Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3758 spørgsmål og givet 6376 svar de sidste 13 år
2014-01-26T00:48:55: 2014-02-03T20:48:09: 1

Brevkassespørgsmål

Jeg kan ikke være sammen med den, jeg elsker.


Hej brevkasse,

Jeg er en dreng på 16 år, som har lidt af et problem.

Jeg er åben homoseksuel, og har været det i snart 2 år. Jeg har nu mødt drengen, jeg elsker og vil leve med resten af livet, og han har det på samme måde. Men han er fra Italien, og hans forældre er meget anti-homoseksuelle, som mener at det skulle bl.a. give dødstraf. Men ham drengen her er så homoseksuel, men har intet fortalt til hans forældre om hverken hans seksualitet eller mig.
Jeg kan ikke leve med, at han ikke tør sige det, og at vi skal holde det hemmeligt. Han har faktisk engang sagt grædende, at vi ikke skulle være sammen, da han blev nød til at finde en kvinde, for hans familie skyld. Men fik ham talt væk fra emnet. Men han siger stadig, at han hellere vil have hans familie og en kone, end ikke at havde sin familie, og have en mand.

Ved ikke hvad jeg skal gøre med denne situation, da jeg måske risikere at miste ham, og har tilbudt, at jeg skulle sige det for ham, men det vil han ikke have. Hvad skal jeg gøre?
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2014-01-27T10:56:00 1
Victoria

Hej,

Jeg er helt enig med dig i, at det er bedst at sige det til hans forældre. Tit er synes på homoseksualitet kulturbasseret, og det lyder også som om det er tilfældet hos ham. Du må huske på, at I kommer fra forskellige steder i verden, og der er dermed forskellige syn på den slags. Vi skal alle sammen være her, og vi skal vigtigst af alt respektere hinanden.

Når først hans forældre er bekendt med jeres forhold, er jeg sikker på de nok skal vænne sig til tanken; han er jo trods alt deres søn, og jeg tror det ligger til langt de fleste forældre, at de bare vil se deres børn være lykkelige :-) Dog skal du passe på med ikke at presse ham for meget til at sige det; det skal være på hans præmisser, og når han er klar. Hvis han føler sig usikker på sin seksusalitet, er der jo ingen grund til at skabe "drama" over en fase.. Du må derfor passe på med at få dine forventninger for højt op. I er trods alt stadig meget unge, og alt kan ske :-)

Jeg håber det gav dig lidt klarhed!

Mvh VicRic

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"først tak for en rigtig god side, I har hjulpet mig igennem mange ting bl.a. at stoppe en spiseforstyrrelse, så tusind tak for det"

- Anonym