Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3485 spørgsmål og givet 6008 svar de sidste 12 år
2013-11-22T16:43:08: 2

Brevkassespørgsmål

Hvad skal jeg gøre?


Jeg er en pige, som har en dejlig kæreste, men her på det seneste har han virket meget uinteresseret og ligeglad. Han svarer ikke mine beskeder, og jeg kan sagtens se, at han har set min besked. Her forleden aften blev jeg rigtig ked af det, fordi ham ignorerede mig så meget, at det gjorde ondt. Vi har snart halvårsdag, og jeg elsker ham virkelig. Han er et rigtig legebarn, og bruger ikke sin mobil særlig meget, men han ser mine beskeder alligevel. Jeg ved ikke hvad det er jeg har gjordt forkert, og jeg er som jeg plejer. Jeg har det som om jeg sidder fast, og at han kun bekymre sig om mig når det lige passer ham. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre uden ham, og jeg er så bange for at miste ham!
Hjælp?
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2013-11-23T12:40:25 1
Amalie
Hej med dig.. :-)

Den følelse du sidder med lige nu, tror jeg der er rigtig mange andre piger, der også sidder med engang i mellem og det kan gøre rigtig ondt og bruge kræfter på at bekymre sig om en, der tilsyneladende ikke bekymrer sig for én selv.
Jeg tror ikke på at din kæreste ikke bekymrer sig om dig, for ellers ville han nok ikke være i et forhold med dig. Men som du selv siger er han et rigtig legebarn og har måske ikke den samme tanke omkring at det er normalt at svare tilbage på en besked med det samme når man får den. Jeg kan dog godt forstå at det er noget, der irriterer dig. Hvis jeg var dig, så ville jeg nok nævne det for ham, at det går dig på og se derfra hvordan han tager det. Hvis han stadigvæk er ligeglad, så synes jeg du skal prøve og overveje om det er noget du kan leve med eller om det ikke er det værd?

Med venlig hilsen
Camilla Petersen

2013-11-25T20:47:12 1
Line
Hej du! 
Du bør snakke med din kæreste om, hvordan du har det. Det er ikke sjovt for nogle af jer, at situationen er sådan mellem jer. Du kan tage hjem til ham (hvis han stadig ikke svarer på opkald og beskeder) og snakke med ham - fortæl ham, hvad du føler, og at du faktisk ikke føler, han gider dig, og at han ignorer dig. 
Det kan være, han går igennem en svær tid i sit liv, hvor han ikke har overskud til noget som helst. Det kunne han jo selvfølgelig godt have fortalt dig, men det kan jo også være svært engang i mellem. Måske kontakter han dig, når han er på toppen igen.  
Hvis tilfældet er, som du selv sige, at han måske ikke har lyst til, at I skal være sammen mere, er det jo også en god idé at få snakket ud om det. Det er på ingen måde nogen sjov snak at tage, men den er nødvendig, hvis det er sådan han har det, så I begge to kan komme videre - og gerne som gode venner, der stadig kan snakke sammen.  
Der kan jo også være et hav af andre grunde til, hvorfor han ikke svarer dig - og det kan jeg desværre ikke vide. Men det bedste råd, jeg kan give dig, er at få talt med ham, for det gavner slet ikke nogen, at I ikke får snakket sammen :) 

- Line. 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

Hvad gør jeg?

Hej brevkassenJeg står i den situation, at min kæreste og jeg mødte hinanden på en højskole for...

Hvad gør jeg nu?

Hej guys..Min kæreste og jeg, har været sammen i snart ét år. I starten, var alting perfekt. Han...

Hvordan retter jeg op på alt det rod jeg har lavet?

HejJeg kunne godt bruge lidt hjælp, til hvordan det er skal ende. Jeg for 11 måneder siden m...

Hvem skal jeg vælge? Min tidligere kæreste eller min udenlandske veninde?

For omtrent fire måneder siden valgte jeg at slå op med min kæreste (L) gennem et par år. Siden ...

Min kæreste forstår ikke mine psykiske problemer

Kære JerMin kæreste og jeg har været sammen i omkring 5 år. Jeg har altid været bange for at si...

Skal jeg gå fra ham?

Hej jeg står i en lidt fortvivlet situation.For 2 år siden fandt min kæreste og jeg sammen. Det f...

Kærester eller bedste venner

Jeg har en kæreste. Vi har været kærester et stykke tid nu sådan over en måned. Vi kom sammen u...

Brud på tilliden

HejJeg er en 20 årig pige som har været i et forhold i 2 år med min 20 årig kæreste. Jeg har op...

Jaloux ekskæreste

Hey gutter og gutinder, jeg sidder her og har været i et forhold i verdens klasse. Men jeg har en j...

"Vil lige slutte med at sige tusinde tak for en fed brevkasse, jeg synes det er så cool at i hjælper så mange unge med deres problemer.."

- Anonym