Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3758 spørgsmål og givet 6376 svar de sidste 13 år
2014-06-19T19:16:13: 2014-06-21T20:16:02: 2

Brevkassespørgsmål

Hun føler ikke det samme mere


Hej TheLove.Dk,

Jeg er en dreng på 20 år som har den fantastiske kæreste på 19 år. Vi har været sammen i et halv år nu, og 4 - 5 måneder af dem har vi boet sammen. 

Hun er begyndt, at have sin tvivl omkring dette forhold. Hun siger hun ikke føler det samme mere, og har ikke lyst til, at lave kæresteting. Hun har rimelig svært ved at sige til mig hun elsker mig lige nu. Hun har haft det lidt sådan her før, hvor hun lige pludselig fik lyst til mig igen, så tænker det måske kan være hun har sådan nogle perioder? 

Hun har svært ved, at snakke om følelser og hver gang jeg prøver at snakke med hende om det her, er hendes typiske svar "Jeg ved det ikke" da hun er så meget i tvivl omkring dette forhold. Hun er villig til, at kæmpe for det, men vi ved bare ikke hvad vi skal gøre for, at få hendes følelser tilbage. 

Håber i kan hjælpe!
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2014-06-19T22:41:59 1
Josefine
Hej Kkk

Du kan ikke gøre særlig meget, hvis ikke hun fortæller hvad der skal gøres. Det er hende der har tvivl af en eller anden årsag og hvis ikke hun udtrykker hvad der gør hende i tvivl, er det svært at ændre på noget. Hvis hun vil ændre på noget må hun åbne mere op, også selvom det er svært, men det lyder som om det er det der skal til - i hvert fald for at finde ud af hvad der er galt. Kommunikation betyder meget i et forhold.

Når så I ved hvad det er der gør at hun tvivler må I jo prøve at lave ændringer eller snakke om det, der går hende på. Jeg ved ikke rigtig hvad jeg synes om det at gå til parterapeut i så ung en alder, men hvis man virkelig brænder for sit forhold er det jo en måde at få nogle ting på bordet, og nogle trygge rammer man kan snakke i. Hvis det at snakke ansigt til ansigt er svært for hende, kunne hun prøve med et brev.

Det ville bekymre mig hvis min partner sådan mistede følelserne for mig engang imellem, for det skulle man helst ikke. Det at man har perioder, hvor man er trætte af hinanden er vel meget normalt, men ligefrem at ens følelser forsvinder - det ville jeg have det rigtig svært med, uanset hvem i forholdet jeg var. 

Men kommunikation er nøglen, så prøv og se om ikke du kan få hende til at kommunikere bedre.

Al held og lykke! 

Knus, Josefine
2014-06-21T12:34:58 1
Michala
Hej Kkk,

Jeg forstår godt, at det er rigtig frustrerende, men du bliver nødt til at give hende tid til at finde ud af, hvad hun føler. Jeg tror ikke, det nytter at presse hende.
Jeg tror, det bedste, du kan gøre, er at give hende tid og plads og samtidig sørge for at vise hende, hvor meget du holder af hende. Forhåbentlig er det bare en periode - ligesom det har været før. Det kunne godt lyde lidt som om, hun er bange for, at det hele bliver lidt for seriøst og måske hverdags-agtigt. Sørg for at lave nogle sjove ting sammen, tag ud og oplev noget osv. - ligesom man ofte gør i starten af et forhold. 

Håber du kan bruge mit råd. 

Mange hilsner
Michala

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Hej UngZone, og tak for jeres pålidelige brevkasse, som jeg har haft meget gavn af, da jeg har skrevet ind til jer før"

- Anonym