Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3758 spørgsmål og givet 6376 svar de sidste 13 år
2014-05-28T15:11:56: 2014-06-01T20:36:24: 2

Brevkassespørgsmål

Mistet følelserne?


Hej brevkasse.
Jeg har en supersød kæreste. Vi har været sammen i lidt over 1 måned. Men nu her er jeg begyndt at føle mig ligeglad med ham. Jeg føler slet ikke at jeg savner ham mere eller at jeg har flere følelser for ham. Men jeg ved at han er totalt forelsket i mig, så jeg vil ikke såre ham. Hvad skal jeg gøre? :-(
Jeg ved at han vil blive utrolig ked af det hvis jeg slår op med ham og kan ikke gøre det i mod ham, men kan heller ikke blive med sådan her...
HJÆLP?......

Hilsen fra hende som nu på en måde udnytter hendes kærestes kærlighed...
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2014-05-29T15:32:34 1
Rikke

Kære Den fortvivlede

Jeg forstå godt, at du ikke vil såre din kæreste, ved at slå op med ham. Dette er bare det eneste rigtige at gøre. Hvis du ikke føler at du holder af ham, lige så meget som han holder af dig, skal du slå op. Det er ikke fair over for ham og hvis du bliver ved at være kærester med ham, holder du ham faktisk for nar. Der er ingen let måde at slå op på, men du bliver nød til at gøre det, hvis du virkeligt ikke mener du har nogle følelser for ham.

Jeg håber at mit svar kunne hjælpe dig, ellers er du meget velkommen til at skrive igen.

Kærlig hilsen Rikke

2014-06-01T14:22:25 1
Lotte
Hej fortvivlede,

Det er ofte ligeså hårdt at skulle være den der slår op, som at være den der bliver droppet. Du ved vist inderst inde godt selv, at du bliver nødt til at slå op med ham, hvis du er sikker på, at du ikke har følelser for ham længere. Selvom du sårer ham, så gør det ham sikkert også ked af det at vide, at du er i et forhold, du måske slet ikke har lyst til at være i. Der er aldrig et godt tidspunkt at slå op på, men du kommer nok desværre ikke udenom snakken. Til gengæld er det vigtigt, at du er der til at trøste ham efter bruddet, så han kan nå at opfatte hvad der lige er sket.

Jeg håber du finder ud af det, og du er altid velkommen til at skrive igen :-)

Kærlige hilsner fra Lotte 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tak for en god brevkasse. I er kommet med svar på flere af mine spørgsmål, som har været rigtig brugbare."

- Anonym