Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3636 spørgsmål og givet 6226 svar de sidste 12 år
2013-12-09T21:22:01: 2

Brevkassespørgsmål

Kan han lide mig?


oki jeg har mødt den her fyr over nettet og jeg er blevet virkelig forelsket i ham og han siger han os er i mig ... vi cammer så tit vi kan og her for leden blev vi kærester ....
men problemet er at han rigtig tit er liderlig og vil have vi viser ting og det har vi gjordt men når han er færdig smutter han altid fordi han er træt eller et eller andet andet. og her i dag spurgte jeg om han kunne huske hvad jeg hed og han kunne ikk huske det han siger det er på grund af stoffer (han har taget stoffer i et år og stoppede for et halvt år siden) og ud over det så vil han ikk fortælle nogen om os han siger han har fortalt sin papfar det men stadig vil han ikk fortælle nogen andre .... jeg har spurgt hvorfor han altid går når han er færdig men han siger det ikk er med vilje og sagde vi godt kunne vente men jeg ved han vil blive ked af det så jeg sagde det var oki .... og jeg er bare bange for han har en anden men han siger det kunne han ikk finde på for hans x gjord det mod ham .... han siger rigtig tit han elsker mig men jeg er bange ..... hvad skal jeg gøre ?????
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2013-12-11T11:10:04 1
Laura
Hej med dig ! :) 

Det lyder til du har fundet en du er rigtigt glad for og det er godt! Men hvis du virkelig er glad for ham og gerne vil være sammen med ham, synes jeg i skal ses ud over på webcam. Når i snakker sammen og ses i virkeligheden, så er det nemmere for dig at forstå eller spørge ham om de ting du tvivler på. Du finder hurtigt ud af om han virkelig elsker dig og gerne vil være sammen med dig, når i er sammen og ikke når i skriver over computeren. 

Det at han ikke fortæller til nogle at i er kærester, kan også være fordi han er lidt bange. Han er måske lidt usikker på hvad du føler eller hvad han selv føler. Synes helt klart i skal prøve at ses, ingen siger i skal sidde hjemme ved hinanden, det kan godt virke akavet i starten. Men i kunne måske gå en tur eller noget. Men du skal have lysten til at ses med ham, selvom du måske er nervøs og bange for det. 


Håber du kan bruge mit råd til noget :) 
Knus Laura. 
2013-12-11T13:25:44 1
Charlotte
Kære "bare miiig", 

Det lyder dejligt at du har mødt en fyr som du er glad for. Men jeg synes det lyder underligt at han altid er træt, når i har cammet. 

Jeg synes du skal prøve at fortælle at du ikke har lyst til at vise ting på cam mere og se hvordan han reagerer på det. Fordi hvis han elsker dig, som han siger, ville han acceptere at i stoppede med at gøre det og bare snakkede i stedet for. På den måde kan du også se om han virkelig er interesseret i dig som person, eller om han egentlig bare gerne vil vise ting på cam. Fordi jeg synes det lyder meget underligt at han ikke kan huske hvad du hedder, hvis han kan lide dig så meget som han siger og det at han har taget stoffer for et halvt år siden, burde ikke gøre nogen forskel på om han kan huske dit navn eller ej. 

Men du siger at du er bange og ikke ved hvad du skal gøre, så jeg synes bestemt du skal tage den lidt med ro og så stoppe med at vise noget på cam i første omgang og fortælle ham at du gerne bare vil snakke med ham og lære ham bedre at kende og så se hvordan det udvikler sig. Og hvis han bliver sur eller træt af det, så synes jeg ikke han er værd at samle på, fordi han skal også forstå at du ikke bare viser ham ting på cam og så kan han gå bagefter, fordi så kunne det godt se ud til at han bare gerne vil se dig på cam, men ikke er så interesseret i dig som person. Hvis han virkelig kan lide dig, kan han godt acceptere at i bare snakke sammen og lærer hinanden bedre at kende. :)

Håber du finder ud af det og holder fast i dine egne holdninger
Glædelig jul, 

Hilsen Charlotte Amalie

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

Hvordan vælger man?

Jeg er meget forvirret omkring kærligheden. Ved ikke rigtigt hvordan man vælger, altså hvad der v...

Mine forældre kan ikke li’ ham jeg elsker.

Hejsa:)Jeg har været på efterskole hvor jeg mødte en fantastisk dreng. Der er aldrig nogen der ha...

Kan jeg stole på ham?

Kære ungzone, Jeg har været sammen med min skønne kæreste, L, i lidt over 1 år nu. Inden v...

I tvivl om jeg skal slå op med min kæreste

Hej med jer, jeg står i den situation hvor jeg er i tvivl om jeg skal slå op med min kæreste (vi ...

Jeg tror ikke, det er meningen, at jeg skal have en kæreste, før jeg er helt voksen

HejJeg har gjort mig mange tanker, når det kommer til kærligheden, bl.a. fordi jeg aldrig har haft...

Kæreste kys

Hej UngZone. Jeg er en pige på 13 år og min kæreste og jeg har været sammen i 2 1/2 måned. Vi h...

Skal jeg give det tid eller gå

Jeg fortæller jer nu min kærligheds historie, som egentlig mere er en sorgens historie end en kær...

Føler mig ikke god nok til ham

Jeg står i den situation at jeg har været sammen med en helt fantastisk fyr de sidste 7 måneder. ...

Kysset med bedsteven...

Hej, jeg skriver ind grundet et stort dilemma jeg står i pt.Jeg havde en kæreste i knap 5 måneder...

"Hej sødeste brevkasse, er super glade for jeres hjælp, hvilket gør jeg igen skriver da jeg står i et dilemma.."

- Anonym