Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3737 spørgsmål og givet 6348 svar de sidste 13 år
2014-03-28T15:23:47: 2014-04-11T21:55:00: 2

Brevkassespørgsmål

Hvad nu?


Hej TheLove,
Jeg har et stort problem og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. 

For cirka 4 år siden var der en dreng i min klasse, som jeg syntes var en rigtig god ven, men så flyttede han til New Zealand, fordi hans mor fik et arbejde. Men efter han var væk savnede jeg ham meget og jeg fandt ud af at jeg måske kunne lide ham. På det tidspunkt var vi en pigegruppe på 10. Vi var alle bedsteveninder og havde det rigtig godt. Jeg fortalte at jeg kunne lide ham, til en af dem. Pigen jeg fortalte det til var hans bedsteven, (det havde de været siden 1. klasse) så jeg tænkte at hun måske kunne give mig nogle råd til at komme over det. Hun forstod mig godt og fortalte mig at det måtte være svært. 

Efter en uge eller to fortalte hun mig at han havde været meget forelsket i mig i lang tid. han havde aldrig fortalt mig noget. vi var okay venner så jeg forstod det ikke helt. For en måned siden kom han tilbage i klassen og nu ved jeg ikke hvad jeg skal gøre. han er sød mod mig, smiler, laver sjov med mig på den søde måde og hans venner opføre sig underligt omkring os. Vi sidder ved siden af hinanden fordi vi fik nye pladser da han kom. vi sidder helt bagerst så det er let for os at snakke og grine. 

Problemet er at jeg ved ikke ved om han faktisk kan lide mig mere eller om han bare er en sød person. Plus jeg ved ikke om jeg kan lide ham. Det tror jeg fordi at jeg håber hele tiden at han vil snakke til mig og jeg kan føle det lidt i maven :D. Men nogle gange irritere han mig meget. Jeg føler at jeg meget hellere vil i skole nu hvor han er her. 

Men spørgsmålet er: Tror i han kan lide mig? Og kan jeg lide ham? 

Hjælp!! :)
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2014-04-03T10:11:07 1
Laura

Hej Zoe.

Jeg tror ikke du er helt afklaret om du kan lide ham. Men selvom man kan lide en person kan personen godt være irriterende. I og med du føler du hellere vil i skole nu og du kan føle det kilder lidt i maven, så tror jeg måske godt du kan lide ham. Hvis du nu lige giver det lidt tid, så tror jeg du finder ud af om du kan lide ham. Men ingen tvivl om det lyder som start til at kunne lide ham rigtigt godt!.

Laura :)

2014-04-11T19:15:06 1
Michala
Hej Zoe,

Jeg kan jo hverken svare på, om han kan lide dig, eller om du kan lide ham. Men ud fra det du skriver, lyder det helt bestemt som om, du synes, han er rigtig sød - og måske også gerne vil være mere end bare venner.

Det lyder også som om, han synes du er sød, og det er da et rigtig godt tegn, at din veninde har fortalt, at han tidligere har været forelsket i dig. Måske kan du prøve at snakke med hende igen? Måske ved hun, om han stadig er vild med dig?

Derudover synes jeg bare, du skal fortsætte med at snakke med ham i skolen, for at finde ud af hvad du ligger i det, og hvad han ligger i det. Måske kan I også lave noget sammen efter skole en dag.

Jeg ønsker dig held og lykke.

Masser af forårshilsner
Michala

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Hej Ungzone! - I nice!"

- Anonym