Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6351 svar de sidste 13 år
2014-02-06T21:22:34: 2014-02-09T18:32:10: 2

Brevkassespørgsmål

Pigen i mit liv


hej jeg er en dreng på 14 år der er en pige jeg har mødt og skrevet meget med , men jeg er blevet forelsket i hende , men jeg ved ikke hvad jeg skal gøre hjæææælp!!!!!!!!!! <3 hilsen....den forelskede dreng
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2014-02-09T10:49:55 1
Karen
Hej min ven :) 

Vi kvinder elsker opmærksomhed! Især hvis vi rigtigt godt kan lide drengen som vil tale med os, spørge om vi skulle i biffen eller bare gå rundt og tale sammen. 

Opmærksomhed er nøglen til en god start i et forhold til en pige. Kommenter hvis hun har fået nyt hår eller hvis hun har fået en ny bluse, og bare være glad for at se personen. Men ros er også en god idé at få ind i en samtale engang i mellem. F.eks. "Du ser rigtigt godt ud i dag" eller "du har et smukt smil". Men du skal selvfølgelig mene det som du siger... ;)

Held og lykke :) 
Kram Karen 
2014-02-09T18:09:17 1
Michala
Hej du,

Du skriver ikke ret meget, så det er virkelig svært at hjælpe dig. Hvad er det helt konkret, du vil have hjælp til?
Jeg synes, du skal fortsætte med at skrive med pigen. Prøv at vis hende, at du er interesseret i hende. Måske kan I hænge ud sammen en dag, så I kan lære hinanden endnu bedre at kende. 

Du er meget velkommen til at skrive til os igen, hvis du har nogle mere konkrete spørgsmål. Vi vil rigtig gerne forsøge at hjælpe dig!

Masser af hilsner herfra
/ Michala

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"først tak for en rigtig god side, I har hjulpet mig igennem mange ting bl.a. at stoppe en spiseforstyrrelse, så tusind tak for det"

- Anonym