Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3297 spørgsmål og givet 5712 svar de sidste 11 år
2014-07-23T19:19:17: 2014-07-28T13:03:29: 2

Brevkassespørgsmål

Hvad skal jeg gøre?


Hej TheLove,

jeg kan stadig lide min x han er supper sød også som ven og det er to månder siden vi slog op jeg og jeg vil have ham tilbage. Før vi blev kærester var han en af mine beste venner det er så ikke merer og tror han stadig kan lide mig lige nu. Det var en svær måde vi slog op på og han vi ikke have mig tilbage. det er lidt min ejen skyld har sagt undskyld og han er okay med det jeg sagde til ham at jeg aldrig ville endre mig og han sagde jov du er blevet bedrer men jeg sagde at jeg bare var ved at blive den pige han blev forelsket i og så fik jeg ikke noget svar tror han stadig altså nu kan lide mig men da jeg spurte han tidligrer sagde han det ikke ville gå men hvad så med nu skal jeg vendte og spøger eller spøger nu eller helt lade vær
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2014-07-24T15:24:51 1
Lotte
Hej Nica,

Det er altid svært, at skulle finde sammen med en ekskæreste, der kan være mange grunde til at han ikke vil finde sammen igen. Har din ekskæreste mistet følelserne for dig, så er der desværre ikke så meget, du kan gøre, andet end at forsøge at komme videre.

Du skriver, at han allerede har sagt, at han ikke vil have dig tilbage, så du har måske allerede dit svar der? Er du dog stadig i tvivl er det måske bedre at få spurgt ham igen, så du får et klart svar og hvis det viser sig, at han ikke vil, så kan du komme videre.

Du kan evt. også prøve at blive gode venner med ham igen og så tage den derfra - og så se hvad der sker? Men her får du bare ikke noget klart svar og du kan ende med at blive mere såret end du er nu, hvis han stadig ikke vil være din kæreste. Du fortæller dog, at i var bedste venner før, der er måske også en chance for, at du bare savner din bedste vens selskab? - så at forsøge at genoprette venskabet er måske heller ikke en dum idé? Det kan dog også være meget hårdt at være venner med en man er forelsket i - så du må lytte til dig selv og se om du kan holde ud at være venner med ham eller at det kun går, hvis i finder sammen igen. Lyt til dit hjerte og mærk hvilken position du føler dig mest glad i.

Jeg håber, at du finder ud af det.

Kærlige hilsner fra
Lotte
2014-07-27T22:08:26 1
Josefine
Hej kære Nica

Jeg synes du skal gøre det du selv synes er fornuftigt. Jeg tror også at hvis han på et tidspunkt gerne vil give forholdet en chance til, så skal han nok sige til. Det lyder som om at han ikke vil lige nu, og så kan det være du skal give ham lidt plads. 

Knus, Josefine

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

Hvad gør jeg? bakker altid ud

Hej brevkasse, jeg er en ung pige på 18 år der har noget kørende med en dreng på 19, snart 20. J...

Jeg har kysset min bedste veninde

Hej. Jeg er en 18-årig dreng, som skriver til jer, i håbet om et brugbart svar, til en situation j...

Jalousi

Hej! Jeg er en pige der er kærester med en anden pige. Hun er sød, smuk, hun forstår mig, og alt ...

Hvad så nu?

Hej! Jeg er virkelig glad for tiden da jeg har mødt en fantastisk pige. Vi mødtes til en fest hvor...

Jeg har slået op med min kæreste, men jeg fortryder det.

Hej brevkasseJeg er en fyr på 18 år.For nogle uger siden slog jeg op med min kæreste kun 1 uge ef...

jeg er 16 år og kæreste med fyr på 29

hej jeg er en pige på 16 år, der er kæreste med en sød fyr på 29 år. Min mor siger at jeg er a...

Tvivlen er kommet

Hej. Jeg er 27 år og min kæreste er 22, da vi fandt sammen for 8 måneder siden var vi meget nyfor...

Jeg tænker stadig på min eks

Til rette vedkommende i ungzoneFor snart 8 måneder siden gik jeg og min eks fra hinanden. Vi havde ...

Nervøs omkring pæne mennesker

Hej. Jeg er en meget udadvendt pige, og går til mange fester hvor jeg er glad for at møde nye menn...

"..tusind tak for denne hjemmeside, i har hjulpet mig ret mange gange bl. a. ved at stoppe en spiseforstyrrelse/depression inden det gik helt galt og meget mere, så tak for det."

- Anonym