Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3480 spørgsmål og givet 5999 svar de sidste 12 år
2014-01-05T21:42:11: 2

Brevkassespørgsmål

Min søster vil stjæle min fyr!


Hej

Som titlen antyder har det her noget at gøre med min søster og en fyr jeg rigtig godt kan lide. Så han er ikeke helt min fyr... Endnu! Hvem ved?

Men sagen er at jeg mødte den her fyr for omkring 7-8 måneder siden, vi faldte med det samme ind i et behageligt venskab og har det rigtig godt med hinanden. Jeg har selvfølgelig fortalt om ham til min tvillingesøster.
Til en fest endte det med at jeg kyssede lidt på ham(Hvilket heldigvis ikke har ødelagt noget nu!)

Men....
Omkring efterårsferien skulle vi til et ugelangt lejrarrangement hvor både mig, ham og min søster skulle med. Jeg havde selvfølgelig glædet mig til at introducere min søster til ham og omvendt. Siden vi kom hjem pointere hun kun hvor høflig og rar hun synes han er. I en hensigt der ikke bare virker bekræftende på at han er en god fyr for mig, men at hun også er vild med ham.

Efterfølgende når vi har haft muligheden for at ses har hun været over det hele på ham, åbenlyst lige foran mig. Not cool.

Forleden da mig og min søster mødtes med ham i byen, og skulle sige farvel skulle hun give ham kys på kinden og prøvede konstant at holde i hånden med ham.

Når jeg prøver at snakke med hende om det og spørge hvorfor hun gør det, når hun nu ved hvor godt jeg kan lide ham, så siger hun at det er da bare normalt for hende.
Og nu har jeg kendt hende siden hun blev født, og levet side om side med hende hele livet og jeg ved at det absolut ikke er normalt at hun gør sådan. Hun blev også ret offensiv selvom jeg spurgte meget høfligt.

Ved slet ikke hvad jeg skal gøre. Det knuser mig så meget at hun gør det til trods for at hun er velvidende om hvad jeg føler for ham.

Håber i har nogle råd til hvad jeg skal gøre, ikke mindst hvad jeg kan sige til hvem.

Mange knus
En pige der savner svar
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2014-01-07T18:01:31 1
Victoria
Hej,

Sikke et dilemma.. Søstre og et tæt familiebånd er noget af det mest værdifulde i livet, og derfor meget vigtigt at fastholde. 

Du har gjort det rigtige ved at forsøge at snakke med din søster, og det vil jeg foreslå du bliver ved med. Til sidst skal hun nok åbne sig op for dig, hvis du bare lader hende vide, hvor speciel den her fyr er for dig, og hvor lidt du ønsker at han skal skabe splid. Som tvilling er jeg sikker på I begge sætter pris på, at blive behandlet individuelt :-)  

Udover det synes jeg du bør tage en snak med dit crush også - måske har han en anden opfattelse af tingene? Du er jo også nødt til at være sikker på ham, hvis nu I ender med at blive endnu mere tætte - hvilket jeg håber for dig :-) Alt held og lykke! 


Mvh VicRic
2014-01-08T21:46:07 1
Michala

Hej,

Jeg forstår godt, at du bliver ked af, at din søster opfører sig sådan, og det er på ingen måde i orden. Du skriver, at du har prøvet at tale med hende, men du bliver nødt til at prøve igen. Det er vigtigt, at du virkelig gør det klart for hende, at du altså er rigtig glad for ham, og at du bliver ked af det, når hun lægger an på ham. Derudover kan du måske prøve at sørge for, at din søster og din ven ikke mødes så ofte. Det ville være fint, hvis de kunne være venner, men hvis din søster bliver ved med at lægge an på ham, er der ingen grund til, at de skal mødes. 

Det er svært at sige noget til din ven, da I jo ikke er kærester eller noget, og det virker ikke til, at du har fortalt ham, at du er glad for ham. Derfor vil det hurtigt komme til at virke underligt, hvis du pludselig siger til ham, at du ikke vil have, at han taler så meget med din søster.

Så mit bedste råd er altså, at du tager endnu en snak med din søster, og får gjort det klart for hende, at det, hun gør, ikke er i orden.


Jeg håber, I finder ud af det.

De bedste hilsner herfra
/ Michala

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

Hvad gør jeg?

Hej brevkassenJeg står i den situation, at min kæreste og jeg mødte hinanden på en højskole for...

Hvad gør jeg nu?

Hej guys..Min kæreste og jeg, har været sammen i snart ét år. I starten, var alting perfekt. Han...

Hvordan retter jeg op på alt det rod jeg har lavet?

HejJeg kunne godt bruge lidt hjælp, til hvordan det er skal ende. Jeg for 11 måneder siden m...

Hvem skal jeg vælge? Min tidligere kæreste eller min udenlandske veninde?

For omtrent fire måneder siden valgte jeg at slå op med min kæreste (L) gennem et par år. Siden ...

Min kæreste forstår ikke mine psykiske problemer

Kære JerMin kæreste og jeg har været sammen i omkring 5 år. Jeg har altid været bange for at si...

Skal jeg gå fra ham?

Hej jeg står i en lidt fortvivlet situation.For 2 år siden fandt min kæreste og jeg sammen. Det f...

Kærester eller bedste venner

Jeg har en kæreste. Vi har været kærester et stykke tid nu sådan over en måned. Vi kom sammen u...

Brud på tilliden

HejJeg er en 20 årig pige som har været i et forhold i 2 år med min 20 årig kæreste. Jeg har op...

Jaloux ekskæreste

Hey gutter og gutinder, jeg sidder her og har været i et forhold i verdens klasse. Men jeg har en j...

"Jeg elsker brevkassen, og den har hjulpet mig meget"

- Anonym