Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6350 svar de sidste 13 år
2013-12-02T18:09:49: 1

Brevkassespørgsmål

Er han ligeglad?


Hej.. jeg har nu været sammen med min kærste i 7 måneder og vi er skam glade nok for hinanden og alt det der men her de seneste par måneder har det været som om han har ligeglad med mig på en måde.. normalt ville vi skrive sammen hver dag og være sammen rigtig meget men sådan er det bare overhoved ikke mere. Det startede jo med at vi slet ikk skrev sammen i en hel uge og jeg blev da forbavset over det og sådan noget så jeg prøvede at skrive til ham, men når jeg så skrev noget så var det bare sådan et koldt svar man fik tilbage. Og det er også som om han slet ikke vil se mig, eller jo når han gider. Det føles som om jeg bliver udnyttet, og kun kan ''bruges'' når han ligesom vil. Det gør mig rigtig trist, og jeg er i forvejen en meget trist og følsom person. Jeg har det ikk godt med mig selv, og hader mig selv.. men viser ham det bare ikke. Og det hjælper ikke at snakke med ham om det da det er som om han slet ikke tar det seriøst. Det piner mig virkelig... hvad skal jeg gøre?
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2013-12-04T20:05:16 1
Charlotte
Hej,

Det lyder altså ikke godt i mine ører det der. Jeg kan godt forstå at du er ked af det, for hvis han opfører sig sådan er det altså ikke fair. 

Du skriver at det er svært at snakke med ham, men jeg vil opfordre dig til at prøve igen. Sæt jer ned et sted hvor i ikke blive forstyrret og fortæl ham så, meget klart, hvordan du føler det. Du skal kunne se at han forstår det. Men det er jo ikke sikkert at han nogensinde vil det, og derfor skal du også overveje hvad der så skal ske. Har du lyst til at blive i et forhold hvor du føler dig udnyttet og dybest set er ked af det. Det kan jo også være at han vil tage det mere seriøst hvis der er en konsekvens. 

Hvis ikke noget hjælper skal du i hvert fald tænke over om det er værd at blive i det forhold. Det nytter ikke noget at blive hængende hvis man bliver nedbrudt i det.


Held og lykke fra
Charlotte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg vil gerne lige sige jeg har brugt siden før og følger med! Det er en virkelig stor hjælp tak!"

- Anonym