Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4459 spørgsmål og givet 7039 svar de sidste 15 år
2014-03-26T15:44:46: 2014-04-09T22:22:10: 2

Brevkassespørgsmål

Ex-flirt på efterskole


Hej TheLove. 

Jeg er en meget forvirret 16-årig pige. Da jeg for omkring 7 måneder siden startede på efterskole, mødte jeg en rigtig sød fyr. Vi begyndte og flirte og var blevet rigtig glade for hinanden, man kan vel godt kaldes os for sådan lidt uofficielle kærester. Jeg troede virkelig han var den eneste ene. En dag gjorde han det forbi i mellem os, uden at give mig en forklaring, og jeg blev virkelig knust. Vi er blevet enige om, at vi skal prøve at være venner, men det er som om, han stadig kan lide mig. Jeg er ikke selv 100 procent over ham, og det driver mig til vanvid, at han hele tiden skal kigge på mig, han holder øje med, om jeg kan lide en anden, og når vi er til fest ender vi med at sidde og holde om hinanden og flette fingre stort set hele aftenen. Når vi er hjemme på weekend kan vi sagtens snakke over Skype i 9 timer i streg, og han har også nu fortalt mig, at han kun gjorde det forbi, fordi det gik for stærkt. 

Han gør mig virkelig bare så forvirret og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. 

Hilsen Den forvirrede
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2014-03-27T11:36:27 1
Charlotte
Kære "Den forvirrede",

Det lyder som om at dig og din fyr, rigtig godt kan lide hinanden. Og når han nu har sagt at han kun gjorde det forbi med dig fordi det gik for stærkt, synes jeg også det lyder som om at han stadigvæk er vild med dig, ligesom du også siger at du ikke er 100 procent ovre ham. Jeg kan sagtens forstå at han gør dig forvirret, men jeg synes måske i skal prøve at tage en snak, hvor du siger til ham at du synes han er rigtig sød og at du er glad for ham og prøver at høre hvordan han har det med dig :)

Hvis i så bare bliver enige om at tage det stille og roligt og at i ikke behøver at være officielle kærester endnu, tror du så ikke at det ville kunne fungerer? Mange fyre især (men også piger), kan blive lidt skræmte over hvis det går for stærkt med sådan nogle ting og det er der heller ikke noget i vejen med. Men hvis i begge to godt kan lide hinanden, synes jeg det ville være ærgerligt at lægge det hele på hylden. I stedet for, synes jeg, at i burde forsøge at tage tingene stille og roligt og så er jeg sikker på at det hele nok skal gå :)

Rigtig meget held og lykke til jer

Hilsen 
Charlotte Amalie
2014-04-06T15:01:27 1
Laura
Hej med dig :)

Jeg tror du skal gøre op med dig selv hvad du vil. Du siger du er vild med en anden, men alligevel fletter du fingre og bruger meget tid på din ex-flirt. Det kunne måske godt virke til at du stadig er vild med ham, og det lyder til at han gerne vil noget med dig igen. Du giver ham opmærksomhed ved at snakke med ham og være tæt på ham, og derfor vil han ikke holde op med at kigge/holde øje med dig, fordi han sikkert tror der er en chance til. 

Jeg synes enten skal du stoppe med at have så meget kontakt med ham, hvis du ikke vil være sammen med ham igen. Eller så skal i forsøge lige så stille at prøve igen.

Håber du kunne bruge mit svar :) 

Laura

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

"Hej sødeste brevkasse, er super glade for jeres hjælp, hvilket gør jeg igen skriver da jeg står i et dilemma.."

- Anonym