Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4570 spørgsmål og givet 7139 svar de sidste 16 år
2014-03-08T17:58:44: 2

Brevkassespørgsmål

Slået op, savner og veninde kysset med ham


Hej

Jeg har for ca. 2 uger siden slået op med min kæreste. Vi havde været sammen i ca. 3 måneder.

Jeg slog, fordi det kort sagt ikke var det samme mere. Jeg havde lidt mistet følelserne for ham. Gider ikke gå i dybden med det...

Nu savner jeg lidt det vi havde. Jeg ved ikke, om jeg fortryder. Jeg er tryghedsnarkoman og har brug for anerkendelse. Det fik jeg hos ham. Jeg savner vores samtaler om alt og intet, sms,erne, kyssene, kildekampene osv. Men ikke som sådan HAM.

Jeg havde fortalt ham min dybeste hemmelighed - at jeg selvskader. Jeg har længe haft det af lort til ærligtalt. Jeg fortalte ham det. Den første person.

I går til en fest kyssede han med min veninde. Jeg er ikke vred. Jeg er skuffet. Over hende især.

Han prøvede ikke engang at "kæmpe" bare lidt for mig. Han lod mig bare gå, og han var godt klar over, at jeg skubber alle væk fra mig. Jeg kan ikke bebrejde ham for ikke at gøre det... 5 dage inden havde han bare sagt, at jeg betød alt for ham, at jeg var det bedste, der var sket for ham...

Jeg ved ikke, hvad mit spørgsmål er. Tror bare, jeg vil have en fremmedes syn på det hele. Jeg ved godt, det er fortalt meget kort alt sammen...

Hilsen
Hende den forvirrede
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2014-03-09T16:20:13 1
Rikke

Kære Anne Sofie

Jeg forstå godt din jagt på tryghed. Dette er også noget jeg har kæmpet en del med. Bekræftelsen når et andet menneske kan lide en, er bare utrolig dejlig. Men løsningen på dit problem, er ikke at finde en anden, der kan lide dig eller gå tilbage til din eks. Du skal have noget single tid. Du skal finde dig selv, finde ud af hvad du vil. Det lyder som om du er usikker på dig selv (fordi du er selvskader), men udadtil virker meget sikker på dig selv. Du skal være lige så sikker indadtil som du er udadtil. Du skal finde dig selv og det kan en kæreste ikke hjælpe dig med. Jeg har nogle få veninder, som ikke kan leve uden en kæreste. De lever og ånder nærmest igennem deres kæreste, sådan syntes jeg ikke du skal blive. Jeg forstå savnet, af at blive holdt af og holdt tæt. Men du bliver nød til at finde dig selv, før du finder en ny kæreste.

Så syntes jeg også du skal glemme alt om din eks. Du har ingen følelser for ham, så hvad enten han havde kæmpet eller ej, ville i stadig ikke være sammen i dag. Din veninde må du tage en snak med og finde ud af om hun virkeligt er din veninde.

Men vær single og nyd det. Du skal finde ud af dig selv, før du få en kæreste. Dette vil du kun have godt af!

jeg håber du kan genkende noget af det jeg skriver. Hvis jeg ramte helt forkert eller bare har flere spørgsmål, er du velkommen til at skrive igen.

Kærlig hilsen Rikke

2014-03-11T21:22:25 1
Michala
Hej Forvirrede,

Jeg forstår godt, at du synes, det er svært. Det er altid hårdt at slå op, fordi man mister forholdet til en person, som har haft stor betydning for en.
Som du selv siger, savner du ikke ham, men det I havde. Du savner nok mere en kæreste generelt, end du savner din eks-kæreste. Jeg synes, det er vigtigt, at du husker på, at der var en grund til, at du slog op.

Man kan nemt blive I tvivl om beslutningen efter et brud, og det kan føles som den letteste løsning at gå tilbage, så alt bare kan blive godt igen. Problemet er, at tingene sjældent bare bliver gode igen, for der var jo en grund til, at man slog op. Husk på den grund!

Jeg forstår udmærket godt, at du er skuffet over din veninde, og jeg synes ærlig talt, du skal sige det til hende. Hvis hun er en god veninde, kan hun godt se tingene fra din side.

Jeg ønsker dig alt det bedste!

Masser af forårshilsner herfra
/Michala

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

"Hej UngZone, og tak for jeres pålidelige brevkasse, som jeg har haft meget gavn af, da jeg har skrevet ind til jer før"

- Anonym