Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4591 spørgsmål og givet 7163 svar de sidste 16 år
2013-12-16T10:09:04: 2

Brevkassespørgsmål

Kæresten og kollegaen...


Hej The Love..

Jeg har et problem...

Jeg har den skønneste kæreste og vi har snart været sammen i 1 år... Jeg elsker ham rigtigt højt og efter jul skal vi til at kigge på en større lejlighed sammen (:

Jeg har det fedeste job og de sødeste kollegaer og kom også til at falde i med den ene for omkring 1½ år siden, selvom han havde en kæreste..

Siden dengang med kollegaen har jeg gået og haft en lille uskyldig flirt med ham, vi har ikke lavet noget siden dengang, men hver gang vi er på arbejde sammen, så er det som om, at der er kemi og en flirt i luften, det føles skønt, men han har stadig en kæreste....

Mit problem er så, at jeg nu er gået hen og har fået rigtige følelser for kollegaen, mens jeg samtidigt elsker min kæreste over alt på jorden. Jeg vil ikke miste nogle af dem, men min hjerne fucker så meget rundt i det, så når jeg er hjemme hos min kæreste, så tænker jeg hele tiden på min kollega og når jeg er på arbejde, så tænker jeg hele tiden på min kæreste..

Vi skal snart holde julefrokost på jobbet og er lidt usikker på, om jeg er stærk nok til at holde fingrene fra kollegaen eller om alle paraderne bare falder til jorden og jeg ender som en utro taber.. For jeg ved, at min kollega intet har imod at være sin kæreste utro, for det har han jo allerede været en gang.

Så jeg vil gerne have nogle råd til om man kan få styr på sine følelser eller om man bare må tage det, som det kommer og om man kan gøre noget for at holde snitterne fra sin kollega, når man har en sød kæreste derhjemme.

Håber ikke dette var for forvirrende for jer.. Det eneste positive ved det er, at jeg trods alt ikke har byttet om på deres navne (:

Hilsen Kristina..
P.S Min kæreste ved godt, at jeg har været sammen med kollegaen, men han stoler på at jeg ikke kunne finde på at gøre det igen...
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2013-12-18T01:47:54 1
Emilie
Hej Kristina,

Det er dejligt at høre, at du elsker din kæreste - men du har tydeligvis svært ved at holde fingrene fra din kollega, så hvor meget elsker du ham i realiteten? 
For mig virker det som om, du ville kunne leve uden din kæreste, til fordel for din kollega. 

Hvis du virkelig vil "satse" på din kæreste, synes jeg du skal gøre det klart for din kollega, at du har en kæreste derhjemme, som du elsker og har fremtidsplaner med. På den anden side -  har man kunne få sig selv til at gøre noget med en anden person, elsker man ikke den anden nok, synes jeg. Det burde i realiteten slet ikke være i dine tanker, om du kommer til at lave noget med ham, hvordan du skal kunne lade være osv.

Jeg synes du skal tage en ordentlig snak med din kollega - det er på ingen måde fair, at holde din kæreste og ligeså hans egen for nar. Det har de ikke fortjent. 

Jeg håber det løser sig og du finder ud af, hvad du helst vil.

Mvh,
Emilie.
2013-12-22T20:50:16 1
Michala

Hej Kristina,

Sikke noget rod. Først og fremmest vil jeg sige, at det er rigtig godt, du har fortalt din kæreste, at du har været sammen med din kollega, og det er utrolig heldigt, at han alligevel stoler på dig.

Hvis du elsker din kæreste så højt, som du skriver, må du droppe flirten med kollegaen øjeblikkeligt. Du bliver nødt til at tænke på, hvad du har lige nu, og hvad du risikerer at miste. Inden du tager til julefrokost, må du beslutte dig 100 procent for, at du ikke vil være sammen med din kollega. Hvis du tager til fest med en skjult lille tanke om, at det da kunne være meget sjovt at være sammen med ham igen, er der stor risiko for, at det ender galt.

Hvis din kollega prøver på noget til julefrokosten, synes jeg, du skal gøre det klart for ham, at du har en kæreste og ikke har lyst til at være sammen med ham.

Hvis du alligevel ender med at være sammen med din kollega, synes jeg, du skal overveje, om du overhovedet skal være sammen med din kæreste, for så er det tydeligvis et tegn på, at du ikke elsker ham nok, til at lade være med at være sammen med andre. 


Jeg håber, du finder ud af det.


God julefrokost og god jul!

Masser af hilsner
Michala

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

Jeg har været utro...

For et par måneder siden møder jeg en helt fantastisk fyr, imens jeg har en kæreste. Jeg har svæ...

højdeforskel

hej brevkassejeg har en lille udfordring her, jeg kan godt li den her fyr og han kan os godt li mig....

Jeg vil ikke være forelsket men på den anden side…

Jeg er forelsket i en dreng fra min klasse og jeg skriver med ham en gang i mellem og han taler ofte...

Forvirring

Jeg gik fra min kæreste som jeg har vil kalde (H) for ca 2 ugers tid siden, vi havde været sammen ...

Skal jeg opgive ham?

Vi var en del fra efterskolen der var til festival i weekenden. Jeg havde glædet mig meget for der ...

Er bange for at mit kæreste er andet valg

Hej brevkasse håber i kan hjælpe.Jeg er i en situation hvor jeg altid har haft en godt øje til en...

Kan kun tænke på ham

HejMin fyr er flyttet til København (jeg bor i Aarhus)Han har utroligt travlt med arbejde og famili...

Jeg har det svært med kærestes fortid - hvad gør jeg

Hej,Jeg har været sammen med min kæreste i 3,5 år nu, og jeg elsker hende utrolig højt og vi er ...

har drømt at være min kæreste utro

jeg har drømt at jeg var min kæreste utro. jeg synes det var mærkeligt for jeg elsker ham virkeli...

"Tak for jeres hjælp så utroligt mange gange før!"

- Anonym