Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4570 spørgsmål og givet 7139 svar de sidste 16 år
2014-06-11T13:17:25: 2014-06-12T21:57:30: 2

Brevkassespørgsmål

Er det lige så seriøst for ham, som det er for mig?


Hej!

Jeg er en pige på 22 år, som for 2 måneder siden, fandt sammen med en gammel ekskæreste igen.
Vi kom sammen i 2 måneder sidste år, lige efter jeg var kommet ud af et 5 års langt forhold - Jeg synes dog det var gået lige hurtigt nok, at jeg fandt sammen med X efter at være gået fra Y. Men X var så sød og ville vitterligt gøre alt for mig - Jeg synes han var perfekt, men timingen var meget dårlig for mig.
Så jeg sluttede det. For efterhånden længe siden kom jeg mig ordentligt over Y, og har nu fundet sammen med X igen. Men jeg er lidt forundret over hans "ændringer" siden vi var sammen sidst.

Det er som om det hele er omvendt - at jeg vil gøre alt for ham, hvor han er mere tilbageholdende.
Hvis jeg siger at jeg elsker ham, siger han ikke i lige måde, men siger at det også "går den vej" for ham.
Hvis jeg siger andre søde ting som at jeg savner ham eller andet, svarer han tilbage "årh hvor er du sød." men sjældent noget "i lige måde". Dog snakker han samtidig om, at han synes vi skal finde en lejlighed og flytte i sammen, når vi begge skal læse videre i Herning. Han har præsenteret mig for hele familien, og påstår at jeg er noget af det vigtigste han har. Jeg har bare meget meget svært ved at aflæse på ham, hvor seriøst vores forhold er for ham og hvor meget han mener det, når han hentyder til ting som at det er underligt at jeg kan savne ham dagen efter vi har været sammen. Det er som om han er uforstående overfor mine f'ølelser for ham - og så alligevel påstår han at have det på samme måde.

Håber I kan give nogle svar på, om I tror han mener det seriøst, eller om han mere ser én som en hyggeven uden at sige det.

mvh
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2014-06-11T22:40:53 1
Josefine
Hej den fortvivlede :)

Jeg tror ikke nogen af os kan svare på hvorvidt han er seriøs eller ej, det ved kun han - så jeg synes du skal snakke med ham om dine tanker. Det kan jo være at han blev såret sidst da du gjorde det forbi og derfor er mere påpasselig med hvad han siger og gør, så han undgår at blive såret igen. Jeg ville synes det var mærkeligt hvis han havde ændret sin personlighed så markant på så kort tid, så mon ikke det bare er fordi han passer på sig selv. Det at han introducerer dig for sin familie og vil flytte ind siger jo meget - for hvis han ikke var glad for dig og ikke troede på forholdet tror jeg ikke han ville foreslå det.

I hvert fald synes jeg du skal fortælle ham hvad du føler, og håbe på at han åbner lidt op for hvorfor han agerer som han gør. 

Held og lykke :)

Kram, Josefine
2014-06-12T10:19:34 1
Mariane
Hej fortvivlede,
jeg tænker, at fyren nok tager det stille og roligt denne gang, fordi han ikke vil brænde nallerne. Sidste gang I var sammen, viste han jo en del af sig selv, og at han var glad for dig, men du slog op. Derfor tror jeg, at han denne gang passer lidt på sig selv og ikke giver dig for meget, før han er sikker på, DU vil ham. 

Han viser dog stadig noget, idet han ønsker, I skal flytte sammen og præsenterer dig for familien. Hvis du sagde ting som, at du elsker ham, sidst I var sammen, og du så slog op med ham efter et par måneder, kan han jo tænke, at du ikke mener det, og derfor vil han sikkert gerne være sammen med dig længere tid denne gang for at blive bekræftet i, at det er sandt. 

Hav det godt

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

"Jeg brugte jeres råd, om at jeg skulle ses med ham, og det har vi gjort et par gange siden. Føler det kun går frem ad, tak for det"

- Anonym