Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4459 spørgsmål og givet 7039 svar de sidste 15 år
2014-07-16T20:31:33: 2014-07-21T23:16:48: 1

Brevkassespørgsmål

Smask forelsket i 33 årig !!!


Hejsa! Jeg er kommet i et stort problem.. 

Hvert år er jeg hjælper til sådan noget musikopvisning hvilket jeg har gjort siden 2003 i Jylland (Det varer i 16 dages tid!). Den gang i 2003 var jeg 8 år & der mødte jeg en fyr, lad os kalde ham K.
Han stod på scenen og jeg syntes han var møg dygtig, men dengang var jeg jo bare en lille pige, så der synes jeg jo kun at han var dygtig.
Siden efter har jeg så set ham næsten hvert år - det er ikke hver år han er med - eller jeg er hjælper for den sagsskyld - men næsten hver år siden 2003.
I år var han så med og jeg er så nu fyld 19 & ham 33 & jeg må erkende at jeg er blevet smask forelsket i ham..Hvilket irrierterer mig grænseløst! Vi har ALDRIG snakket sammen (tør ikke, hehe) men jeg vi har haft øjenkontakt meget & hver gang jeg kom gående stirrede han på mig.
En fra min familie der også hjælper dernede er venner med ham på fb & har kun snakket med ham et pr enkle gange, så jeg har nu også fundet ham på fb!
Her er mine spørgsmål;
Hvad gør jeg?! Kan jeg godt ''tillade'' mig at ansøge ham? han aner nok ikke hvem jeg er mere, meeen.. måske han alligevel acceptere ? ;b
Jeg ser ham forhåbelig næste år men arrrrrrrh.. der er lang tid til! Finder forhåbelig en ny en som jeg falder for i mellemtiden, men tror at når jeg ser ham igen, at jeg falder for ham igen - hvad gør jeg så der?
Skal jeg bare glemme alt - også fordi at han er 33? ved at han har haft få kærester & at han ingen børn har.

Håber i kan hjælpe! 
Mvh - den 19 årig generte pige,
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2014-07-16T22:42:38 1
Josefine
Hej generte

Så fantastisk som forelskelse kan være, så møgirriterende kan den også være - enten fordi den man er forelsket i er for gammel, bor langt væk eller slet ikke er interesseret.

Som voksent menneske, i en alder af 33 er man et andet sted i sit liv, og langtidsudsigterne i et forhold med en 19 årig er nok ikke særlig gode. Jeg kan ikke fortælle dig hvad du skal gøre, men jeg ville råde dig til at lade det ligge og nyde din ungdom i stedet :) Du skal nok komme over ham på et eller andet tidspunkt. Men det er dit eget valg, og kun du kan beslutte dig for hvad du skal gøre.

Knus, Josefine

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

"tak for jeres store hjælp de andre gange jeg har indsendt et dilema til jer"

- Anonym