Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3647 spørgsmål og givet 6242 svar de sidste 12 år
2013-12-19T01:43:20: 1

Brevkassespørgsmål

Jeg kan ikke glemme ham, skal jeg droppe ham?


Hej!
Jeg er 14 år, og har gået i klasse med "denne her dreng" siden 1. klasse. I mange år har jeg været, on and off, forelsket i ham. Vi har altid haft sådan et vildt underligt forhold. I de første par år var vi nærmest hele tiden uvenner. Det var som regel ikke noget alvorligt, vi gik bare hinanden på nerverne hele tiden. Han drillede mig tit, nogle gange blev det for meget for mig, og jeg begyndte at græde, men jeg var også ret følsom dengang. Han slog mig også en gang imellem. Men så var der også perioder, hvor vi var gode venner og han var sød mod mig. Jeg har aldrig kunne læse ham, eller forstå hvad han mente med sin opførsel. Han manipulerede også nogle gange med mig og fik mig til at gøre dumme ting, som jeg fortryder i dag, men jeg kunne ikke styre det pga. forelskelsen. Jeg har aldrig fattet, hvorfor jeg var så skudt i ham, når han altid fik det værste frem i mig?

Vi har spillet i band sammen i 5 år, og vi går stadig i klasse sammen. Mine veninder siger, at vi har et slags søskendeforhold. Vi er aldrig rigtig uvenner mere, og vi har begge ændret os meget. Vi kan finde på at vrisse lidt af hinanden, og vi synes tit at hinanden er irriterende, men vi er sådan set gode venner. Jeg er ikke forelsket i ham mere, men jeg er på en eller anden måde knyttet til ham, og ingen af mine veninder forstår det rigtigt, for de har ikke selv oplevet det.
Jo ældre han er blevet, jo mere populær blandt pigerne er han også blevet. Jeg bliver nogle gange jaloux, fordi jeg ville ønske det var mig. Jeg ved ikke hvorfor...

Her for nylig var vi til julefrokost sammen, og han flirtede ret meget med en pige fra min klasse, tror jeg. Han var vildt sød over for hende, men når det kommer til mig, så slår han lidt til mig eller skubber.(selvfølgelig ikke ondt eller voldsomt). Jeg ved ikke om det er hans måde at komme i kontakt med mig, men jeg forstår ikke hvorfor han ikke bare kan snakke med mig eller kramme mig, som han gør med de andre piger. Jeg har aldrig forstået det. 

Jeg kan ikke glemme ham, men det er self. også lidt svært, når vi går i samme klasse og såd'n. Jeg ved at når jeg ser ham kysse en anden pige en dag, bliver jeg knust indeni. Og jeg ved, at når vi er gået ud af skolen, er det ham jeg kommer til at savne allermest. Vildt underligt, ik? At man kan have sådan et mærkeligt forhold til én.

Det var en længere smøre, men jeg håber jeg kan få svar på, hvorfor han opfører sig på den måde, han gør. Om jeg skal droppe ham fuldstændig, eller om han måske er tiltrukket af mig, på nogen måde???

Tak på forhånd! :-)
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2013-12-26T19:30:25 1
Michala

Hej!

Drenge er svære at læse, og det er ikke til at sige, hvorfor han opfører sig, som han gør, men det lyder til, at han godt kan lide dig – på en eller anden måde i hvert fald.

Du skriver, at du ikke længere er forelsket i ham, men det lyder lidt som om, du måske alligevel er lidt lun på ham? Jeg synes, du skal prøve at tale lidt mere med ham og måske hænge ud med ham. På den måde kan du forhåbentlig blive klogere på, hvad han egentlig vil.

Jeg ved ikke, hvad han tænker, og måske synes han bare, I er rigtig gode venner. Måske er han også lidt vild med dig. Den eneste måde, du kan finde ud af det på, er ved at bruge lidt mere tid sammen med ham og forsøge at aflæse hans signaler.


Jeg håber på det bedste.

Mange hilsner,
Michala

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

Min kæreste vil HELE tiden kysse !

Min kæreste er fantastisk.  Men han vil hele tiden kysse. Og det er jeg ret træt af.Jeg håbe...

Hvordan vælger man?

Jeg er meget forvirret omkring kærligheden. Ved ikke rigtigt hvordan man vælger, altså hvad der v...

Mine forældre kan ikke li’ ham jeg elsker.

Hejsa:)Jeg har været på efterskole hvor jeg mødte en fantastisk dreng. Der er aldrig nogen der ha...

Kan jeg stole på ham?

Kære ungzone, Jeg har været sammen med min skønne kæreste, L, i lidt over 1 år nu. Inden v...

I tvivl om jeg skal slå op med min kæreste

Hej med jer, jeg står i den situation hvor jeg er i tvivl om jeg skal slå op med min kæreste (vi ...

Jeg tror ikke, det er meningen, at jeg skal have en kæreste, før jeg er helt voksen

HejJeg har gjort mig mange tanker, når det kommer til kærligheden, bl.a. fordi jeg aldrig har haft...

Kæreste kys

Hej UngZone. Jeg er en pige på 13 år og min kæreste og jeg har været sammen i 2 1/2 måned. Vi h...

Skal jeg give det tid eller gå

Jeg fortæller jer nu min kærligheds historie, som egentlig mere er en sorgens historie end en kær...

Føler mig ikke god nok til ham

Jeg står i den situation at jeg har været sammen med en helt fantastisk fyr de sidste 7 måneder. ...

"Det er mega fedt det i gør, og jeg ved med sikkerhed hvor mange børn i hjælper <3"

- Anonym