Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6348 svar de sidste 13 år
2014-04-16T16:35:02: 2014-04-20T23:51:02: 2

Brevkassespørgsmål

Ikke gengældt forelskelse?


Hej!

Jeg er en pige på 15 år, som er mega forelsket i en dreng. Vi har snakket enormt meget sammen, men for nogle dage siden stoppede han bare med at svare mig og det er altså ikke fordi han ikke er online eller noget. Jeg kan også se at han ikke har set min besked.

Han er en af de der populære pretty-boy-drenge. Er det normalt at drenge er sådan? Er det et eller andet spille-kostbar-lort?

Tak for svar på forhånd!
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2014-04-20T13:03:56 1
Kamille
Hej unknown girl

Det lyder som en noget frustrerende situation. Som jeg ser det kan der være flere årsager til, at du ikke har hørt tillbage fra ham, men det er naturligvis kun ham, der kan fortælle dig den virkelige årsag. Nogen gange mister man blot interessen for en person, andre gange er man måske for nevøs til at svare den person man skriver med. Som du selv skriver kan det selvfølgeligt også være at han spiller kostbar for ikke at virke for ivrig. Den slags kan være frustrerende, men rimeligt normalt. Hvis du gerne vil finde frem til om han gengælder de følelser du har for ham, kan du vælge at fortsætte med at holde kontakten med ham enten face-to-face eller online, og prøve at afkode, om han viser dig lige så meget interesse som du viser ham. Læg mærke til, hvem der kontakter hvem mest og så videre. Alle fortjener en, der gengiver de følelser man har, intet mindre :)

Held og lykke med det, og du er selfølgelig velkommen til at skive til brevkassen igen! 
-Kamille
2014-04-20T20:39:57 1
Michala
Hej du,

Jeg kan selvfølgelig ikke svare dig på, hvorfor han pludselig ikke svarer dig, men det lyder da mærkeligt. Du siger, at du kan se, at han ikke har læst dine beskeder. Måske har han haft travlt med noget andet og vil vente med at åbne beskeden, til han har tid til at svare.
Hvis der går meget længere tid, kan du jo prøve at spørge ham, hvorfor han pludselig ikke svarer dig mere. Hvis der er noget galt, kan I jo ligeså godt få talt om det, for det nytter jo ikke ret meget bare at lade være med at skrive sammen.

Jeg håber på det bedste.

Masser af hilsner
Michala

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Vil lige slutte med at sige tusinde tak for en fed brevkasse, jeg synes det er så cool at i hjælper så mange unge med deres problemer.."

- Anonym