Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3641 spørgsmål og givet 6227 svar de sidste 12 år
2013-11-22T16:43:08: 2

Brevkassespørgsmål

Hvad skal jeg gøre?


Jeg er en pige, som har en dejlig kæreste, men her på det seneste har han virket meget uinteresseret og ligeglad. Han svarer ikke mine beskeder, og jeg kan sagtens se, at han har set min besked. Her forleden aften blev jeg rigtig ked af det, fordi ham ignorerede mig så meget, at det gjorde ondt. Vi har snart halvårsdag, og jeg elsker ham virkelig. Han er et rigtig legebarn, og bruger ikke sin mobil særlig meget, men han ser mine beskeder alligevel. Jeg ved ikke hvad det er jeg har gjordt forkert, og jeg er som jeg plejer. Jeg har det som om jeg sidder fast, og at han kun bekymre sig om mig når det lige passer ham. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre uden ham, og jeg er så bange for at miste ham!
Hjælp?
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2013-11-23T12:40:25 1
Amalie
Hej med dig.. :-)

Den følelse du sidder med lige nu, tror jeg der er rigtig mange andre piger, der også sidder med engang i mellem og det kan gøre rigtig ondt og bruge kræfter på at bekymre sig om en, der tilsyneladende ikke bekymrer sig for én selv.
Jeg tror ikke på at din kæreste ikke bekymrer sig om dig, for ellers ville han nok ikke være i et forhold med dig. Men som du selv siger er han et rigtig legebarn og har måske ikke den samme tanke omkring at det er normalt at svare tilbage på en besked med det samme når man får den. Jeg kan dog godt forstå at det er noget, der irriterer dig. Hvis jeg var dig, så ville jeg nok nævne det for ham, at det går dig på og se derfra hvordan han tager det. Hvis han stadigvæk er ligeglad, så synes jeg du skal prøve og overveje om det er noget du kan leve med eller om det ikke er det værd?

Med venlig hilsen
Camilla Petersen

2013-11-25T20:47:12 1
Line
Hej du! 
Du bør snakke med din kæreste om, hvordan du har det. Det er ikke sjovt for nogle af jer, at situationen er sådan mellem jer. Du kan tage hjem til ham (hvis han stadig ikke svarer på opkald og beskeder) og snakke med ham - fortæl ham, hvad du føler, og at du faktisk ikke føler, han gider dig, og at han ignorer dig. 
Det kan være, han går igennem en svær tid i sit liv, hvor han ikke har overskud til noget som helst. Det kunne han jo selvfølgelig godt have fortalt dig, men det kan jo også være svært engang i mellem. Måske kontakter han dig, når han er på toppen igen.  
Hvis tilfældet er, som du selv sige, at han måske ikke har lyst til, at I skal være sammen mere, er det jo også en god idé at få snakket ud om det. Det er på ingen måde nogen sjov snak at tage, men den er nødvendig, hvis det er sådan han har det, så I begge to kan komme videre - og gerne som gode venner, der stadig kan snakke sammen.  
Der kan jo også være et hav af andre grunde til, hvorfor han ikke svarer dig - og det kan jeg desværre ikke vide. Men det bedste råd, jeg kan give dig, er at få talt med ham, for det gavner slet ikke nogen, at I ikke får snakket sammen :) 

- Line. 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

Hvordan vælger man?

Jeg er meget forvirret omkring kærligheden. Ved ikke rigtigt hvordan man vælger, altså hvad der v...

Mine forældre kan ikke li’ ham jeg elsker.

Hejsa:)Jeg har været på efterskole hvor jeg mødte en fantastisk dreng. Der er aldrig nogen der ha...

Kan jeg stole på ham?

Kære ungzone, Jeg har været sammen med min skønne kæreste, L, i lidt over 1 år nu. Inden v...

I tvivl om jeg skal slå op med min kæreste

Hej med jer, jeg står i den situation hvor jeg er i tvivl om jeg skal slå op med min kæreste (vi ...

Jeg tror ikke, det er meningen, at jeg skal have en kæreste, før jeg er helt voksen

HejJeg har gjort mig mange tanker, når det kommer til kærligheden, bl.a. fordi jeg aldrig har haft...

Kæreste kys

Hej UngZone. Jeg er en pige på 13 år og min kæreste og jeg har været sammen i 2 1/2 måned. Vi h...

Skal jeg give det tid eller gå

Jeg fortæller jer nu min kærligheds historie, som egentlig mere er en sorgens historie end en kær...

Føler mig ikke god nok til ham

Jeg står i den situation at jeg har været sammen med en helt fantastisk fyr de sidste 7 måneder. ...

Kysset med bedsteven...

Hej, jeg skriver ind grundet et stort dilemma jeg står i pt.Jeg havde en kæreste i knap 5 måneder...

"Jeg brugte jeres råd, om at jeg skulle ses med ham, og det har vi gjort et par gange siden. Føler det kun går frem ad, tak for det"

- Anonym