Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4498 spørgsmål og givet 7089 svar de sidste 16 år
2013-11-17T19:40:12: 2

Brevkassespørgsmål

Utro eller mig som er naiv?


Jeg er 20 år gammel, og min kæreste er 21 år.

Jeg har været sammen med min kæreste i 1½ år, ingen af os har været utro i denne tid, men en hændelse igår fik mig på tankerne at min kæreste KUNNE have været mig utro. Lad mig forklare:

Vi havde ikke haft sex i 3 uger på grund af jeg havde været på ferie, da jeg kom hjem prøvede vi at have sex, og det kunne simpelthen ikke lade sig gøre fordi hun var for stram, hvilket er meget normalt for os når vi ikke har gjort det i et stykke tid. Det gjorde ondt på os begge og vi måtte stoppe efter et øjeblik fordi det var fuldstændig umuligt at trænge op.

Så 2 dage senere prøver vi igen, og her var det INTET PROBLEM OVERHOVED! Det var nærmest for nemt, og det var som om noget større end mig havde banet vej. NÅR min kæreste onanere er det med vibrator, hun ejer ingen dildo og bruger heller ikke fingrende, så hun har ikke onaneret med en dildo f.eks. som kunne have åbnet hende så meget op. Det er vi meget åbne omkring.

Jeg spurgte hende hvad der kunne have gjort hende fra så EKSTREM stram til ligepludselig at være disideret slap? Og hun kunne ikke give mig et svar.

Jeg er meget meget bange for at hun har været mig utro i de 2 dage og en anden fyr har udvidet hende. Fordi der er en KÆMPE forskel på at være så stram at jeg ikke kunne komme op til at hun ligepludselig er slap.

Samtidig plejer hun næsten altid at komme når vi ikke har haft sex i lang tid, og da der var gået 3 uger denne gang hvilket er RIGTIG lang tid for os ikke at have sex, giver det ingen mening at hun ikke kom overhoved, som om der var en masse spekulationer i hendes hoved, eller at hun ikke kunne mærke mig hvilket er usandsynligt fordi det har hun altid kunne og brokket sig lidt over jeg var for stor nogle gange og det gjorde ondt.

Vi har altid stolet meget på hinanden og snakket om ALT, også hvad der angår onani osv. Så jeg ved med sikkerhed hun ikke har onaneret sig til den størrelse hun er nu, jeg spurgte hende også efter agten.


Håber virkelig du kan bidrage med et svar som kan afklare mig, om det så er til den gode eller den dårlige side, fordi jeg er så meget i tvivl om hun har været sammen med en anden i de 2 dage.

Man kan ikke udvide sig så meget på en "naturlig" måde. Hvad skal jeg gøre?

- Gizmo
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2013-11-20T08:38:27 1
Victoria

Hej Gizmo,

Jeg synes ikke du af de grunde skal mistænke din kæreste for at være utro, for det behøver absolut ikke have noget med det at gøre. Udover det er det meget usansynligt, at man på kun 2 dage - selvom man har været utro - har udvidet sig så meget, at det mærkes af ens partner som værende en helt anden oplevelse, når man har sex!

Du nævner I er meget åbne omkring sex og åbne overfor hinanden; måske skulle du bare indvie hende i dine bekymringer (på en lidt diskret måde naturligvis, der er ingen grund til at beskylde andre for at være utro bare sådan lige).. Jeg er sikker på I kan finde en løsning sammen, eller at hun måske allerede har svar på dine spørgsmål.

Til slut vil jeg lige pointere, at en skede er "elastisk" og kan udvide sig mange centimeter (dette gælder også i dybden) - især i våd tilstand. Måske har din kæreste bare glædet sig SÅ meget til at have sex med dig igen, at det underbevidst har gjort hende mere kåd end hun måske har virket, og humør og lyst påvirker om noget andet skeden! Hvis en pige derimod ikke har lyst til sex, vil skeden automatisk trække sig sammen for at undgå indtrængen - det er vel naturens måde at beskytte os på.. :-) 

Jeg håber det var svar nok på dit spørgsmål!

Mvh VicRic

2013-11-20T20:56:03 1
Amalie
Hej Gizmo,

Jeg kan godt forstå at det gør dig nervøs og at det virker en smule underligt at hun er helt anderledes + det du siger med at hun ikke plejer at komme når I ikke har haft sex i længere tid. Det kan dog bare være rigtig svært at sige, hvad der skulle være sket, for der kan være så meget. Jeg kender ikke din kæreste, men jeg synes du skal prøve og snakke med hende om episoden, såden for real. Du behøver ikke direkte og stille det op på den måde, at hun måske kunne være dig utro. For jeg håber at hvis det er tilfældet, at hun er mand nok til at sige det, men om ikke andet må du kunne se eller føle det på hendes kropssprog.

Jeg håber virkelig I finder ud af noget, for det er enormt træls for dig, hvis du skal gå og være bange for sådan noget, men som du selv siger har I jo et sundt og godt forhold med tillid, så mon ikke der er en hel naturlig forklaring på det hele?


Med venlig hilsen
Camila Petersen 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Det er første gang jeg benytter denne hjemmeside, men har hørt en masse godt om den!"

- Anonym