Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3758 spørgsmål og givet 6376 svar de sidste 13 år
2014-02-05T23:28:21: 2

Brevkassespørgsmål

Hvordan vælger jeg?


Hej !!! Jeg er rigtig forvirret jeg er gået fra min kæreste fordi jeg entelig havede mere Lyst til min ex!!! Men nu hvor jeg entelig er sammen med min ex har jeg lyst til min daværende kæreste igen !;( jeg har svært ved og vælge mellem de to ! Min ex nr 1 har jeg er mega fedt forhold til og vi griner tit og pjatter og bliver kaldt Jing og yang fordi vi er så ens men vores sex er elendigt ;(
Men der imod ex nr 2 han giver mig tryghed men der er det hele lidt mere alvorligt og ikke så leget grinen og pjatte mere moden og voksen snak men vores sex er fantastisk og det brtyder meget for mig i et forhold :(

Jeg spørg simpelthen hva skal jeg gøre hvem skal jeg vælge ;((
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2014-02-09T20:46:05 1
Victoria
Hej,

Du må simpelthen gøre op med dig selv, hvad der er vigtigst for dig, og hvad du prioriterer højest. Det er ikke OK at lege med andres følelser; måske er det ikke engang sikkert din eks vil have dig tilbage igen? Man skal huske, at ved alle valg er der en konsekvens, som man må tage som en voksen. 

Måske ville det være bedst for dig (og dem), hvis du ikke var sammen med nogen af dem, og bare var dig selv. Det lyder ekstremt, men hvis du ikke kan vælge og skal "nøjes" med en af dem.. er de så virkelig gode nok? Det er også noget du må gøre op med dig selv, inden du træffer din beslutning. Bare sørg for ikke at såre folk mere end højst nødvendigt.. 

Mvh VicRic
2014-02-10T15:14:58 1
Rikke

Kære Anonym

Jeg tro det ville være bedst, hvis du holdte en drenge pause. Denne pause, kunne måske hjælpe dig til at finde ud af, hvad du vil. Jeg kan desværre ikke afgøre, hvilken en af fyrende der er bedst for dig. Dette er noget du bliver nød til at afgøre med dig selv. Men prøv at hold en pause, for tro du er forvirret og mangler ro, til at finde ud af hvad du vil. Det kan engang imellem være svært at finde ud hvad man vil og kan derfor være en god ide at sætte sig ned og tænke over det. Men i pausen, er det vigtigt du ikke ser nogle af de to fyre, så du få ro til at tænke.

Håber mit svar kan hjælpe dig.

Kærlig hilsen Rikke 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Ps. I gør et fantastisk arbejde! Tak for det"

- Anonym