vi begge er oppe for at købe noget i baren, og han skynder sig at lægge armen om pigen der står ved siden af ham, og hele aftenen er han ude at danse med en masse forskellige piger, og jeg tror nok jeg så ham gå fra festen med en pige, muligvis hende han lagde armen om i baren. Det må han selvfølgelig også, vi har jo ikke noget sammen mere. Men jeg har bare så svært ved at finde ud af hvad han vil, fordi han først gør en ting og så skifter han hurtigere end lynet og gør noget andet.
Min veninde fortalte mig en dag for noget tid siden, hvor vi havde haft undervisning sammen med ham, hvor vi skulle holde oplæg, at han havde kigget på mig i stort set al den tid hans gruppe havde været oppe. Jeg sad bevidst og prøvede at kigge ned og tage noter, men fik øjenkontakt med han på et tidspunkt, så lidt må han jo have kigget.
Hvad skal jeg ligge i hans mærkelige opførelse? Kan han lide mig eller er han kommet videre når han nu gik fra festen med hende pigen? Ved jo ikke om der skete noget, jeg var selv hans første så ved han ikke er sådan en der bare gør det med alle og enhver, når han nu var 24 år første gang. Men han kan jo have ændret sig siden eller virkelig føle noget for hende her ( hvilket jeg selvfølgelig ikke håber).
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2013-10-08T19:35:59 1
Helena
Hej :) 

Jeg kan virkeligt godt forstå du har problemer med at finde ud af ham, da han da mildest talt sender en del blandede signaler. Men alt i alt tror jeg bare han er lidt forvirret. Det kunne godt lyde som om han stadig føler noget for dig, men ikke rigtig tør sige det. I al fald ville jeg, i din situation, tage en mere eller mindre seriøs snak med ham. Spørg ham hvad han helt ærligt vil, og sig at du måske synes hans opførsel til festen var lidt underlig (i forhold til at holde om dig og kigge dig dybt i øjnene det ene øjeblik, og det næste holde om hende den anden og gå hjem med hende). 
Personligt synes jeg ikke hans opførsel tyder på at der er noget specielt mellem ham og den anden pige. Tror bare han gjorde det for at "vise sig for dig". 
Det du skal finde ud af er om du vil have ham tilbage igen, og så selvfølgelig få ham til at bekende kulør. Hvis i har været kærester i 4 måneder må han jo, uanset om han stadig har følelser for dig eller ej, holde af dig. Så sig at du bliver ked af det når han leger med dine følelser på den måde og kræv et svar, vil han finde sammen igen eller ej. Det ville jeg gøre. :) 

Håber meget du kan bruge mit svar, ellers er du selvfølgelig meget velkommen til at svare, eller skrive ind igen :)  

Med venlig hilsen 
Helena :) 
2013-10-10T21:10:24 1
Camilla
Hej

Det kan godt lyde som om, at stadig har følelser for dig og er i tvivl om, hvad han skal gøre. Det, at han skrev til dig, at i måske havde forhastet tingene, er et tegn på, at han er i tvivl. Da du så skriver, at du lige skal tænke det igennem, tror jeg, at han bliver bange for, at dit svar vil være nej, og derfor skynder han sig, at trække det tilbage igen, så det ikke er ham selv, der ender med at blive såret. 

Det at han tager fat om dig og holder din hånd, er også ting, der tyder på, at han ikke er ovre dig. 
Jeg synes, at du skal prøve at sige til ham, at hans mange forskellige signaler forvirrer dig. Du kan ikke finde ud af, hvad det er han vil, når han det ene øjeblik viser stor interesse for dig, og det næste øjeblik viser interesse for nogle andre piger. 
Enten viser han interesse for andre piger for at gøre dig jaloux, eller også prøver han at komme videre. 

Det er svært, at sige helt præcist ud fra det du skriver, om han stadig har følelser for dig eller om han prøver på at komme videre. Han lyder til at være forvirret. Vi to kan gætte og prøve at tolke på hans signaler, men det eneste du kan gøre, for at være helt sikker, er han spørge ham. 
Spørg ham hvordan han føler og fortæl ham, at du stadig har følelser for ham, så du får det ærlige svar. Hvis du er ærlig over for ham, er jeg sikker på, at han også vil være ærlig over for dig. 

Jeg håber meget, at mit svar kan hjælpe dig, og at i får løst problemet!

Med venlig hilsen
Camilla

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

Jeg har været utro...

For et par måneder siden møder jeg en helt fantastisk fyr, imens jeg har en kæreste. Jeg har svæ...

højdeforskel

hej brevkassejeg har en lille udfordring her, jeg kan godt li den her fyr og han kan os godt li mig....

Jeg vil ikke være forelsket men på den anden side…

Jeg er forelsket i en dreng fra min klasse og jeg skriver med ham en gang i mellem og han taler ofte...

Forvirring

Jeg gik fra min kæreste som jeg har vil kalde (H) for ca 2 ugers tid siden, vi havde været sammen ...

Skal jeg opgive ham?

Vi var en del fra efterskolen der var til festival i weekenden. Jeg havde glædet mig meget for der ...

Er bange for at mit kæreste er andet valg

Hej brevkasse håber i kan hjælpe.Jeg er i en situation hvor jeg altid har haft en godt øje til en...

Kan kun tænke på ham

HejMin fyr er flyttet til København (jeg bor i Aarhus)Han har utroligt travlt med arbejde og famili...

Jeg har det svært med kærestes fortid - hvad gør jeg

Hej,Jeg har været sammen med min kæreste i 3,5 år nu, og jeg elsker hende utrolig højt og vi er ...

har drømt at være min kæreste utro

jeg har drømt at jeg var min kæreste utro. jeg synes det var mærkeligt for jeg elsker ham virkeli...

"..tak for en god brevkasse. I er kommet med svar på flere af mine spørgsmål, som har været rigtig brugbare."

- Anonym