Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4561 spørgsmål og givet 7126 svar de sidste 16 år
2013-11-12T15:05:12: 2

Brevkassespørgsmål

Kan ikke komme over ham


Hej TheLove.
I sommers mødte jeg en fyr, til min "kollegas" fest. (hendes lillebror)
Jeg blev alt for fuld, og han hjalp mig enormt meget. Han fik mit nummer også videre og skrev til mig både samme nat og dagen efter om hvordan jeg havde det.
Senere på ugen inviterede han mig til fest i hans lejlighed, og vi klikkede enormt godt.
Vi begyndte og ses, og jeg blev efter kort tid rigtig glad for ham. Kemien var der 100%, og vi kunne snakke om alt sammen, og grine og fjolle. Det hele.
Han var 6 år ældre end mig, men synes ikke aldersforskellen var et problem. Det synes han heller ikke, og selvom hans venner var meget i mod det, påvirkede det ham ikke.
Vi var tit sammen, og for mig var han drømmefyren. Men han var altid meget led ved mig. og sagde nogle trælse ting. Jeg vejer måske 5 kg for meget, men han sagde ofte til mig at jeg skulle tabe mig, og hvis jeg så spurgte hvor meget, svarede han 35 kg. Han gjorde mig tit meget ked af det, og påpejede alle mine fejl, og "gjorde grin" med min alder.
En aften, mens han holdte fest, gik det helt galt. Efter vi havde været uvenner ville han have sex med mig, og vi havde da endnu ikke haft sex. Men da jeg har haft nogle trælse oplevelser, ville jeg vente og være sikker, da vi kun havde været sammen en lille månede, og havde heller ikke lyst til at vores første gang sammen skulle være mens han havde opført sig som det største røvhul, han blev irriteret på mig, og efter den aften var det forbi.
Tænkte at det nok var det bedste, eftersom han ikke behandlede mig særlig godt, og at han nok skulle have en anoreksi blondine på hans egen alder.

Men nu har han fundet en ny... Hun vejer mindst 10 kg mere end mig, og er kun 1 år ældre. Og nu ved jeg ikke hvad der var galt med mig. Kunne på en måde trøste mig selv med at det i det mindste ikke var mig der var noget galt med, men hans krav til mit udseende.
Så mit spørgsmål er: Hvad var det galt med ham, og hvordan kommer jeg over ham?
Håber i kan hjælpe
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2013-11-14T00:36:26 1
Karen
Hej med dig. 

Han har behandlet dig på en meget dårlig måde, da der kommer ikke noget godt ud af du bliver ked af det eller at du skal være det utilpas med den som du er. For den er du er bedste person, som ved hvordan du skal behandlelse. 

Du er en prinsesse på din helt egen måde. Du skal behandlelse som en prinsesse. En prinsesse, som få af vide at hun er elsket og værdsæt for den du er. En prinsesse er altid smukkest når hun har et smil på læben og prinsessen har en prins, der kun vil se hende glad og tilfreds. 

Jeg synes, at du skal være heldig at du ikke har den her mand i dit liv og nu kan alt ting kun blive bedre herfra.

Hvis du gerne vil hurigt over ham, så fjern den kontakt som du har til ham, som face og telefon nummeret. Så undgå at komme de samme stede hvor han ville være lige i starten. (Ud af øje. Ud af sind) 

Så til sidst gør de ting som gør du rigtigt glad. Er det en løbetur eller en biograftur med den bedste veninde, eller en film aften med lillebror eller noget helt andet. Så længere at du lave ting som gør dig glad, så bliver du klar til en ny lækkerne prins i dit liv, som behandler dig godt <3 

Lykke til den videre vej.

Kram Karen :)
2013-11-15T22:02:13 1
Charlotte
Kære "Anonym", 

Det lyder til at være en rigtig træls situation du sidder i, da det altid er super svært at komme over en person, som man har været meget glad for. Men jeg synes du skal læse dit egen besked igennem igen og så prøve at se på det med et lidt andet syn. Fordi ud fra hvad du fortæller, lyder han bestemt ikke som en særlig sød fyr og bestemt ikke en der har fortjent at have en pige som dig. En fyr skal ikke fortælle dig hvordan du skal se ud, hvordan du skal være og hvad du skal gøre, han skal acceptere dig som den person du er og ikke forsøge at ændre dig. Og hvis han dropper dig efter en aften, hvor du ikke ville have sex med ham, lyder det til at det er noget han havde regnet med at han kunne overtale dig til. Og da han så ikke kunne det, droppede han dig. Det er bestemt ikke okay og ikke en fyr der er værd at samle på, for at sige det lidt hårdt. Der er intet galt med dig, andet end at du ikke vil være en nikkedukke for ham og det skal du være stolt af! Du respekterede dig selv og dine behov og det er rigtig stærkt gået af dig. 
Han lyder som en rigtig træls fyr, som du virkelig ikke skal bruge mere tid på. Og jeg ved godt det er rigtig svært at komme over ham, men hvis du begynder at kigge rundt efter nogle andre drenge og får snakket med nogle andre mennesker og forsøge at ikke tænke på ham mere, så er jeg sikker på at der kommer en anden sød fyr forbi, som rent faktisk har fortjent din tid og som ikke bare vil have en pige der bare gør hvad han siger. 

Du skal huske på du har fortjent en fyr, der kan lide dig som du er og han findes derude et sted, det er bare med at finde ham :) 

Hilsen 
Charlotteamalie

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Tak for jeres hjælp så utroligt mange gange før!"

- Anonym