Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4364 spørgsmål og givet 6947 svar de sidste 15 år
2014-06-06T01:00:55: 2014-06-07T23:52:24: 2

Brevkassespørgsmål

Er han klar?


Hej thelove
Jeg er en pige på 16 år, der for en måned siden fik noget kørende med en af mine gode venner. Det skal lige siges at dagen inden vi fik følelser for hinanden slog ham og hans ex op (som havde været sammen i 8 måneder)
Nogle vil nok synes at det er lige tidligt nok at hoppe hen til den næste, men nu er det for sent at springe fra for jeg elsker ham virkelig og jeg ved han elsker mig.
Men mit problem er at vi gør ting som kærester gør, vi har haft sex, vi kysser, vi kan snakke og gøre alt sammen men alligevel vil han ikke præsentere mig som andet end bare en ven for hans venner og han tør næsten ikke så meget som rører mig når vi går i den by han bor i dels er det fordi hanner bange for at der kommer til at gå rygter om at han var sin ex utro men uanset hvor længe vi venter vil der jo altid gå rygter og jeg er bare træt af at være hans hemmelighed...så jeg forstår ikke rigtig problemet?
Og er han overhovedet klar til noget nyt?
Hvad tror i? Skulle jeg måske tage en snak med ham?
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2014-06-07T20:42:20 1
Birgitte
Hej M

Hvis det er noget der virkelig går dig på, at han prøver at 'skjule' dig. Så synes jeg du skal snakke med ham omkring tingene, for det kan godt være han ikke føler sig klar endnu eller at der andre grunde. Det også vigtigt at du ved hvor i står henne i forholdet, da det kan plage dig i lang tid og føle dig usikker. Håber at du kan få løst problemer sammen med ham :)

Knus
Birgitte
2014-06-07T23:24:02 1
Josefine
Hej kære M❤️

Ja, jeg synes du skal tage en snak med ham for han kan bedst besvare dine spørgsmål. Med det sagt, så kan jeg godt forstå hans bekymring, især når bruddet er så frisk. Der er ingen der har lyst til at blive udstillet, men når han har sit på det rene burde han, i mine øjne, faktisk være ligeglad med hvad andre tænker og tror. 

MEN da der kun er gået en måned kunne det jo være at du kunne give det lidt mere tid. Sæt en tidsfrist for hvornår du synes nok er nok, og når den tid så er kommet så find ud af hvad du videre vil. Og hvad han vil. 

Al held og lykke :)

Kram, Josefine

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

"..tak for en mega fed brevkasse, den er super"

- Anonym