Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3737 spørgsmål og givet 6348 svar de sidste 13 år
2014-07-14T23:53:14: 2014-07-19T15:21:38: 1

Brevkassespørgsmål

15 ryger


Nu har jeg været sammen med min kærste i 2 år og vi elsker hinanden mete end noget andet. Men der er bare et problem. Og det er at han ikk vil ha at jeg ryger. De første mange måneder skjulte jeg det for ham for viste ikk hvad jeg skulle sige. Han fandt dog en pakke smøger i min jakkelomme og der blev jeg så opdaget. Min kærste er 16 og fylder snart 17 og han siger til mig hver dag at jeg er for ung til det der med at ryge.

Hvad gør jeg???
Det er svært at stoppe?
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2014-07-16T21:28:22 1
Josefine
Hej Bella :)

Du skal stoppe fordi du selv har lyst, for det er endnu sværere at gøre det for andre end en selv. Hvis du virkelig har lyst til at stoppe synes jeg du skal prøve bare at lade være, og erstatte din vane med noget andet. Hver gang du får lyst til at ryge, så gør noget andet. Hvis det er helt galt, så snak med dine forældre, som sikkert gerne vil hjælpe dig. Det ér en rigtig grim vane, og din kæreste har helt ret i at du er alt for ung til at ryge. 

Held og lykke :)

Kram, Josefine

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Hej UngZone! Jeg elsker jeres arbejde, i er helt fantastiske!"

- Anonym