Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6350 svar de sidste 13 år
2014-07-25T16:21:19: 2014-07-28T13:04:40: 2

Brevkassespørgsmål

Skal jeg droppe ham?


Hej!

Jeg er en pige på 16 år, som har haft en kæreste igennem er halvt år.
Vi havde et super perfekt forhold, indtil for nogle måneder siden.
Han slog op med mig, fordi jeg bestemte for meget.
Han gav mig dog en chance, for at bevise at jeg var anderledes.
Nu bestemmer jeg slet ikke, og han er begyndte at feste og blive fuld meget, meget tit.
Jeg stoler som sådan ikke på ham, da jeg har haft en utro ekskæreste. Hvilket jeg har svært ved at komme over, det ved min kæreste også godt.
Men alligevel finder jeg ud af, at han har løjet overfor mig, og at han 'skjult' har været til fest.
Nu er han heletiden sur på mig over virkelig små ting, hvor han kan ignorer mig i flere dage når jeg skriver, og giver mig skylden.
Det tager virkelig på mit humør, for han er kun sådan når vi ikke ses.
Ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre.
-R.
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2014-07-27T22:19:28 1
Josefine
Hej R :)

Du skal gøre det dit hjerte fortæller dig. Du skal ikke gå og have det dårligt, for det er ikke meningen med et forhold. Du skal finde ud af om du vil tage en snak med ham for at få det ordnet eller finde ud af om du synes nok er nok, og droppe ham. 

Det dur ikke at du ikke stoler på ham, så det skal I finde ud af, hvis I beslutter at blive sammen. Det dur selvfølgelig heller ikke at han lyver overfor dig, for det gør kun jalousien værre, idet du jo bliver bekræftet i det du allerede har af mistanke. Du må nok hellere tage snakke med ham.

Held og lykke

Knus, Josefine
2014-07-28T05:43:35 1
Birgitte
Hej

Om du skal droppe ham eller ej, er noget du må finde frem i dit hjerte. Men kan sige at det han gør ikke er i orden. Når i mødes så prøv at tage en snak med ham, sig at du ændrede dig fordi du elsker ham men at han er begyndt at opfør sig anderledes og behandle dig dårligere. Bare vær ærlig, og det nok også der om du ved om jeres forhold kan forsætte eller om det slutter. Men det ikke i orden at han begynder at opfør sig på den måde, da han ikke viser respekt overfor dig og ved at du er bekymret omkring hvad han laver men virker ligeglad til det. Det ikke noget du skal finde dig i, og dermed vil jeg forslå at du tager en snak med ham og dermed finde frem til hvad der skal ske.

Jeg håber at jeg har kunne hjælpe dig lidt :)

Knus 
Birgitte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Nu har jeg endnu engang brug for et af jeres fantastiske råd"

- Anonym