Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3203 spørgsmål og givet 5553 svar de sidste 11 år
2014-07-06T12:25:44: 2014-07-14T21:18:55: 2

Brevkassespørgsmål

min kæreste har mistet følelserne


Jeg er en pige på 20 og, og min kæreste er 22 år. vi har været sammen et halv års tid, men vi har kendt hinanden i lidt over et år, inden vi begyndte at komme sammen. Vores forhold har ALTID gået godt. vi har altid kunne finde en løsning, vi har altid været 100 % ærlige og vi kan snakke om alt.

Her forleden sagde han dog at hans følelser for mig ikke var der som før, men at han har prøvet at ignorere det. Vi har besluttet at give det en chance mere og se hvor det fører hen.
Han har det rigtig svært lige for tiden, fordi hans mor gik bort for ca. 3 uger siden, så jeg er bare bange for at det er hans sorg som "overtager" eller noget og påvirker ham til en negativ retning ang. mig. Han fortæller dog at jeg har været guld vær for ham når han har været ked af det.
Når vi er sammen kan jeg mærke på hans kropssprog at han gerne vil være sammen med mig. han holder om mig og kysser mig som altid, og det er lidt forvirrende når han siger at hans følelser ikke er det samme.

Jeg ved ikke hvad jeg kan gøre for at hjælpe ham og os med vores forhold. Han er virkelig den jeg vil være sammen med, og har aldrig kunne se mig selv have en fremtid med nogen andre end ham, og jeg ved han har/havde det på samme måde. Vi har altid klikket så godt sammen. Han er den eneste som gør mig glad. 

Hvad kan jeg gøre i denne situation? Nogle gange tænker jeg på om forholdet er for "nemt" fordi jeg har været der så meget for ham på det sidste han 100 % ved hvor han har mig. Det skal lige siges at den tid inden vi kom sammen har jeg altid afvist ham, og det tog rigtig lang tid for mig at lukke ham ind og give ham en chance, så måske savner han spænding?

Jeg ved ikke hvad han vil, og vil gøre ham glad. Hvad er godt at gøre? skal han bare have lidt tid for sig selv? Eller er det fordi han er inde i en følelsesmæssig dårlig periode ang. hans mor, at han har det sådan? Hvad har han brug for?
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2014-07-13T13:35:28 1
Josefine
Hej kære anonyme

Jeg tror desværre ikke der er særlig meget at gøre, fra din side. Det er op til ham selv at få den nye situation til at fungere, om det er med eller uden dig. Jeg tror ikke du vil kunne ændre hans beslutning, men jeg synes klart du skal være der for ham så godt du nu kan, og håbe på at det er nok til at jeres forhold holder. Du må give ham plads og tid, for det er rigtig svært at miste en forældre, og det kan ryste godt og grundigt på ens liv. Hvis du vitterligt er i tvivl om hvad han har brug for, så spørg ham. Kommunikation er rigtig vigtigt i et forhold, og uden den fungerer det ikke. Svar på dine spørgsmål kan kun han give dig.

Held og lykke!

Knus, Josefine
2014-07-13T16:09:35 1
Lotte
Hej anonym,

Det kan være rigtig svært at tvinge nogen til at have følelser for en bestemt person. Det kan sagtens være som du skriver, at han har det rigtig svært og derfor ikke føler det store overskud til at være sammen med nogle mennesker i øjeblikket. Du må prøve at vise ham, hvor højt du elsker ham - det er i hvert fald vigtigt, at du er der for ham, så han ikke lukker sig helt inde i sig selv pga. sorg. Han sørger uden tvivl, også selvom det måske ikke kan ses på overfladen. Jeg synes også, at det er en god ting, at han ved hundrede procent, hvor han har dig især i denne tid.

Ingen andre end ham selv ved hvad han har brug for, dog tror jeg det vigtigste er, at du støtter ham og giver ham plads. Det lyder dog til, at i kan snakke med hinanden om alt, derfor ville det også være en god ting at få snakket alt dette igennem. Selvom han har det meget svært, bliver han også nødt til at give dig et mere klart svar, så du ikke bliver såret gang på gang, fordi han ikke helt ved hvad han vil.

Jeg håber i kommer igennem denne svære tid.

Kærlige hilsner fra
Lotte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

Forvirret

Hej UngZone,Jeg er pige på 14 og har følelser for en dreng, men problemet er, at han er 20, så ve...

Ulykkeligt langdistance forhold

Hej. Jeg har en kæreste og vi har været sammen i 10 måneder nu. I starten af vores forhold b...

Konflikt i mig og kæreste-jalousi

Jeg vil starte med at sige, at jeg har en konflikt inde inde i mig selv.Jeg er en kvinde på 25 år,...

Hvordan faen skal jeg lige komme mig over hende?

Hej:)Øhm, jeg skriver til jer, fordi jeg står i en situation som jeg ikke ligefrem har prøvet fø...

Er vi

Hej, jeg er en pige på 12 år. Jeg har en kæreste jeg snart har været sammen med i 5 månede...

Jeg har ikke lyst til noget

Jeg har fået en kæreste, og det har vi været i 2 måneder idag men har ikke længere lyst til nog...

Skal min første kæreste også være min sidste?

Kære brevkasse.Jeg er en ung kvinde på 21 år, der sidder i et frygteligt dilemma, der giver mig h...

Mistanke om, at kæresten er utro

Hej.Jeg er en dreng på 17 og har en kæreste på 16. Vi har nu været sammen i 3 måneders tid og j...

kæreste med stedbror

hej jeg er en pige på 14 år,som er kæreste med min stedbror på 17 år. vi har dejlig sex. jeg br...

"..tak for en mega fed brevkasse, den er super"

- Anonym