Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4561 spørgsmål og givet 7126 svar de sidste 16 år
2014-02-26T22:27:10: 2014-03-04T21:05:22: 2

Brevkassespørgsmål

Hjælp


Hej.. Nu er jeg kommet sammen med min Eks kæreste for tredje gang.. Vi har været sådan on/off i 4 år.. Men Den her gang er han helt anderledes.. I starten sagde han af han var Mega ked af, at han slog op begrund af sådan en lille ting og af jeg var han drømme pige.. Jeg var virkelig glad for af få ham tilbage men alle sagde pas nu på og af jeg skulle tænke mig om, men nej jeg lyttet til ham og er Mega forelsket i ham.. 

Men lige fortiden ved jeg ikke hvad jeg skal gør.. Han skriver ikke til mig og ringer heller ikke han ringer kun hvis jeg spørger om han vil ringe.. Men så er han Mega kold over telefonen, han siger bare i lige måde når jeg siger jeg elsker dig.. Og kan ikke lide når folk bare siger i lige måde for det er useriøst synes jeg.. 

Det er kun mig der spørger om noget og hans svar er bare hmm..
Altså jeg ved af han plejer bare af slå op når han ikke gider mere.. Men hvorfor har han så ikke gjort det endnu hvis han alligevel skal være så ligeglad med mig.. Også hvergang jeg snakker med ham så for ham en masse beskeder ind.. Og han siger han har travlt men han kan godt sidde og skrive med alle mulige..

Når vi er sammen vil han kysse, kramme og alt muligt så kan bare ikke finde ud af hvad der er galt.. 

Håber i/du kan hjælpe så vil det være perfekt
Hilsen Camila.
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2014-02-28T11:30:20 1
Laura

Hej Camilla.

Når det har været on/off i 4 år, vil jeg også mene du skal passe på. Hvis det er ham der har slået op hver gang, så kan han føle han kan styre det hele og gøre hvad han vil. Det kan være derfor han er så kold, fordi han ved han bare kan gøre det uden det har en konsekvens. Jeg tror du skal være mere konsekvent og tage en ordentlig snak med ham og sige du ikke finder dig i det? hvis det er den følelse du har. det du kan risikere er at han siger i ikke skal være sammen mere, så skal du jo så finde ud af om det er det værd?.

Håber du finder en løsning.

Laura

2014-03-03T20:00:31 1
Michala
Hej Camila,

Det lyder rigtig mærkeligt.
Jeg synes, det bedste, du kan gøre, er at tage en god snak med ham. Fortæl ham, at du ikke forstår, hvorfor han virker så kold, og bed ham fortælle dig, hvis der er noget galt.
Hvis han fortsætter med at opføre sig mærkeligt, synes jeg, du skal overveje, om han er det hele værd. 

Jeg håber på det bedste.

Masser af hilsner herfra
/Michala

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tusinde tak for at I har lavet sådan en fin og dejlig hjemmeside! Den er super god og svarene er altid ærlige."

- Anonym