Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4014 spørgsmål og givet 6599 svar de sidste 13 år
2014-08-02T12:27:56: 2014-08-06T14:17:01: 2

Brevkassespørgsmål

At være bundet


Hej Thelove. 

Jeg er en ung fyr på 18, der har været sammen med min dejlige kæreste i nu lidt over et halvår. Hun er en fantastisk pige, og vi har det skide godt sammen. Nemt ved at snakke, masser af tillid til f.eks. Byture med vennerne og så'en, og vores sex er også virkelig godt (hvis jeg da selv skal sige det uden at lyde som en douche) 

Problemet her ligger i, at jeg lige pt. Er en uge i Rhodos med familien uden hende, og det vælter bare med kønne piger overalt! Det er helt forfærdeligt for én der er i et forhold. Også på det sidste er jeg begyndt at drømme helt vildt meget om at være sammen med andre kvinder (seksuelt). Altså det er som om jeg er begyndt at savne friheden der følger med at være single, og jeg savner at møde personer af det modsatte køn, som man kan komme tæt på og flirte med, osv.
Altså, jeg elsker jo min kæreste højere end noget andet, men lige pludselig er jeg begyndt at føle, at jeg ikke er moden nok til at kunne binde mig til en pige i en sådan ung alder, hvor der er så mange ting der skal prøves og udforskes. 

Det gik heller ikke med min eks-kæreste pga. flere ting, men hovedsageligt fordi jeg havde kysset med en anden, og jeg vil bare ikke gentage den fejltagelse med min nuværende kæreste, da jeg ikke selv ville kunne klare at komme til at såre hende på den måde, men jeg er bare bange for at min lyst til, at være sammen med andre piger snart går galt. 

Så Thelove, hvad mener i? Er det bare en periode jeg er i, skal jeg bare tage mig sammen og ligge mine lyster til siden, eller hvad?


Tak på forhånd for hjælpen.
Hilsen anon.
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2014-08-02T21:17:44 1
Josefine
Hej anon

Du er en ung fyr, og hvis du allerede nu føler du går lidt glip af noget, så er det nok meget godt at lytte til dine instinkter - men det er ikke ensbetydende med at det behøver være lige nu, du har jo tid nok inden du skal stifte familie til at skeje ud. Det kan som du selv siger godt være en periode, som nok skal gå over. Det kan også være du bare har brug for at være fri og single og afprøve lidt. Jeg skal ikke kunne sige det, men jeg synes du skal se tiden an. Sæt en tidsbegrænsning, og bestem dig for at hvis du stadig har det sådan efter en uge, en måned, hvad du nu har brug for, så er det måske svaret på dit spørgsmål.

Men jeg synes ikke du kan bruge din lyst som undskyldning for utroskab. Utroskab er et bevidst valg, om man er fuld eller ej, i øjeblikket eller ej, så er du et voksent menneske og du kan sige nej hvis du vil. Så hvis din lyst "går galt" har du bevidst taget et valg om at såre din kæreste, og det synes jeg du skal undgå.

Held og lykke!
Josefine
2014-08-05T22:51:19 1
Lotte
Hej Anon,

Jeg tror, der er rigtig mange, der kommer igennem sådan en periode i sit forhold. Især det der med at binde sig afskrækker tit unge mennesker i et forhold, hvilket desværre også ødelægger mange forhold, netop fordi man ikke har kunnet holde fingrene fra en tredje part.

Du skriver dog, at du elsker hende højere end noget andet og ja, du beskriver egentlig kun dit forhold og din kæreste positivt. Jeg er sikker på, at du heller ikke har lyst til at miste hende, hvilket højst sandsynligt vil ske, hvis du laver noget dumt?

Enten så er det bare en periode eller også er det fordi du rent faktisk savner noget i det forhold du befinder dig i nu. Tænk over om du savner noget, som hun ikke kan give dig? Og hvis du kommer i tanke om noget, så kan det jo være, at det også er noget, der kan ske i jeres forhold. Når folk bliver kærester, så glemmer de ofte flirtedelen, hvilket kan betyde meget for et forhold - i kan prøve at lave nogle ting sammen som i gjorde, da i var nyforelskede?

Umiddelbart skal du gøre dig klart om, du vil ud at score flere piger eller om du egentlig har det meget godt der hvor du er nu? Om du virkelig kan undvære din kæreste, hvis det nu kommer til stykket? Det kan samtidig godt være, at du synes det er sjovt at score piger i byen, men der er måske langt imellem de mere specielle piger, der rent faktisk er værd at samle på, hvis du på et tidspunkt fortryder dit valg.

Jeg kan ikke træffe et valg for dig, men jeg synes du skal tænke det grundigt igennem og så håber jeg ikke, at du ender med at såre din kæreste.

Angående de kønne piger på Rhodos, så er jeg fan af mottoet "nok se, ikke røre" - nyd synet, men stop den der :-)

Jeg håber, at dette hjalp dig lidt på vej.

Kærlige hilsner fra
Lotte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

Mistet følelser?

Hej, jeg er en pige på 17 og jeg har en kæreste som jeg har været sammen med i 1,5 år og jeg har...

Snus??

Jeg har en kærste der tager snus og har gjort det lige fra jeg mødte ham første dag. Jeg får det...

Hvad har jeg gjort?

Hej brevkasseSå øhm ja, i går (den 18/12-21) var jeg sammen med nogen, den ene af dem var min ex ...

Er der ulovligt st være kærester med en på 13 år nå man selv er 16 år

Hej jeg ville høre og jeg må være kærester med en 13 år nå jeg er 16 år og hvad man må og hv...

I tvivl om forhold

HeyJeg er en pige på 17 år, og jeg har en kæreste. Vi har været sammen i rigtig lang tid og begy...

hvordan vender jeg mig til tanken.

hej ungzone. jeg er en pige på 13 år som for et stykke tid siden er blevet slået op med af min k...

Keep going or..??

Kære brevkasse, Jeg skriver til jer, da jeg står i en situation hvor jeg har behov for et per...

Jeg ved ikke hvordan hun føler.

Hej jeg er en dreng på 19, der går gymnasiet, jeg står med mit livs største problem. Mig og pig...

Jeg er 14 og hun er 13

Hej Ungzone! Jeg står i den situation at jeg er 14 (snart 15) og jeg har mødt en 13 årig pige der...

"Jeg vil lige i starten pointere at jeg elsker den måde i støtter og kommer med tip til unge med problemer."

- Anonym