Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4591 spørgsmål og givet 7163 svar de sidste 16 år
2014-02-13T01:26:06: 2014-02-14T13:01:10: 2

Brevkassespørgsmål

Min kæreste var mig utro :(


Hej brevkasse.

Jeg har været i et forhold i 2 ethalvt år med en meget sød kæreste.
Han var virkelig den rette, følte jeg, og jeg satte ham helt øverst på pedestalen.
Aldrig havde jeg i mine vildeste tanker, troet det om ham. men jo...han var mig utro..
Jeg fandt ud af det, da jeg tilfældigt tog hans telefon, da den blinkede, og wuptiii...uheldige halv nøgne billeder af en fremmet kvinde.. Ud over mange andre ting, elskede jeg hans ærlighed og loyalitet.. Han var altid ærlig, og kunne ikke lyve. Så han indrømmede det.. Min verden gik selvfølgelig under i 6 mån, og vi valgte at fortsætte forholdet. Jeg har intet tillid til ham, og jeg græder stadigvæk ved tanken. 

Vores kærlighed har dog vokset en del, og han er forfærdelig ked af hans handling.
Spørgsmålet er bare..Der er en følelse dyb dyb inde i mig som fortæller mig, at han ikke er den rette.

Jeg tænker tit om at forlade ham, men det er virkelig svært, for jeg elsker ham højt, og jeg kan virkelig heller ikke forestille mig et liv uden ham. Jeg ved godt at det kan tage tid, når jeg fx beskriver at jeg tit får følelserne i kroppen igen, den følelse af "hvordan kunne han" osv..Jeg stoler ikke på ham, selvom han virkelig prøver at opbygge min tillid.. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre, for inderst inde har jeg virkelig lyst til at fortsætte mit liv uden ham, men jeg er bare meget bange for at jeg er for svag til det. Problemet er, at jeg ikke er stærk nok til at gå fra ham. Håber I kan hjælpe mig, jeg er dybt ulykkelig..
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2014-02-13T20:37:03 1
Karen
Hej med dig Lea 

Sikke noget lort. Men se det på den gode side. Hvad der ikke slår dig ihjel gør du kun stærkere :) 

Jeg synes at du skal sige stoppe og tage en samtale med ham, hvor du fortælle ham, at du ikke vil være sammen med ham mere. Du er stræk nok til at gøre det, ellers bygger dig videre på jeres forhold på løgn og ingen tillid. 

Du kan med 110 procent sikkerhed finde en som behandle dig som en kvinde, som fortjener et godt forhold. Hvis du ikke føler at du kan sige det, så skriv det til ham eller ring til for den sags skyld. 

Jeg håber at det her kunne hjælper dig videre, ellers skriv til os, så sidder vi klar til at hjælpe dig en anden god gang :) 

Kram Karen
2014-02-14T12:39:50 1
Charlotte
Kære "Lea", 

Hvor er jeg ked af at høre din situation, da jeg godt kan forstå, at du er dybt ulykkelig, da du er blevet svigtet af en person du elsker. Denne situation, er ekstremt kompliceret, netop fordi du jo stadigvæk elsker din kæreste. 
Men taget i betragtning af det du siger, synes jeg det lyder som om du har prøvet at opbygge den tillid til ham igen, men at det bare ikke er muligt lige nu, netop fordi han svigtede dig så meget. Og jeg tror at den eneste måde disse forhold, hvor der sker dette, kan fungerer bagefter, er hvis man kan lægge det på hylden og tilgive det. Men i din sag, synes jeg ikke det virker som noget du kan lige som tingene er nu og det kan jeg sagtens forstå. Derfor tror jeg at det eneste rigtige for dig lige nu er at, sige til din kæreste at du har brug for tid. Tid for dig selv, hvor du ikke er i et forhold med ham, hvor du kan være helt dig selv og se om du virkelig har brug for ham og om det er ham du elsker og vil være sammen med, eller om det måske mest er frygt for at være uden ham, der afholder dig fra at gå fra ham. For du skriver selv at du inderst inde ikke føler at han er den rette og jeg tror at det er denne mavefornemmelse du skal høre på. Og jeg ved godt at det er super svært og at du elsker ham, men jeg tror virkelig at det bedste for dig vil være at fortælle ham at du har brug for tid, om i finder sammen igen vil tiden vise, men at du tager et godt stykke tid fra ham, hvor du finder ud af om det virkelig er ham du vil, eller det egentlig mest er trygheden, der holder dig til ham. Og jeg tror du vil opdage hvis i er hver for sig at der også er et liv uden ham, hvor der er mange andre fyre, undskyld hvis det lyder lidt kynisk, men jeg tror bare det er vigtigt at man prøver at være alene og så se om man stadigvæk savner ham som kæreste og om du kan tilgive det, eller om i måske begge to skal komme videre. Jeg håber du kan bruge dette til noget og jeg ved godt at det er rigtigt svært og nemt at sige at man bare skal gå fra ham, men jeg tror virkelig at en pause, hvor du kan være helt dig selv og tænke over tingene er det du behøver lige nu. Og hvis du kan det, tror jeg du vil føle dig ekstremt lettet bagefter, selvom du måske også er ked af det. Lad dig føle hvad du føler og lytte til dig selv og din mavefornemmelse. 

Du er meget velkommen til at skrive tilbage evt. med opfølgende spørgsmål, eller bare hvad du finder ud af!
Held og lykke med det hele !

Mvh. 
Charlotteamalie

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

Jeg har været utro...

For et par måneder siden møder jeg en helt fantastisk fyr, imens jeg har en kæreste. Jeg har svæ...

højdeforskel

hej brevkassejeg har en lille udfordring her, jeg kan godt li den her fyr og han kan os godt li mig....

Jeg vil ikke være forelsket men på den anden side…

Jeg er forelsket i en dreng fra min klasse og jeg skriver med ham en gang i mellem og han taler ofte...

Forvirring

Jeg gik fra min kæreste som jeg har vil kalde (H) for ca 2 ugers tid siden, vi havde været sammen ...

Skal jeg opgive ham?

Vi var en del fra efterskolen der var til festival i weekenden. Jeg havde glædet mig meget for der ...

Er bange for at mit kæreste er andet valg

Hej brevkasse håber i kan hjælpe.Jeg er i en situation hvor jeg altid har haft en godt øje til en...

Kan kun tænke på ham

HejMin fyr er flyttet til København (jeg bor i Aarhus)Han har utroligt travlt med arbejde og famili...

Jeg har det svært med kærestes fortid - hvad gør jeg

Hej,Jeg har været sammen med min kæreste i 3,5 år nu, og jeg elsker hende utrolig højt og vi er ...

har drømt at være min kæreste utro

jeg har drømt at jeg var min kæreste utro. jeg synes det var mærkeligt for jeg elsker ham virkeli...

"Jeg vil gerne lige sige jeg har brugt siden før og følger med! Det er en virkelig stor hjælp tak!"

- Anonym