Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4014 spørgsmål og givet 6600 svar de sidste 13 år
2014-02-14T09:30:15: 2014-02-24T19:57:54: 1

Brevkassespørgsmål

Jalousi :'/


Jeg er en pige på 18 år
som lider ang jalousi, af en gammel pige min kæreste har været sammen med. Min kæreste og jeg har været sammen siden januar 2013. Men i august 2013 gik jeg fra ham, da jeg fandt sammen med en anden. Jeg fandt dog hurtig ud af efter 3 mdr med ham den nye, at jeg elsket min kæreste højere. Så jeg fandt sammen med min kæreste igen. Den første aften han var over sad vi og snakket frem og tilbage. Jeg var nysgerrig og spurgte om han havde været sammen med andre i mellemtiden hvor vi har været væk fra hinanden. Han fortæller så at han har været sammen med en pige ved navn Sofie. Og de havde hvis kun været sammen 3 gange men hun har alligevel formodet sig at forelske sig så hurtigt i ham at hun kaldte ham for skat. Hende Amalie her havde jeg hørt lidt om et par dage forinden. Hun havde nemlig fået min barndomsveninde "Naja" til at tage stoffer og komme ud i noget rigtig rod. Hun skrev et par beskeder til ham EFTER han havde været hjemme ved hende og fortælle (Og det var inden vi havde fundet sammen igen min kæreste og jeg" - At han ikke kunne være sammen med hende da han stadig elsket mig" Men hun skrev et par beskeder til ham at hun savnet ham. hvorfra jeg så skrev til hende hun skulle lade ham være - der kom selvfølgelig en diskussion op at vende. Men herefter har hun heller ikke skrevet mere til min kæreste. Nu der gået 4 mdr hvor min kæreste og jeg har været sammen og jeg er stadig ekstrem jaloux. Jeg tjekker hertil tit hans telefon for at se om de skriver sammen. Og jeg tjekker DAGLIGT hendes facebook side ud. Jeg er gået helt i barndommen og blevet ekstremt latterlig - jeg har nemlig spurgt mine veninder og kammerater om hun er pænere end jeg. HVAD SKER DER!!! Og det mest mærkelige af det hele er at jeg synes de ville passe godt sammen - selvom jeg elsker ham og hader hende. Jeg har snakket med min kæreste om problemet. Men synes ikke det hjælper :(
Håber på godt svar
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2014-02-15T11:39:49 1
Karen
Hej Amanda 

Det handler i en stor grad omkring tillid og beskytte ens mand. Du mistede noget tillid til din kæreste, da i gik fra hinanden. 

Men har det ikke påvirkede ham at du vil ked af det over at du var fuld af jalousi og har brug for at tjekke hans mobil og hendes facebook side. 

Jeg synes at du skal snakke med ham igen, da det ikke lod til at det hjalp den første gang. Og hvis det ikke hjælper den næste gang, så skulle du måske kigge efter en udvej af det forhold, for et godt forhold er der hvor man stoler på hinanden og har tillid til andre, uden at skulle tjekke ud på den anden person. 

Jeg synes at du tænker over det jeg har skrevet og så kan du skrive til os igen, hvis det ikke hjalp dig på nogle måder. Du finder rådgiverne på chatten og her på brevkassen. Vi er her for dig :) 

Kram Karen 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

Mistet følelser?

Hej, jeg er en pige på 17 og jeg har en kæreste som jeg har været sammen med i 1,5 år og jeg har...

Snus??

Jeg har en kærste der tager snus og har gjort det lige fra jeg mødte ham første dag. Jeg får det...

Hvad har jeg gjort?

Hej brevkasseSå øhm ja, i går (den 18/12-21) var jeg sammen med nogen, den ene af dem var min ex ...

Er der ulovligt st være kærester med en på 13 år nå man selv er 16 år

Hej jeg ville høre og jeg må være kærester med en 13 år nå jeg er 16 år og hvad man må og hv...

I tvivl om forhold

HeyJeg er en pige på 17 år, og jeg har en kæreste. Vi har været sammen i rigtig lang tid og begy...

hvordan vender jeg mig til tanken.

hej ungzone. jeg er en pige på 13 år som for et stykke tid siden er blevet slået op med af min k...

Keep going or..??

Kære brevkasse, Jeg skriver til jer, da jeg står i en situation hvor jeg har behov for et per...

Jeg ved ikke hvordan hun føler.

Hej jeg er en dreng på 19, der går gymnasiet, jeg står med mit livs største problem. Mig og pig...

Jeg er 14 og hun er 13

Hej Ungzone! Jeg står i den situation at jeg er 14 (snart 15) og jeg har mødt en 13 årig pige der...

"..tak for en god brevkasse. I er kommet med svar på flere af mine spørgsmål, som har været rigtig brugbare."

- Anonym