Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3644 spørgsmål og givet 6230 svar de sidste 12 år
2014-03-08T17:58:44: 2

Brevkassespørgsmål

Slået op, savner og veninde kysset med ham


Hej

Jeg har for ca. 2 uger siden slået op med min kæreste. Vi havde været sammen i ca. 3 måneder.

Jeg slog, fordi det kort sagt ikke var det samme mere. Jeg havde lidt mistet følelserne for ham. Gider ikke gå i dybden med det...

Nu savner jeg lidt det vi havde. Jeg ved ikke, om jeg fortryder. Jeg er tryghedsnarkoman og har brug for anerkendelse. Det fik jeg hos ham. Jeg savner vores samtaler om alt og intet, sms,erne, kyssene, kildekampene osv. Men ikke som sådan HAM.

Jeg havde fortalt ham min dybeste hemmelighed - at jeg selvskader. Jeg har længe haft det af lort til ærligtalt. Jeg fortalte ham det. Den første person.

I går til en fest kyssede han med min veninde. Jeg er ikke vred. Jeg er skuffet. Over hende især.

Han prøvede ikke engang at "kæmpe" bare lidt for mig. Han lod mig bare gå, og han var godt klar over, at jeg skubber alle væk fra mig. Jeg kan ikke bebrejde ham for ikke at gøre det... 5 dage inden havde han bare sagt, at jeg betød alt for ham, at jeg var det bedste, der var sket for ham...

Jeg ved ikke, hvad mit spørgsmål er. Tror bare, jeg vil have en fremmedes syn på det hele. Jeg ved godt, det er fortalt meget kort alt sammen...

Hilsen
Hende den forvirrede
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2014-03-09T16:20:13 1
Rikke

Kære Anne Sofie

Jeg forstå godt din jagt på tryghed. Dette er også noget jeg har kæmpet en del med. Bekræftelsen når et andet menneske kan lide en, er bare utrolig dejlig. Men løsningen på dit problem, er ikke at finde en anden, der kan lide dig eller gå tilbage til din eks. Du skal have noget single tid. Du skal finde dig selv, finde ud af hvad du vil. Det lyder som om du er usikker på dig selv (fordi du er selvskader), men udadtil virker meget sikker på dig selv. Du skal være lige så sikker indadtil som du er udadtil. Du skal finde dig selv og det kan en kæreste ikke hjælpe dig med. Jeg har nogle få veninder, som ikke kan leve uden en kæreste. De lever og ånder nærmest igennem deres kæreste, sådan syntes jeg ikke du skal blive. Jeg forstå savnet, af at blive holdt af og holdt tæt. Men du bliver nød til at finde dig selv, før du finder en ny kæreste.

Så syntes jeg også du skal glemme alt om din eks. Du har ingen følelser for ham, så hvad enten han havde kæmpet eller ej, ville i stadig ikke være sammen i dag. Din veninde må du tage en snak med og finde ud af om hun virkeligt er din veninde.

Men vær single og nyd det. Du skal finde ud af dig selv, før du få en kæreste. Dette vil du kun have godt af!

jeg håber du kan genkende noget af det jeg skriver. Hvis jeg ramte helt forkert eller bare har flere spørgsmål, er du velkommen til at skrive igen.

Kærlig hilsen Rikke

2014-03-11T21:22:25 1
Michala
Hej Forvirrede,

Jeg forstår godt, at du synes, det er svært. Det er altid hårdt at slå op, fordi man mister forholdet til en person, som har haft stor betydning for en.
Som du selv siger, savner du ikke ham, men det I havde. Du savner nok mere en kæreste generelt, end du savner din eks-kæreste. Jeg synes, det er vigtigt, at du husker på, at der var en grund til, at du slog op.

Man kan nemt blive I tvivl om beslutningen efter et brud, og det kan føles som den letteste løsning at gå tilbage, så alt bare kan blive godt igen. Problemet er, at tingene sjældent bare bliver gode igen, for der var jo en grund til, at man slog op. Husk på den grund!

Jeg forstår udmærket godt, at du er skuffet over din veninde, og jeg synes ærlig talt, du skal sige det til hende. Hvis hun er en god veninde, kan hun godt se tingene fra din side.

Jeg ønsker dig alt det bedste!

Masser af forårshilsner herfra
/Michala

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

Min kæreste vil HELE tiden kysse !

Min kæreste er fantastisk.  Men han vil hele tiden kysse. Og det er jeg ret træt af.Jeg håbe...

Hvordan vælger man?

Jeg er meget forvirret omkring kærligheden. Ved ikke rigtigt hvordan man vælger, altså hvad der v...

Mine forældre kan ikke li’ ham jeg elsker.

Hejsa:)Jeg har været på efterskole hvor jeg mødte en fantastisk dreng. Der er aldrig nogen der ha...

Kan jeg stole på ham?

Kære ungzone, Jeg har været sammen med min skønne kæreste, L, i lidt over 1 år nu. Inden v...

I tvivl om jeg skal slå op med min kæreste

Hej med jer, jeg står i den situation hvor jeg er i tvivl om jeg skal slå op med min kæreste (vi ...

Jeg tror ikke, det er meningen, at jeg skal have en kæreste, før jeg er helt voksen

HejJeg har gjort mig mange tanker, når det kommer til kærligheden, bl.a. fordi jeg aldrig har haft...

Kæreste kys

Hej UngZone. Jeg er en pige på 13 år og min kæreste og jeg har været sammen i 2 1/2 måned. Vi h...

Skal jeg give det tid eller gå

Jeg fortæller jer nu min kærligheds historie, som egentlig mere er en sorgens historie end en kær...

Føler mig ikke god nok til ham

Jeg står i den situation at jeg har været sammen med en helt fantastisk fyr de sidste 7 måneder. ...

"..tak for en mega fed brevkasse, den er super"

- Anonym