Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4570 spørgsmål og givet 7139 svar de sidste 16 år
2014-02-07T22:30:47: 2014-02-14T12:51:07: 2

Brevkassespørgsmål

Kan ikke finde en kæreste


Hej jeg er en dreng på 16, og jeg fylder 17 lige rundt om hjørnet.

Jeg går til daglig på et gymnasie hvor jeg møder mange folk, og snakker med mange forskellige. Jeg vil selv sige at ikke er en dum person, men jeg er heller ikke ligefrem den skarpeste kniv i skuffen. Jeg er vis man kan sige det sådan "medlem" af flere sociale vennekredse, som jeg alle begår mig meget godt i, og kan føle mig sikker og tryk. Jeg træner i et fitness center et par gange om ugen og vil selv mene at jeg ser ok ud i forhold til min acne osv.

Jeg har et problem med pigerne i hvert fald. Jeg har svært ved at møde nogle og gøre det til mere en bare en bekendthed eller en kammerat. Jeg vil selv sige at jeg er rigtig flink, og som en del af mine venner beskriver det "En rigtig sød fyr", men jeg ved ikke hvordan jeg skal gøre mere ved det. Jeg er deltagene i fester rundt omkring, og scorer en enkelt pigen nu og her, men det er ikke nogle jeg vil have en udviklet forhold end bare at have det skægt den aften.

Jeg har tit været sammen med nogle venner hvor de har inviteret en over til noget hygge, eller til en fest osv. hvor jeg har snakket rimelig godt med personen, men har aldrig formået at kunne skabe en udvikling i at det går fra at det er en bekendt til rent faktisk at være en kæreste eller lige rundt om hjørnet til et forhold. Jeg har prøvet at snakke med nogle venner om det, men det virker aldrig som at jeg får det svar som jeg fisker efter.

Jeg er ikke klar over hvordan jeg skal gøre det til mere, hvordan jeg ved at pigen kan lide mig, og alle de ting der hænger sammen i det led.
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2014-02-09T11:07:49 1
Karen
Hej med dig.

Det er to af de meste kendte problematikker som mange mennesker kan nikkede genkendende til. Det er følelsen af man ikke tilhører videre end skolen og søgningen efter kærlighed. 

Hvordan bliver det til mere? 
Det bliver til mere, når du giver med af dig selv i den relation som du gerne vil være i. F.eks. Når du taler fortroligt med en person omkring hvad du føler eller noget som du har oplevet som måske var lidt svært. Eller bare det at lave noget sammen med personen efter skole kan gøre rigtigt meget. F.eks. I fitness sammen eller en tur i biffen. 

Hvordan ved du om en pige kan lide en?
Jeg skriver lige et par sider, hvor man forklarer hvordan man kan sige den tydelige tegn på om hun er interesset. 

- http://www.thegame.dk/the-game/6-tegn-pa-hun-godt-kan-lide-dig/

- http://ekstrabladet.dk/sex_og_samliv/article1728839.ece

- http://go.tv2.dk/articlekrop/id-55381317:kære-mænd-sådan-kan-du-se-om-hun-er-vild-med-dig.html

Det er det mest kendte tegn, men hvis du giver opmærksomhed, ros og anerkendelse til personen. Så er jeg helt sikker på at du nok skal finde en på tidspunkt, som vil elske dig dybt og inderligt. Bare bliv ved med at kigge og tage folk med på dates, så skal hun nok komme :) 


Kram Karen 
2014-02-13T20:02:25 1
Charlotte
Hej med dig,

Først og fremmest - du er nok ikke den eneste der står med det problem, så hvis du føler dig alene i verden skal du bare vide at du ikke er det!

I teenage alderen kan man godt nogen gange føle sig lidt akavet og man synes det er lidt svært det der med det modsatte køn - og det er det! Hvordan skal man vide hvad man skal sige til dem hvis man ikke ved så meget om hvem de egentlig er for nogen? Kender du det?

Du taler om at du møder mange piger, men at intet rigtigt bliver til noget "kæreste-potentiale". Føler du dig sådan for alvor tiltrukket af pigerne? Sådan lidt småkriller i maven eller lidt forelsket? Der bliver jo nødvendigvis nødt til at være en gnist imellem 2 personer hvis det skal udvikle sig til noget. Nogen tager lidt længere tid om at finde den person end andre gør, så det er slet ikke så mærkeligt hvis du ikke føler du har mødt nogen endnu, som du synes du har lyst til at møde igen og igen. Hvis du nu til en fest eller lignende møder en som du synes du godt kunne tænke dig at se mere til - hvad så med at spørge efter et nummer og ringe til hende og invitere hende ud? Det er jo i hvert fald en start til at komme til at snakke mere sammen og se om i skal lære mere om hinanden. Jeg kan jo ikke love dig 100% medgang, du kommer nok til at møde modgang, men det handler om at komme ind i kampen og gøre noget for at komme til at lære pigerne bedre at kende.

Held og lykke fra
Charlotte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

"..tak for en god brevkasse. I er kommet med svar på flere af mine spørgsmål, som har været rigtig brugbare."

- Anonym