Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4014 spørgsmål og givet 6598 svar de sidste 13 år
2013-11-17T15:53:59: 1

Brevkassespørgsmål

Mig og mine handlinger..


Jeg har en ven.. eller mere end en ven.. lad os kalde ham Steen. Steen og jeg går på efterskole sammen og vi har haft det fint med hinanden, snakket lidt sammen, haft en lidt fælles interesse for klaver og har bare haft det sjovt sammen. En nat skal hele skolen sove i vores gymnastiksal fordi der er forældreweekend, så vi skal låne vores senge ud. Det går fint nok. mig og Steen aftaler så at vi vil sove ved siden af hinanden, så jeg kan ligge på hans brystkasse og falde i søvn, for det er meget beroligende. vi ligger så og nusser hinanden i lidt tid når vi ligesom alle sammen er gået i seng, jeg nusser ham på maven, han nusser mig på ryggen. No big deal.
Lige pludselig rammer min albue tilfældigt hans underliv og jeg kan mærke 'den' er hård. Det ender så med at han fører sin ene hånd over på mit bryst og den anden tager fat i min og fører den ned mod skridtet. Så bliver vi ligesom ved derfra. Næste skridt bliver at han prøver at få mit hoved derned, den er jeg ikke helt med på, men har det 'dernede' i ca. 15 sekunder, så tager jeg det op igen.
Det er ikke fordi jeg ikke har givet blowjob før, det er fordi der er den sjove lille detalje indblandet at knægten er i et lykkeligt forhold med en anden pige (som ikke går på skolen), som jeg ikke vil ødelægge. Så jeg hvisker ,,Det går ikke'' Det ved han jo også godt, så vi stopper og hvisker undskyld til hinanden, men da jeg hvisker undskyld hvisker han tilbage at han jo bare kunne være stoppet.. (Hvorfor gjorde han så ikke det?)

Vi lader som om det ikke er sket, snakker om det et par dage senere og aftaler selvfølgelig at det ikke kommer til at ske igen. Haha, sjov historie...

.. Så aftaler vi at ham, mig og en fælles ven vil se Pasific Rim og bagefter sove på en hems. vi ser halvdelen og går i seng, igen no big deal. Jeg spørger igen om jeg ikke kan ligge på hans brystkasse og så gentager tingene sig ligesom (dog intet blowjob denne gang). Denne gang er det så ham der indser at ''Det her går ikke''. Og det får mig så til at tænke på noget en ven har fortalt mig: ''Første gang er det hans skyld (passer fint, da det er mig der stopper, ham der har det dårligt med sig selv). Anden gang er det hendes skyld (passer også fint, han stopper, jeg har det dårligt med mig selv nu..). Tredje gang er alting bare ligemeget..''

Lidt bonusviden er at efter anden gang er det som om vi aldrig har været bedre venner end efter det.. Igen siger vennen noget med at det ligesom har noget med det 'forhold' vi har kørende at gøre og det vi ligesom har 'oplevet sammen'.
En anden ting er at han igår skrev afsindigt mange hjerter, smileyer osv. til sin kæreste, igen er vennen inde over og siger det er noget drenge gør når der er et eller andet i vejen, eller når de ved de har gjort et eller andet forkert.

(her kommer strømmen af spørgsmål)
Passer det???

Hvad betyder det at det er sket to gange? Kan han godt lide mig??

Hvad sker der hvis vi gør det igen 3. gang??

Hvordan kan det være han opfører sig som han gør, med os to, gode venner og alt det??

Hvad skal vi gøre med vores forhold?? venner eller venner 'med fordele'??

Hvordan skal jeg sige alt det her til ham?????


PLEASE HELP! :/
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2013-11-17T17:55:37 1
Amalie
Hej med dig :)

Jeg har selv været på efterskole og hvor lyder det dog bare som dengang jeg var afsted.

Det er svært at have en kæreste derhjemme når man er på efterskole, hvilket også er tydeligt at se på den måde din ven opfører sig på. Han er ikke hjemme hos hende hver dag længere og glemmer hende måske lidt engang i mellem, fordi der sker så meget nyt og fordi han går tæt op og ned med så mange andre mennesker, som man jo gør på en efterskole. 

Hvad du skal gøre med jeres "forhold" afhænger vel meget af hvad du føler for ham. Jeg synes altid man skal overveje det der med at falde for den fyr man var "utro" med, for nu når han har lavet det sammen med dig, mens han har en kæreste, hvorfor skulle han ikke gøre det samme mod dig?

Jeg synes ikke du skal lade det ske igen, medmindre han slår op med hans kæreste og gør det klart for dig, at han gerne vil noget med dig. 


Jeg håber du kan bruge mit råd. Held og lykke med det og nyd nu for pokker dit efterskole år fuldt ud, du får det aldrig tilbage ;-)

Med venlig hilsen
Camilla Petersen

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

Mistet følelser?

Hej, jeg er en pige på 17 og jeg har en kæreste som jeg har været sammen med i 1,5 år og jeg har...

Snus??

Jeg har en kærste der tager snus og har gjort det lige fra jeg mødte ham første dag. Jeg får det...

Hvad har jeg gjort?

Hej brevkasseSå øhm ja, i går (den 18/12-21) var jeg sammen med nogen, den ene af dem var min ex ...

Er der ulovligt st være kærester med en på 13 år nå man selv er 16 år

Hej jeg ville høre og jeg må være kærester med en 13 år nå jeg er 16 år og hvad man må og hv...

I tvivl om forhold

HeyJeg er en pige på 17 år, og jeg har en kæreste. Vi har været sammen i rigtig lang tid og begy...

hvordan vender jeg mig til tanken.

hej ungzone. jeg er en pige på 13 år som for et stykke tid siden er blevet slået op med af min k...

Keep going or..??

Kære brevkasse, Jeg skriver til jer, da jeg står i en situation hvor jeg har behov for et per...

Jeg ved ikke hvordan hun føler.

Hej jeg er en dreng på 19, der går gymnasiet, jeg står med mit livs største problem. Mig og pig...

Jeg er 14 og hun er 13

Hej Ungzone! Jeg står i den situation at jeg er 14 (snart 15) og jeg har mødt en 13 årig pige der...

"Hej UngZone! Jeg elsker jeres arbejde, i er helt fantastiske!"

- Anonym