Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3975 spørgsmål og givet 6562 svar de sidste 13 år
2014-02-13T01:26:06: 2014-02-14T13:01:10: 2

Brevkassespørgsmål

Min kæreste var mig utro :(


Hej brevkasse.

Jeg har været i et forhold i 2 ethalvt år med en meget sød kæreste.
Han var virkelig den rette, følte jeg, og jeg satte ham helt øverst på pedestalen.
Aldrig havde jeg i mine vildeste tanker, troet det om ham. men jo...han var mig utro..
Jeg fandt ud af det, da jeg tilfældigt tog hans telefon, da den blinkede, og wuptiii...uheldige halv nøgne billeder af en fremmet kvinde.. Ud over mange andre ting, elskede jeg hans ærlighed og loyalitet.. Han var altid ærlig, og kunne ikke lyve. Så han indrømmede det.. Min verden gik selvfølgelig under i 6 mån, og vi valgte at fortsætte forholdet. Jeg har intet tillid til ham, og jeg græder stadigvæk ved tanken. 

Vores kærlighed har dog vokset en del, og han er forfærdelig ked af hans handling.
Spørgsmålet er bare..Der er en følelse dyb dyb inde i mig som fortæller mig, at han ikke er den rette.

Jeg tænker tit om at forlade ham, men det er virkelig svært, for jeg elsker ham højt, og jeg kan virkelig heller ikke forestille mig et liv uden ham. Jeg ved godt at det kan tage tid, når jeg fx beskriver at jeg tit får følelserne i kroppen igen, den følelse af "hvordan kunne han" osv..Jeg stoler ikke på ham, selvom han virkelig prøver at opbygge min tillid.. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre, for inderst inde har jeg virkelig lyst til at fortsætte mit liv uden ham, men jeg er bare meget bange for at jeg er for svag til det. Problemet er, at jeg ikke er stærk nok til at gå fra ham. Håber I kan hjælpe mig, jeg er dybt ulykkelig..
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2014-02-13T20:37:03 1
Karen
Hej med dig Lea 

Sikke noget lort. Men se det på den gode side. Hvad der ikke slår dig ihjel gør du kun stærkere :) 

Jeg synes at du skal sige stoppe og tage en samtale med ham, hvor du fortælle ham, at du ikke vil være sammen med ham mere. Du er stræk nok til at gøre det, ellers bygger dig videre på jeres forhold på løgn og ingen tillid. 

Du kan med 110 procent sikkerhed finde en som behandle dig som en kvinde, som fortjener et godt forhold. Hvis du ikke føler at du kan sige det, så skriv det til ham eller ring til for den sags skyld. 

Jeg håber at det her kunne hjælper dig videre, ellers skriv til os, så sidder vi klar til at hjælpe dig en anden god gang :) 

Kram Karen
2014-02-14T12:39:50 1
Charlotte
Kære "Lea", 

Hvor er jeg ked af at høre din situation, da jeg godt kan forstå, at du er dybt ulykkelig, da du er blevet svigtet af en person du elsker. Denne situation, er ekstremt kompliceret, netop fordi du jo stadigvæk elsker din kæreste. 
Men taget i betragtning af det du siger, synes jeg det lyder som om du har prøvet at opbygge den tillid til ham igen, men at det bare ikke er muligt lige nu, netop fordi han svigtede dig så meget. Og jeg tror at den eneste måde disse forhold, hvor der sker dette, kan fungerer bagefter, er hvis man kan lægge det på hylden og tilgive det. Men i din sag, synes jeg ikke det virker som noget du kan lige som tingene er nu og det kan jeg sagtens forstå. Derfor tror jeg at det eneste rigtige for dig lige nu er at, sige til din kæreste at du har brug for tid. Tid for dig selv, hvor du ikke er i et forhold med ham, hvor du kan være helt dig selv og se om du virkelig har brug for ham og om det er ham du elsker og vil være sammen med, eller om det måske mest er frygt for at være uden ham, der afholder dig fra at gå fra ham. For du skriver selv at du inderst inde ikke føler at han er den rette og jeg tror at det er denne mavefornemmelse du skal høre på. Og jeg ved godt at det er super svært og at du elsker ham, men jeg tror virkelig at det bedste for dig vil være at fortælle ham at du har brug for tid, om i finder sammen igen vil tiden vise, men at du tager et godt stykke tid fra ham, hvor du finder ud af om det virkelig er ham du vil, eller det egentlig mest er trygheden, der holder dig til ham. Og jeg tror du vil opdage hvis i er hver for sig at der også er et liv uden ham, hvor der er mange andre fyre, undskyld hvis det lyder lidt kynisk, men jeg tror bare det er vigtigt at man prøver at være alene og så se om man stadigvæk savner ham som kæreste og om du kan tilgive det, eller om i måske begge to skal komme videre. Jeg håber du kan bruge dette til noget og jeg ved godt at det er rigtigt svært og nemt at sige at man bare skal gå fra ham, men jeg tror virkelig at en pause, hvor du kan være helt dig selv og tænke over tingene er det du behøver lige nu. Og hvis du kan det, tror jeg du vil føle dig ekstremt lettet bagefter, selvom du måske også er ked af det. Lad dig føle hvad du føler og lytte til dig selv og din mavefornemmelse. 

Du er meget velkommen til at skrive tilbage evt. med opfølgende spørgsmål, eller bare hvad du finder ud af!
Held og lykke med det hele !

Mvh. 
Charlotteamalie

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

I tvivl om forhold

HeyJeg er en pige på 17 år, og jeg har en kæreste. Vi har været sammen i rigtig lang tid og begy...

hvordan vender jeg mig til tanken.

hej ungzone. jeg er en pige på 13 år som for et stykke tid siden er blevet slået op med af min k...

Keep going or..??

Kære brevkasse, Jeg skriver til jer, da jeg står i en situation hvor jeg har behov for et per...

Jeg ved ikke hvordan hun føler.

Hej jeg er en dreng på 19, der går gymnasiet, jeg står med mit livs største problem. Mig og pig...

Jeg er 14 og hun er 13

Hej Ungzone! Jeg står i den situation at jeg er 14 (snart 15) og jeg har mødt en 13 årig pige der...

For genert til at snakke med ham i skolen :(

Hej, jeg er en pige som har haft en kæreste i en måned nu, det mega dejligt! Men…jeg er så...

kan han stadig lide mig eller??

hej jeg er en pige på 13 år som HAVDE en kæreste men ikke mere. Han slog op med mig her for nylig...

Jeg har en kæreste men ved ikke om vi bare er det fordi han syndes det er sejt at have en

Jeg er 11 år og går i 6. Jeg har en kæreste og jeg kan godt lide ham, vi har været kærester 2 g...

Jalousi

HejJeg er en pige på 17 som har en kæreste og vi har været kærester i ca. 1 år. Jeg har virkeli...

"..tak for en god brevkasse. I er kommet med svar på flere af mine spørgsmål, som har været rigtig brugbare."

- Anonym