Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4591 spørgsmål og givet 7163 svar de sidste 16 år
2013-11-10T07:37:33: 2

Brevkassespørgsmål

Min eks fra 7 år siden og min forlovet.


Jeg kan ikke komme over min ekskæreste. Vi var sammen i 9 måneder og og det er nu 7 år siden jeg slog op med hende. Jeg traf det valg fordi hun ikke ville have sex med mig. Men den dag idag fortryder jeg stadig at have gået fra hende. Jeg var fuldstændig forelsket i hende, og hun var min første kæreste. Vi kan kalde hende S.

Jeg har i mellemtiden haft flere forhold. Et forhold på 3 måneder, et på 1 år og et på 10 måneder. Og hygget mig med 10-12 andre.
Jeg har slået op med dem hver gang, og jeg har heller ikke haft noget problem med at komme over de andre.

Jeg mødte en dejlig tøs for ca 1 år siden, og vi er lige blevet forlovet i sidste måned. Hun er helt forelsket i mig, og jeg synes hun er rigtig smuk, og en dejlig person. Men forelsket, nej det vil jeg ikke sige. Jeg tror på at vi kan skabe en godt fremtid sammen da hun har de kvaliteter jeg synes er vigtige hos en kvinde.

Problemet er bare, at jeg igennem de sidste 7 år aldrig har glemt S. Jeg har grædt over hende og enda ringet til hende for et par år siden mens jeg var fuld. (Dumt træk)
Jeg er nu flyttet til København og er startet på studie, og jeg synes at have synkroniseret S til at fylde mindre i mit hjerte end hun havde de sidste 7 år, men det viste sig at hun åbenbart var flyttet til samme kvarter som jeg bor i nu, for jeg mødte hende i et indkøbscenter 1 uge før jeg skulle forloves.

Det viste sig at hun havde fået et barn med sin mand (en ældre mand, 10 år ældre end hende selv), for hun havde hende med. Jeg fortalte hende om min forlovelse, og gav hende en undskyldning for den måde tingene sluttede mellem os. Vi var begge glade for hinandens vegne. Da jeg så hende kom det hele tilbage til mig! Jeg føler at jeg virker fikseret af hende

Jeg har ikke set hende siden, men jeg drømte om hende i nat, og har gjort det flere gange , og tænker på ofte på hende.

Hvad skal jeg gøre. Hjælp mig.
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2013-11-15T21:32:43 1
Jesper
Hej M.

Eftersom hun har fået et barn lyder det jo ikke til at sex skulle få dig til at forlade hende igen. Men muligheden for at hun er kommet videre og ikke har de samme følelser som dig er der jo.  Hun har fundet en ny, og eftersom de har valgt at få et barn sammen skal man vel tolke det sådan, at det er ham hun ser sig selv sammen med i fremtiden.

Du kunne jo fortælle hende hvad du føler, og hvis du syntes det skulle være svært, kan du jo vise hende hvad du har skrevet her. Det er jo ikke sikkert hun vil tage dig tilbage, men det vil nok hjælpe dig at hun ved hvordan du har det. Hvis hun i såfald afviser dig, og det viser sig i ikke kan være venner, hjælper det dig nok ikke at bo i samme kvarter som hende. Men jeg er sikker på det vil hjælpe dig at få det ud, og fortælle hende hvordan du har det.

Ligemeget hvad du vælger og gøre så pas på du ikke ødelægger det for dig selv os på grund af din forlovede :)

Mvh
Jesper Holmegaard Jensen
2013-11-16T17:04:47 1
Charlotte
Hej M,
Det lyder som en rigtig træls situation!

For det første, ja det var rigtig dumt at slå op med din kæreste fordi hun ikke ville have sex med dig. Men, alle begår fejl og det er længe siden.

Hvad angår hvad du skal gøre så synes jeg du skal åbne øjnene. Din ekskæreste er for længst kommet videre med mand børn og det hele, det er på tide du også gør det. Du bliver nødt til at prøve lidt hårdere på at glemme hende. Det nytter ikke noget, for man har det jo ikke ligefrem godt når man har det som dig.  Og jeg ved det - det er ikke nemt bare at glemme nogen, men du kan godt hjælpe det lidt på vej. Det vigtige er at fjerne ting som synligt kan minde dig om hende, hvis du har nogle ting i lejligheden, slet hendes nummer, lad være med at være venner med hende på facebook. Det er også godt ikke at opsøge hende, søge på hende på internettet og så videre. Nu ved jeg ikke om det er noget du har gjort, men det er jo bare forslag. Prøv alt hvad du kan!

Forresten synes jeg du skal tænke over om du gerne vil bygge din fremtid sammen med en du ikke elsker? 


Held og lykke med det hele!
Fra Charlotte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

Jeg har været utro...

For et par måneder siden møder jeg en helt fantastisk fyr, imens jeg har en kæreste. Jeg har svæ...

højdeforskel

hej brevkassejeg har en lille udfordring her, jeg kan godt li den her fyr og han kan os godt li mig....

Jeg vil ikke være forelsket men på den anden side…

Jeg er forelsket i en dreng fra min klasse og jeg skriver med ham en gang i mellem og han taler ofte...

Forvirring

Jeg gik fra min kæreste som jeg har vil kalde (H) for ca 2 ugers tid siden, vi havde været sammen ...

Skal jeg opgive ham?

Vi var en del fra efterskolen der var til festival i weekenden. Jeg havde glædet mig meget for der ...

Er bange for at mit kæreste er andet valg

Hej brevkasse håber i kan hjælpe.Jeg er i en situation hvor jeg altid har haft en godt øje til en...

Kan kun tænke på ham

HejMin fyr er flyttet til København (jeg bor i Aarhus)Han har utroligt travlt med arbejde og famili...

Jeg har det svært med kærestes fortid - hvad gør jeg

Hej,Jeg har været sammen med min kæreste i 3,5 år nu, og jeg elsker hende utrolig højt og vi er ...

har drømt at være min kæreste utro

jeg har drømt at jeg var min kæreste utro. jeg synes det var mærkeligt for jeg elsker ham virkeli...

"tak for jeres store hjælp de andre gange jeg har indsendt et dilema til jer"

- Anonym