Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3697 spørgsmål og givet 6293 svar de sidste 13 år
2013-10-10T18:07:39: 1

Brevkassespørgsmål

Hjælper min veninde med kæreste problemer


Kære TheLove. 

jeg skriver begrund af at min veinde har et probem med sin først rigtige forelskelse, hun er 15 år og har fundet den har søde fyr som hun har kysset lidt meget med, nå men har for at par dage siden, viser det sig at han også har flirtet med en anden pige og han har spurt om de skulle komme sammen, d kom så sammen har i går og min veninde snakkede med ham om det. og spørg så hvorfor han så kyssede hende og hun fik afvide at kyssene ikke betyd noget for ham hun er dybt ulykkelig da det er hendes første kærlighed. 

Mit spørgsmål er hvordan kan jeg få hende i bedre humør og hvordan kan jeg fortælle hende at han så ikke er den rigtige for hende.

Vil så gerne hjælpe hende, men jeg har sagt til hende ham måske er sammen med hende for at gøre min veninde jaloux men det vil hun ikke rigtigt tror på. hjælp vil i ikke nok.


Tak på forhånd
hílsen Josephine
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2013-10-15T19:07:15 1
Camilla
Hej Josephine

Det du kan gøre som veninde i sådan en situation er at vise hende, at du er der for hende og snakke med hende og høre om hvordan hun har det. Det er rart at have en, der lytter, når man er ked af det. En god ting er også at du er ærlig. Fortæl hende at det er ham der går glip af noget, og at han ikke er værd at samle på, når han opfører sig sådan. Sig at der er mange andre søde drenge derude, og at hun nok skal finde en dejlig fyr der vil elske hende og behandle hende ordentligt. Ellers bare hyg dig med hende og måske prøv på at få hendes tanker over på nogle andre ting og få hende til at grine, så hun glemmer ham. Det kan godt tage lidt tid, men hun skal nok komme over ham.

Jeg håber, at mit svar kan hjælpe dig og din veninde.

Med venlig hilsen
Camilla

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Hej sødeste brevkasse, er super glade for jeres hjælp, hvilket gør jeg igen skriver da jeg står i et dilemma.."

- Anonym