Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4570 spørgsmål og givet 7139 svar de sidste 16 år
2014-05-08T20:33:49: 2014-05-17T22:32:20: 1

Brevkassespørgsmål

Hvad skal jeg gøre?!


Hej TheLove
Jeg håber I kan hjælpe mig med, hvad jeg skal gøre.
For det første har min eks lige fået en ny kæreste og jeg er rigtig glad på hans vegne. På den anden side har jeg ikke været i stand til at spise siden jeg fandt ud af det. Jeg var overbevist om at jeg var/er ovre ham. Vi var ikke et godt par og jeg har ikke lyst til at føle sådan her, jeg har på ingen måde haft lyst til at vi skulle finde sammen igen, men hvorfor føler jeg så sådan her?
Et andet problem er at der er den her fyr som jeg ikke kan finde ud af om jeg har følelser for. Vi har kendt hinanden i 2 1/2 år og for nogle måneder siden spurgte han om vi ikke skulle finde sammen. Da vores forhold hidtil ikke havde været det bedste, vi har flere gange aftalt at nu skal vi også på date, men det er aldrig blevet til noget og det at vi kun har mødtes i byen, var med til at jeg afviste hans tilbud. Desværre har det resulteret i at han ikke har villet snakke med mig siden. Jeg føler jo noget for ham ellers ville jeg jo heller ikke have ladet det stå på i 2 1/2 år med snav her og der og sagt ja til flere dates selvom de før aftalte aldrig er blevet til noget. Hvordan får jeg ham til at snakke til mig igen? Skal jeg skrive til ham og forklare han, hvorfor jeg reagerede som jeg gjorde den nat han spurgte om vi skulle finde sammen?
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2014-05-10T19:06:56 1
Michala
Hej Katie,

Det er meget normalt, at man kan blive lidt trist, når ens ekskæreste får en ny kæreste. Det betyder ikke altid, at man har følelser for sin ekskæreste, men det kan alligevel være hårdt at se, at personen er kommet videre og har fundet en ny kæreste - især hvis man selv er single. Du vil nok gerne vise din ekskæreste, at du har det fint og er kommet videre, og det kan synes svært, hvis man er single. Men der er jo mange andre ting, der gør en glad end en kæreste, så den mærkelige følelse skal nok gå væk hurtigt, og appetitten skal nok vende tilbage.

Jeg forstår godt, du reagerede som du gjorde, da fyren spurgte dig, om I skulle finde sammen. Det lyder som om, I har haft et meget svævende og ukonkret forhold. Jeg synes, du skal tage kontakt til ham og forklare ham, hvordan tingene hænger sammen. Men først skal du finde ud af med dig selv, om du rent faktisk er glad for ham og gerne vil finde sammen med ham. Ellers bliver det svært at forklare ham noget som helst.
Hvis du finder ud af, at du har følelser for ham, synes jeg, du skal prøve at forklare ham det og fortælle ham, at hvis I skal finde sammen, er der nogle ting, der skal ændres lidt på.

Jeg håber, du kan bruge mit råd. 

Knus herfra
/ Michala

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

"Tak for jeres hjælp så utroligt mange gange før!"

- Anonym