Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3975 spørgsmål og givet 6562 svar de sidste 13 år
2014-02-18T13:18:07: 2014-03-01T22:07:28: 1

Brevkassespørgsmål

Forlovelse - utrorskab- løgne - sex


oki jeg har en kæreste
og jeg har faktiske en masse spørgsmål :(

jeg har en rigtig sød og dejlig ''kæreste'' og han har spurgt om jeg vil forloves med ham og jeg sagde ja men jeg er som sagt 16 så er det for tideligt (han er os 16 )

normalt har vi et oki forhold bort set fra jeg for beskeder om at han laver alt muligt han ikke gør som at være sammen med andre og sådan!!!

men normalt er han meget meget MEGET jaloux og det enlig ret for det viser han elsker mig men vi har været kæreste i 2 måndre nu og han er det ikk så meget mere men han siger det er fordi han stoler på mig ..... men kan det være fordi han ikke er nervøs for at miste mig ? jeg så hans forhold med hans x og vi går alle 3 på efterskole sammen (han er smidt ud nu ) men han var sammen med hende hele tiden og ringe alligvel med hende 10 gange om dagen men han siger det fordi han ikke stolede på hende (hun lavede mange ting man ikke sku) men hvad synes i

og så er der det med sex lige da vi blev kærester kom han 8 gang på en gang (vi var begge jomfru) men nu kommer han kun en gang så er det normalt eller er der noget galt med mig ???

og så lyver han meget og små ting som kan gør mig ked af det ... er det os normalt????

men mit største problem er han var til fest og der kyssede han 2-3 andre piger og fortalte mig det først 2 dage efter fordi han ikke vil gør mig j´ked af det og vil finde en rigtig møde at gøre det på :(

jeg er så forvirret han bliver mega ked af det når han er bange for at jeg vil slå op og da jeg var ked af det og grad da han fortalte mig det smadrede han sin hånd ind i et bord

men jeg ved ikk hvad jeg skal gør han spørgerom vi skal ligge det på hylden og og glemme det men det er bare svært og jeg er bange for at miste ham

hvad skal jeg gør ? med det hele :(:(:(:(:(:(:(
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2014-03-01T16:59:40 1
Rikke

Kære Hvad skal jeg gøre

jeg vil besvare dine spørgsmål i den rækkefølge du har skrevet dem i.

Det er kun godt din kæreste stoler på dig og ikke er jaloux. Det høre med til et rigtigt forhold at kunne stole på hinanden og derfor skal du kun være glad, for din kæreste stoler på dig. Det betyder jo også, at du er en god kæreste. Så det er kun godt!

Derudover syntes du skal lade være at sammenligne dit og hans forhold, med ham og hans eks.  Det forhold du har med ham nu, er ikke det samme forhold som de havde. Derfor syntes jeg på ingen måde det kan sammenlignes og det skal du lade vær med. For der er ingen grund til at bekymre sig om noget der er forbi. Så lad vær at tænke på de to sammen.

Med hensyn til jeres sexliv er det meget normalt, at fyren kommer hurtigt i starten og efterhånden som han blive mere van til dig, holder han længer. Dette skal du slet ikke bekymre dig om. Der er på ingen måde noget galt med dig eller din kæreste.

Jeg syntes ikke at det er ok, din kæreste lyver over for dig. I et parforhold skal man kunne stole på hinanden og det kan du ikke hvis han lyver over for dig. Dette er noget du skal tage en snak med ham om og fortælle at han ikke skal lyve over for dig, da det går ud over din tillid til ham. Derfor skal han stoppe med at lyve over for dig.

Hvad angår utroskaben, tror jeg du skal finde ud af om du kan tilgive ham. Hvis det var mig, ville jeg slå op med ham. For mig, betyder tillid nemlig utroligt meget og jeg ville ikke kunne stole på en fyr, der havde været mig utro. Jeg syntes du skal tænke meget på om du kan tilgive ham. Du skal også vide, at han kan finde på at gøre det igen. Jeg ved at du lige nu mener, at han er din største kærlighed. Men tror mig, jo ældre man bliver, jo mere kommer man til at forstå hvad kærlighed er. I dag kan jeg uden at tøve, sige at jeg ikke elsket min første kæreste. Jeg var forelsket i ham, men har aldrig elsket ham. Derfor syntes jeg du skal tænke på hvad du vil. Et forhold er bygget op at tillid og det skal bygges op igen. OG du skal ALDRIG bare glemme hvad han har gjort. Du skal heller ikke træde i det til evig tid, men nu er det hans tur, til at visse at det er dig han vil have. Men lad vær at udnyt det. Det vil også skade jeres forhold.

Men jeg syntes virkeligt du skal overveje om du vil være sammen med sådan en fyr. For jeg syntes ikke, et det ville være det værd.

håber virkeligt du kan bruge mit svar! ellers må du virkeligt gerne skrive igen!

Held og lykke med det hele. Kærlig hilsen Rikke

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

I tvivl om forhold

HeyJeg er en pige på 17 år, og jeg har en kæreste. Vi har været sammen i rigtig lang tid og begy...

hvordan vender jeg mig til tanken.

hej ungzone. jeg er en pige på 13 år som for et stykke tid siden er blevet slået op med af min k...

Keep going or..??

Kære brevkasse, Jeg skriver til jer, da jeg står i en situation hvor jeg har behov for et per...

Jeg ved ikke hvordan hun føler.

Hej jeg er en dreng på 19, der går gymnasiet, jeg står med mit livs største problem. Mig og pig...

Jeg er 14 og hun er 13

Hej Ungzone! Jeg står i den situation at jeg er 14 (snart 15) og jeg har mødt en 13 årig pige der...

For genert til at snakke med ham i skolen :(

Hej, jeg er en pige som har haft en kæreste i en måned nu, det mega dejligt! Men…jeg er så...

kan han stadig lide mig eller??

hej jeg er en pige på 13 år som HAVDE en kæreste men ikke mere. Han slog op med mig her for nylig...

Jeg har en kæreste men ved ikke om vi bare er det fordi han syndes det er sejt at have en

Jeg er 11 år og går i 6. Jeg har en kæreste og jeg kan godt lide ham, vi har været kærester 2 g...

Jalousi

HejJeg er en pige på 17 som har en kæreste og vi har været kærester i ca. 1 år. Jeg har virkeli...

"Jeg elsker brevkassen, og den har hjulpet mig meget"

- Anonym