Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3938 spørgsmål og givet 6524 svar de sidste 13 år
2014-02-12T09:59:29: 2014-02-18T21:30:12: 2

Brevkassespørgsmål

Dumpet, hvornår kan jeg gå ind i nyt forhold?


Hejsa. Min kæreste gennem næsten 7 måneder valgte søndag den 2. februar at gøre vores forhold forbi. Jeg blev ret chokkeret og har grædt og grædt og grædt.

Jeg har dog nogle rigtig gode venner, som har hjulpet mig igennem den første uge.

Jeg har så en gammel flirt (vi så hinanden i 3 uger i 2013 i maj måned, men endte det da han ikke var klar til et fast forhold.)

Han har været en super god støtte her i den sidste uges tid og får mig til at grine når jeg er nede osv.

Mit spørgsmål er så, ser I, jeg tror jeg er ved at få følelser for ham her igen, men jeg er ikke sikker på om det er reelle følelser, men derimod at jeg tillægger ham nogle følelser som jeg havde for min kæreste...

Men det er bare når vi snakker sammen og er sammen, så pjatter vi og siger "hej" og "farvel" med knus og det hele. Og når jeg ser ham i øjnene, jamen jeg kunne blive der for altid.

Så jeg tænker lidt, om jeg allerede er kommet videre eller? - Jeg mener, jeg blev mega ked af det, da min eks slog op, og tænker stadig en del på ham, men tænker, om det kan være fordi jeg nok aldrig rigtig er kommet af med følelserne for denne "flirt" og at det er disse følelser der blusser op igen?

Heldigvis skal jeg hjem en uge på ferie her i næste uge, så kan jeg lige få styr på mine tanker igen.

Føler bare, altså selvfølgelig tænker jeg på min eks, men det er ikke fordi jeg vil have ham tilbage eller noget, er som sådan glad og har det OK med at være alene igen...

Og min gamle "flirt" sagde, da jeg var i et forhold, at han kun ville være venner, men jeg har bare på fornemmelsen at han ikke mener det. Det er som om han hele tiden søger bekræftelse ved mig i, at vi "bare" er venner. Og jeg synes vi snakker som om, at han gerne vil mere.

Jeg var så hjemme ved ham den anden dag og så film, vi lå begge på sofaen, en chassilong (staves?)
Hvor jeg lå med ansigtet mod tv'et og han så lå med fødderne i mit skød, vi lå og pjattede og han "truede" med at åbne min BH (længere historie) og alt sådan noget.

Det endte så med at han vendte sig om, så han lå med hovedet i mit skød i stedet for og det var bare mega hyggeligt og kunne mærke, at mit hjerte bankede lidt hurtigere...

Det skal siges at han er single og at han har været single i 2 år, men har haft forskellige flirts i mellem (inkl. mig selv. :))

Så spørgsmålet er, om der virkelig er noget, eller om jeg bare tillægger det nogle følelser der ikke er der.

Jeg er dog også bange for, at han måske bare ser mig som en nem måde at få sex på, da han jo udemærket godt ved, hvor sårbar jeg er for tiden.

Men kan bare mærke hvor meget jeg egentlig har savnet ham, at se ham og være sammen med ham...

Tænker jeg måske bare lige skal slå koldt vand i blodet og vente en måned endnu og se om det stadig er det samme? Jeg kunne godt bruge lidt hjælp til at få styr på min hjerne. Håber I kan hjælpe med dét ;)
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2014-02-13T19:26:12 1
Karen
Hej med dig :) 

Jeg synes at du har gjort dig nogle rigtigt gode tanker om dit problem. Jeg er meget enig med at når et forhold stopper, så skala der sket en pause. Så er der plads til at afprøve sin nye rolle som single tøs og ikke havde alle de forpligtigelse som der er i et forhold både de sagte og usagte. 

Virkelig brug dine gode veninder og nyd, at du har friheden til at gøre hvad du vil. Intet stopper dig på nogle måder :) du er fri.

Jeg vil næsten sige en måned eller to i forhold til en god pause. Så har du haft plads til at blive hel igen og spist en masse ben & jerrys 

Jeg håber at det her kunne hjælpe dig lidt og ellers kan du altid skrive til os både på chatten, samt her på brevkassen. 

Kram Karen :)
2014-02-18T14:37:45 1
Rikke

Kære Fortvivlede

Jeg syntes du skal tage det helt roligt. Jeg ved ikke hvad din flirt vil med dig, men du kunne spørger ham? Spørg ham om det bare er dig, eller om han gerne vil noget mere end at være venner. Du kunne også vente og se hvad tiden bringer, hvis du ikke vil spørger ham. Men hvis jeg var dig ville jeg tage det roligt og ikke forhaste mig, med at komme i et nyt forhold. Blandt andet for at være sikker på du er kommet dig 100% over din eks kæreste. Så hvis det var mig, ville jeg tage det roligt og lad tiden, visse hvad flirten vil.

held og lykke med det hele. Hvis du har flere spørgsmål kan du skrive en besked mere til os eller skrive en privat besked til en fra brevkassen.

Kærlig hilsen Rikke

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

kan han stadig lide mig eller??

hej jeg er en pige på 13 år som HAVDE en kæreste men ikke mere. Han slog op med mig her for nylig...

Jeg har en kæreste men ved ikke om vi bare er det fordi han syndes det er sejt at have en

Jeg er 11 år og går i 6. Jeg har en kæreste og jeg kan godt lide ham, vi har været kærester 2 g...

Jalousi

HejJeg er en pige på 17 som har en kæreste og vi har været kærester i ca. 1 år. Jeg har virkeli...

Vild med en der har en kæreste

Hey er en pige på 13, jeg er ret vild med en dreng fra min klasse, tror han har en kæreste, men er...

hvordan skal jeg kysse ham

hej jeg er en pige på 13 år som går i 7. klasse. Jeg har en kæreste fra min klasse. jeg ved ikke...

Overtænker jeg for meget

Hej:)Lige for tiden er jeg single, men har næsten lige flået op med min kæreste. Mit problem er a...

Exkæreste

Hej Jeg er en pige på 25 år. Jeg har på det seneste haft min ekskæreste meget i tankerne. V...

Har lyst til at kysse

Hej jeg er en pige på 13 å og har brug for hjælp fordi at jeg her hen over sommerferien har haft ...

Hjælp!

Hej allesammen jeg er en pige i 5.kl og jeg har en dejlig kæreste. Vi lejede s p eller k (bare os t...

"..tusind tak for hjælpen så mange gange før!"

- Anonym