Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3758 spørgsmål og givet 6376 svar de sidste 13 år
2014-02-08T17:23:13: 2014-02-15T13:35:54: 2

Brevkassespørgsmål

Holdt aldrig op med at elske min x, men min familie hader ham


Hej ! jeg er hele 19 år og har haft et svært forhold, hvor der var meget lykke ! og vi passede så godt sammen o hyggede os, men der var problemer pga.... han var i et hashmisbrug og var meget kristen og ham og hans venner troede jeg var besat, pga jeg konstant nægtede at blive ligeså kristen som dem. Han mente at gud ville frelse ham fra hans misbrug osv osv men til sidst blev det for meget, og jeg så ingen fremtid med ham, selvom jeg virkelig elsker ham, måtte jeg gå fra ham, ikke mindst fordi min familie heller ik brød sig om ham, da de fandt ud af han havde røg problemet. Han er god. kærlig, hjælpsom er ret drilsk og udfordrede min personlighed, så jeg voksede, ikke pga han røg, men i dagligdagen ( boede sammen ved ham ) . Men som sagt gjorde jeg det forbi og vi begge græd en hel del og det var hårdt, men jeg kunne ikke satse mit liv med ham pga hashen og det overkristne ( som skyldtes hans opvækst blandt missionære på børnehjemmet, hvor han boede som lille, pga alkoholiseret mor og "død" far ) . Der er gået 3 år og har været i et nyt forhold med en ny vidunderlig kæreste i næsten 2 år nu..... han er meget betænksom og sød og der er en fremtid med ham, samt mine forældre elsker ham og det en dejlig svigerfamilie ! Alt lyder perfekt ..... MEN føler ik vi kan tale sammen, sådan rigtigt, han irritere mig og han er altid sammen med vennerne eller mine forældre, som om jeg ik er sjov at være sammen med,,,,, føler han er så slesket og at han måske er bøsse pga den måde han snakker med andre fyre på osv.... men vil ik såre ham, eller vores familier og jeg selv har en sikker fremtid her, med god økonomi! Min x er 23 og min nuværende kæreste 22 . min x er stoppet midt i sin uddannelse og vil spille musik :P haha. min nuværende er i gang med uddannelse. Min x har længe ville have mig tilbage og jeg ham, men føler der er sket for meget, hans venner sys ik om mig, hans familie gør dog. Mine venner sys ik om ham og mine forældre hader ham og ville slå hånden af mig om jeg gik tilbage til ham. Det et kæmpe sats, men jeg savner ham ! og jeg havde det god med ham på trods af hashen og krstendommen.... hn har dog sendt mig et meter langt brev hvor han undskylder for alt og fortæller han er i behandling og takker mig for at have kæmpet for ham dengang og han ikke kunne indse det, og at han ved gud ik ville kunne hjælpe ham og han var blevet skingrede sindsyg, men han nu efter at have fået prof hjælp ser klart. hva skal jeg dog gøre !!!??? hjælp
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2014-02-10T16:30:54 1
Laura

Hej Emily.

Jeg forstår du er i et kæmpe dilemma. Grunden til at du synes de nuværende kæreste irritere dig, kan skyldes at du jo stadig tænker på din x kæreste. Måske gik der for kort til fra du gik fra x kæresten til du fik en ny kæreste. Jeg kan høre du er meget påvirket af familie og venner. Jeg mener du først og fremmest skal tænke selv hvad du føler og hvad du har lyst til. Det at du tænker meget på din x-kæreste igen, kan skyldes at jeres forhold var anderledelse end det du har med din nuværende kæreste, nødvendigvis ikke dårligt.  Nu hvor du så tænker på du vil tilbage til ham, skal du tænke på hvorfor det var du gik fra ham. Kan du se nogen fremtid med ham nu? mere end du kunne før? Der var en grund til du gik fra ham og det skal du tænke meget over. Selvfølgelig har din familie også stor indflydelse i og med de vil slå hånden af dig hvis du går tilbage til ham. Men måske var en start at finde ud af om din nuværende kæreste gør dig glad og om det vil være sammen med ham eller om det er trygheden og familiens gode forhold til ham, der gør du er sammen med ham. Han skal vide om det er jer to eller om du faktisk ikke elsker ham. Derefter skal du finde ud af om det er din x-kæreste du vil have eller om du bare ikke har fundet den helt perfekte endnu. Jeg synes ikke du skal hoppe fra din nuværende kæreste til din x-kæreste, for så virker det til at du bare mangler tryghed ved at have en. Det vil sige hvis du vælger din nuværende kæreste, så det ikke fordi familien slår hånden af dig, men fordi du elsker ham og fordi det er ham du vil være sammen med.

Håber du kunne bruge mit svar til noget :) og du får taget den rigtige beslutning

Laura

2014-02-13T20:48:41 1
Karen
Hej Emily :) 

Jeg vil næsten sige at du skal følge dit hjerte, men jeg føler mere for at give dig det her råd i forhold for. Du skal blive hos den kæreste som du er sammen med nu, da jeg tror du er en person som har brug for at føle dig lidt fri. Men giv lidt plads imellem din kæreste lige nu og dig, f.eks. Ag tage nogle ture i biffen eller café med dine tøsser. 

Det bedste som jeg ville sige at du kan gøre er, at blive hos den mand som du er ved nu. Tag du bruger din energi til din kæreste og lad det lægge ved din ex, da jeg ikke synes at det er en god idé af går tilbage til en ex. 

Jeg håber at det her hjælper dig, ellers skriv til os igen :) 

Kram Karen

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Tak for en fantastisk hjemmeside, i gør det super godt, og jeg har fået svar på en masse problemer"

- Anonym