Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3938 spørgsmål og givet 6524 svar de sidste 13 år
2013-12-15T23:52:13: 3

Brevkassespørgsmål

Måske lun på min ven


Kære brevkasse.

Jeg er en pige på 15 år, der står i denne situation at jeg måske har set mig en smule lun på min bedste ven..

Jeg var i forgårs til en fest med klassen, hvor han også var der. Næsten alle havde fået noget at drikke, og deri blandt ham og mig. Han spørger mig så sener på aftnen, hvor han burde have forbrændt 3 ud af de 5 genstande han drak, om vi skal snave. Jeg siger nej, men han spørger så om vi skal tantekysse, hvor jeg vælger at sige ja. Vi giver et hurtigt kys.

Der er ikke mere i det, men nu er problemet bare at jeg ved at jeg var lun på ham da jeg drak, men jeg kan ikke finde ud af om jeg er som ædru.. Derudover ved jeg ikke om der blev lagt noget i kysset, hverken fra min eller hans side. Han har på nuværende tidspunkt lidt kørende med en anden pige, og det vil jeg ikke ødelægge for ham.

Og det skal siges at vi er rigtig gode venner og det vil jeg heller ikke ødelægge..

Håber at se svar fra jer.
Kh. Pigen
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2013-12-19T19:31:59 1
Emilie
Hej Pigen,

Når man bliver fuld har man lettere ved at smide hæmningerne. Man tør måske sige eller spørge om noget, som man ikke ville turde i ædru tilstand. 
Da du var fuld var du lun på din ven. Men i ædru tilstand er du ikke klar over det. Måske har du i din berusede tilstand følt en lyst til ham, som du dog ikke ved om eksisterer i ædru tilstand. 

Du fortæller, at din ven har noget kørende med en anden pige. At kysse nogle gange ikke noget - og hvis man er fuld, betyder det måske slet ikke noget. At han ligefrem har spurgt dig, om I skulle snave virker mistænksomt - men da han jo har noget med en anden, ville jeg personligt ikke ligge noget i det. 

Se tiden an - hvis han viser interesse for dig til de næste fester, i dagligdagen osv, så skjuler han måske noget.
Det ved kun han.

Rigtig glædelig jul herfra,
Emilie
2013-12-22T18:55:19 1
Line
Hej pigen!

Du bliver nødt til at holde øje med, hvilke signaler han sender til dig. Derudover må du gøre op med dig selv, om du er lun på ham, når du er ædru. Måske skal du prøve at være sammen med ham, så du ligesom kan føle, om der er mere i det end bare venskab. Det er svært at sige, om han har lagt noget i jeres kys, men igen er det en god idé at lægge mærke til hans signaler, som sikkert kan vise dig, om han har lagt noget i det. 

Det med, at han har noget kørende med en anden pige, er slet ikke din sag. Selvfølgelig er det ikke rart at ødelægge noget for andre, men så længe du har dit på det rene, må det være op til ham, hvordan han vil håndtere situationen. 

Du kunne prøve at spørge ham, om han lagde noget i jeres kys, og hvor han vil hen med det. Hvis I bliver enige om, at det var et "fulde-kys", så kan I jo bare fortsætte med at være venner. Hvis det derimod har betydning for jer, må I tage den der fra og se, hvad der sker :)

- Line.
2013-12-22T20:29:07 1
Michala

Hej Pigen,

Når man er fuld, kan man nemt blive lidt ekstra kærlig, og det er vigtigt, at du finder ud af, om du egentlig er lun på ham, eller om det bare var fordi, du havde drukket.

Jeg synes, du skal give det noget tid og se, hvad der sker. Hvis du er rigtig lun på ham, vil du opdage det. Derefter må du overveje, om du er så lun på ham, at du vil fortælle/vise ham det. Prøv også at lægge mærke til, hvordan han opfører sig over for dig. Lægger han an på dig, eller opfører han sig, som han altid har gjort?

Lad være med at gøre noget, før du er helt sikker på, hvad du føler, for det kan i værste tilfælde ødelægge jeres venskab.


Håber du kan bruge mit råd.

Masser af julehilsner
Fra Michala

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

kan han stadig lide mig eller??

hej jeg er en pige på 13 år som HAVDE en kæreste men ikke mere. Han slog op med mig her for nylig...

Jeg har en kæreste men ved ikke om vi bare er det fordi han syndes det er sejt at have en

Jeg er 11 år og går i 6. Jeg har en kæreste og jeg kan godt lide ham, vi har været kærester 2 g...

Jalousi

HejJeg er en pige på 17 som har en kæreste og vi har været kærester i ca. 1 år. Jeg har virkeli...

Vild med en der har en kæreste

Hey er en pige på 13, jeg er ret vild med en dreng fra min klasse, tror han har en kæreste, men er...

hvordan skal jeg kysse ham

hej jeg er en pige på 13 år som går i 7. klasse. Jeg har en kæreste fra min klasse. jeg ved ikke...

Overtænker jeg for meget

Hej:)Lige for tiden er jeg single, men har næsten lige flået op med min kæreste. Mit problem er a...

Exkæreste

Hej Jeg er en pige på 25 år. Jeg har på det seneste haft min ekskæreste meget i tankerne. V...

Har lyst til at kysse

Hej jeg er en pige på 13 å og har brug for hjælp fordi at jeg her hen over sommerferien har haft ...

Hjælp!

Hej allesammen jeg er en pige i 5.kl og jeg har en dejlig kæreste. Vi lejede s p eller k (bare os t...

"Hej UngZone, og tak for jeres pålidelige brevkasse, som jeg har haft meget gavn af, da jeg har skrevet ind til jer før."

- Anonym