Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3636 spørgsmål og givet 6226 svar de sidste 12 år
2014-02-11T17:59:18: 2014-02-16T15:34:18: 1

Brevkassespørgsmål

Hjælp.


Hej jeg er en pige på 20 år. Da jeg var 17 år fandt jeg sammen med en dreng. Han var min første kæreste. Både ham og jeg var jomfru. Omkring 3 måneder inde i vores forhold prøvede vi at gå i seng sammen, men det var som om det ikke rigtig kunne lykkedes. Han kunne ikke få den op, og den kunne ikke rigtig komme op i mig. Jeg kunne overhovedet ikke mærke noget. Vi var sammen i ca et års tid. Her for lidt over et år siden fandt jeg sammen med en ny fyr som jeg elsker rigtig højt. Problemet er bare at han kender min tidligere kæreste ( de snakker dog ikke sammen mere) Min x kæreste gik rundt og løg overfor min nuværende kæreste om hvordan vi havde haft sex og alle mulige løgnhistorier. Min nuværende kæreste troede på det hele og han gik ud fra at det passede da mig og ham fandt sammen. Det var ham der kontaktede mig på trods af alt det hans tidligere ven havde sagt. Min nuværende kæreste og jeg har haft sex sammen, og første gang vi gjorde det, gjorde det rigtig rigtig ondt på mig. Havde lyst til at græde pga smerten og det sviede rigtig meget dernede. Jeg er 100 % sikker på at det var ham der tog min mødom og ikke min tidligere kæreste, da jeg på ingen måde kunne mærke noget. Min nuværende kæreste har været rigtig hård overfor mig og kaldt mig luder og det ene og det andet. For nylig fortalte jeg ham sandheden og alt det han havde gået og troet var løgn. Havde ikke sagt det til ham før, fordi jeg var rigtig bange for at han ikke ville tro på mig. Han har brug for at vide at det var ham og ikke min x kæreste der tog min mødom, ellers vil han ikke være sammen med mig. Det gør rigtig ondt på mig, men jeg ved bare at han har prøvet at være okay med det, men han kan ikke. Han startede jo et forhold med mig selvom han gik ud fra alle de ting var rigtige, men med tiden er han bare blevet så forelsket i mig at han ikke kan klare tanken om at det er en anden dreng der har taget min mødom.Jeg har forklaret ham det hele og har sagt til ham at jeg er sikker på det er ham der har taget min mødom, men han kan ikke rigtig tro på det, og det er jo også svært for ham når han har gået og troet noget helt andet i et år. Han har bedt mig om at skrive herind, så vi kan få et "professionelt" svar fra nogen. Mit spørgsmål lyder : Kan det være rigtigt at det er min nuværende kæreste, og IKKE min tidligere kæreste der har taget min mødom? jeg kunne ikke mærke noget med min x kæreste, og den kunne ikke komme op og stå, og den kunne ikke rigtig komme op i mig. Men med min nuværende kæreste gjorde det rigtig rigtig ondt. 

Har desperat brug for svar, da det har stor betydning for vores forhold. Min nuværende kæreste var ikke selv jomfru da han fandt sammen med mig.

Mvh Camilla.
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2014-02-13T09:59:09 1
Charlotte
Kære "Camilla", 

Nu er vi jo ikke professionelle herinde, men jeg kan give dit mit bedste bud på hvad jeg tror og så håber jeg det er nok for din kæreste :)

Men jeg kan sige med 99% sikkerhed at det er din nyeste kæreste, der har taget din mødom, efter hvad du skriver. Hvis din eks kæreste ikke rigtigt kunne få den op at stå, kan han umuligt have taget din mødom og især ikke hvis det ikke rigtigt gjorde ondt på dig. Og som du selv siger, gjorde det sindsygt ondt på dig med din nuværende kæreste og som du også selv siger er du 100'% sikker på at det var ham der tog din mødom. Det er jeg også. Man er ikke i tvivl, fordi det netop er meget smerte man mærker og det havde du ikke mærket, hvis din mødom var blevet taget af din eks kæreste. :) Så der er vidst ingen tvivl der. 

Men til noget andet, synes jeg det lyder rigtig uretfærdigt at din nuværende kæreste ikke vil være sammen med dig medmindre han er den der har taget din mødom? Det synes jeg ikke han kan være bekendt at sige, fordi selvfølgelig har du set andre fyre før ham og han har også selv set andre piger før dig og selvom jeg ikke tror at nogen synes det er sjovt at deres kærester har været sammen med andre før en selv, er det desværre bare noget man er nødt til at acceptere. Så jeg synes du skal prøve at tage en snak med ham, hvor du fortæller ham at du synes det er uretfærdigt at han siger han ikke vil være sammen med dig, hvis ikke det var ham der havde taget din mødom. Du har jo heller ikke slået op med ham, fordi han har været sammen med andre før dig. Ret skal være ret og der skal være ligestilling!

Men uanset hvad, så er det i hvert fald din nuværende kæreste der har taget din mødom og det håber jeg han vælger at stole på. 


Held og lykke med jer, 
Og skriv meget gerne tilbage, hvis du har flere spørgsmål eller med en opfølgning!

Hilsen
Charlotte Amalie

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

Hvordan vælger man?

Jeg er meget forvirret omkring kærligheden. Ved ikke rigtigt hvordan man vælger, altså hvad der v...

Mine forældre kan ikke li’ ham jeg elsker.

Hejsa:)Jeg har været på efterskole hvor jeg mødte en fantastisk dreng. Der er aldrig nogen der ha...

Kan jeg stole på ham?

Kære ungzone, Jeg har været sammen med min skønne kæreste, L, i lidt over 1 år nu. Inden v...

I tvivl om jeg skal slå op med min kæreste

Hej med jer, jeg står i den situation hvor jeg er i tvivl om jeg skal slå op med min kæreste (vi ...

Jeg tror ikke, det er meningen, at jeg skal have en kæreste, før jeg er helt voksen

HejJeg har gjort mig mange tanker, når det kommer til kærligheden, bl.a. fordi jeg aldrig har haft...

Kæreste kys

Hej UngZone. Jeg er en pige på 13 år og min kæreste og jeg har været sammen i 2 1/2 måned. Vi h...

Skal jeg give det tid eller gå

Jeg fortæller jer nu min kærligheds historie, som egentlig mere er en sorgens historie end en kær...

Føler mig ikke god nok til ham

Jeg står i den situation at jeg har været sammen med en helt fantastisk fyr de sidste 7 måneder. ...

Kysset med bedsteven...

Hej, jeg skriver ind grundet et stort dilemma jeg står i pt.Jeg havde en kæreste i knap 5 måneder...

"Hej sødeste brevkasse, er super glade for jeres hjælp, hvilket gør jeg igen skriver da jeg står i et dilemma.."

- Anonym