Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4570 spørgsmål og givet 7139 svar de sidste 16 år
2014-06-14T02:17:36: 2014-06-16T09:00:20: 2

Brevkassespørgsmål

Måske utro?


Hej :-)

Her for en måned siden blev jeg ringet op af en veninde om natten, mens hun var i byen.
Min veninde fortalte mig, at hun lige havde set min kæreste kysse med en anden.
Jeg blev selvfølgelig utrolig sur, og valgte at tage op i byen for, at snakke med ham.
Jeg ringede og ringede til ham, og først efter en halv time - time tager han sin telefon.
Han benægter alt, og min veninde holder fast i hvad hun har set.

Jeg troede først på min veninde, da min kæreste har taget kontakt til andre piger her på det 
seneste. Men min veninde har der heller ikke alt for godt med min kæreste og omvendt
Jeg ved virkelig ikke hvem jeg skal tro på.

For her det seneste stykke tid har mit forhold med mine kæreste været meget anderledes,
og jeg kan ikke finde ud af om det er noget jeg bilder mig selv ind?

Har i nogle gode råd? Hjælp mig!!!
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2014-06-14T15:14:24 1
Josefine
Hej Trine :)

Det er rigtig ærgerligt når man står i en situation hvor man får at vide at ens kæreste er utro, og at man så efterfølgende "skal vælge side", idet man jo skal vælge hvem man stoler på. 

Jeg synes først og fremmest, hvis ikke du allerede har gjort det, at du skal tage en alvorlig snak med dem begge om den her situation og dine følelser omkring det. Hvis du så har snakket med dem, og de begge holder ved deres udsagn så kan du ikke gøre andet end at beslutte hvem du vil stole på.

Det er et rigtig svært dilemma, og jeg er ked af jeg ikke kan give dig et bedre råd, men det er bare en rigtig svært situation at stå i. 

Knus, Josefine

2014-06-15T22:41:48 1
Birgitte
Hej Trine

Selvom din veninde og kæreste ikke kan enes, vil din veninde ikke bare lyve omkring det så du går fra din kæreste. Din veninde vil jo se dig glad, og vil have du har det godt, så hvis hun ser din kæreste kysse med en anden, så er hun en god veninde og fortæller det. Men derudover så er du selv i tvivl omkring han er utro, som er med til at sætte dig i den situation om du skal blive ved. Når man tvivler på ens kæreste, kan det allerede der ødelægge et forhold. 
Du fortæller at din kæreste har kontakt piger på det sidste, men hvis han ikke gjorde det da i var lige kommet sammen, så kan det godt tyde på din veninde har ret. 
Men mit råd er du følger dit hjerte men også dit hoved. Dit hjerte fortæller sikkert at du skal blive hos ham, mens dit hoved siger noget andet. Men hvis der for meget information som passer til din venindes påstand, så er der nok et problem. 
Men som sagt er det dig der tager det valg, og du kan vælge at tage en snak med ham. Kan godt være du har snakket med ham omkring det før, men sid sammen med ham og snak med ham. Husk at en måde at se om en lyver på, er om vedkommen ikke kan se en lige i øjnene fordi de føler skyld. 
Hvis du kan få din kæreste til at kigge dig i øjnene, fortælle han ikke gjorde det og han elsker dig. Kan du overveje at give ham en chance og sige at hvis du høre noget omkring andre piger igen, kan du vælge at gå fra ham.
Jeg håber virkelig at jeg har kunne hjælpe bare lidt :)

Knus
Birgitte
Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

"Tak for en super dejlig brevkasse"

- Anonym