Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4459 spørgsmål og givet 7039 svar de sidste 15 år
2014-08-07T15:02:32: 2014-08-23T21:34:58: 1

Brevkassespørgsmål

Hvad skal jeg gøre?


hej ^^ jeg skal bruge noget hjælp til at hjælpe en

okay jeg står her i noget a et underlig tilfælles, ser i jeg har været sammen med min kæreste i et godt halvt år, og jeg har også meget nemt ved at læse andre menesker, bare rolig vi har det godt sammen, men hvad gør jeg i det min kæreste har været seksuelt misbrugt af hans fætter, fordi jeg ved dette, fordi han fortalte mig dette, og jeg ved ikke hvordan jeg kan få ham til at sige mere om det om der skal snakkes mere om det, da jeg ved han er kommet ud med det værste af det, i det han fortalte mig i detaljer hvad der var sket med ham, jeg ved ikke hvordan jeg kan hjælpe ham, fordi jeg ved han skal sige det til nogle og jeg ved jeg ikke skal presse ham til at gøre noget som han ikke kan lide. det er ikke fordi at det noget der kommer frem tit, (udover i starten hvor hans diller bare ville blive fuld kommen slatten) men han nægter at snakke om det og jeg ved det kære i han underbevisthed,


love from shyvana
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2014-08-10T23:10:50 1
Josefine
Hej Shyvana :)

Hvis ikke han beder om hjælp er det svært at overbevise ham om at han har brug for hjælp. Man skal selv ville det, ellers får man ikke særlig meget ud af det. Du kunne jo, hvis ikke du allerede har gjort det, foreslå ham at snakke med en professionel om hans fortid, for at åbne op om det og få det bedre med det. Men jeg synes du skal passe på ikke at presse ham for meget, og hvis han siger fra så synes jeg du skal lade det ligge. Men gør det klart for ham at du gør det fordi du holder af ham og vil ham det bedste.

Knus, Josefine

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

"Hej sødeste brevkasse, er super glade for jeres hjælp, hvilket gør jeg igen skriver da jeg står i et dilemma.."

- Anonym