Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6348 svar de sidste 13 år
2014-08-13T15:19:21: 2014-08-26T19:50:42: 2

Brevkassespørgsmål

Hvad gør jeg nu?


Jeg var til en fest for den gamle 9. klasse lige inden sommerferien sluttede og vi skulle hver til sit. (Vi var 7)
Her sad jeg meget sammen med en pige fra klassen som jeg senere endte at kysse med i køkkenet.
Vi hyggede os alle hele aftenen, men da vi besluttede os for at det var på tide at komme i seng, vi sov aller der, lagde denne pige og mig os ind på et andet værelse for os selv.
Her lå vi det meste af natten og kyssede, nussede og snakkede.
Den efterfølgende morgen var vi spændt på hvad de andre ville sige til at vi ikke ville sove hvor de sov, men der blev ikke spurgt meget.
Op ad formiddagen var der nogen der besluttede sig for at vi skulle se en film. Her gik denne pige hurtigt, og jeg fulgte efter et par minutter senere for at finde hende på værelset hvor vi havde sovet. Her fortsatte vi så kysseriet hvor vi var sluppet.
Nu er der gået tre dage siden festen, og i de tre dage har jeg ikke haft meget kontakt med hende, vi har skrevet lidt om hverdagsting, men ikke det store.
I går sendte jeg så en snap til hende om at det var fint at være startet i skole igen (hun starter først i dag), og den blev meget hurtigt besvaret med et billede af hende og en anden dreng der ligger i hendes seng og en besked jeg ikke husker præcist, men noget med "nej hvor godt".
Jeg skrev ikke mere til hende i går fordi jeg blev lidt paf over at hun allerede lå med en ny. Hun sagde under vores lange samtale om natten til festen, at hun kun lå med drenge i sin seng, som hun også havde med mig før festen, når hun godt ville dem, de signaler havde jeg ikke fanget :?

I dag skrev jeg så om det var gået godt i skolen og hun svarede hurtigt at det synes hun faktisk, synes ikke rigtig hun indbød til en samtale.

Nu ved jeg så ikke om jeg skal kontakte hende mere, hvad skal jeg skrive?
Noget bebrejdende som "Du fandt hurtigt en ny" til det billede? (tror jeg ikke er så godt...)
Skal jeg skrive om det bare var en hyggelig aften/morgen med 6 timers kyssen og om den skal blive liggende der?
Eller skrive om ikke vi skulle ses mere? Jeg ved hun har fri i weekenden og hun ved også at jeg har fri.
Det er også en mulighed ikke at gøre noget og vente på at hun gør noget?

Jeg har ikke haft en kæreste endnu, og jeg ved at hun har haft gang i to.

Jeg håber nogen gider hjælpe mig med dette problem, som sagt ved jeg ikke om det er det rigtige sted at smide det, så kan I svare eller hate på mig fordi jeg ikke har sat mig nok ind i det hele...

Hilsen en GenertAnonym


Kan man skrive noget i stil med: "Vil du helst have jeg lader være med at skrive mere, eller skal vi finde ud af noget?"
Siden jeg synes hun svarer kort på mine beskeder og ikke prøver at starte en samtale
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2014-08-26T14:43:14 1
Lotte
Hej du,

Beklager det sene svar, og håber næsten, at du har fundet en løsning selv. Dette er dog et helt passende forum at stille denne slags spørgsmål og spørge til råds, når man er i tvivl.

Det lyder som en rigtig hyggeligt fest og aften i havde jer der.
Det er dog svært at svare på, om hun lægger mere i jeres nat sammen end den ene gang. Umiddelbart lyder det til, at i begge nød det. Det at i ikke har skrevet så meget sammen efterfølgende, kan desværre godt være et tegn på, at hun ikke er så interesseret, men måske ved hun heller ikke lige hvad det næste skridt er? At svarene er korte og hvis hun ikke stiller spørgsmål tilbage til dig, så tror jeg desværre ikke, at der er så meget, som du kan gøre. Dog tror jeg, at det er bedst for dig at blive helt afklaret med hvad hun tænker, og det finder du kun ud af ved at spørge hende.

Jeg kan godt forstå, at du blev paf og måske lidt skuffet over at modtage en snap af hende og en anden fyr. Det kan både være et signal om, at hun egentlig ikke har lyst til at køre den videre med dig, men det kan også være for at gøre dig lidt jaloux og vise at hun måske er lidt eftertragtet? Piger kan for det meste godt lide, at fyren kæmper lidt for hende.

Du kan evt. prøve at sende en besked og spørge om hun har lyst til at ses en dag. Du behøver ikke at vise i beskeden for skuffet du egentlig er. Hvis hun så har lyst til at mødes med dig, så må i jo prøve at tage den derfra og se hvad der sker.
Hvis hun ikke har lyst, giver dig nogle afvigende svar eller ikke rigtig svarer på dit spørgsmål, så tror jeg, at du bliver nødt til at komme videre.

Du skal nok finde en sød pige en dag, der vil det samme som dig - held og lykke med det! Og du skal være velkommen til at skrive igen, hvis situationen eller andet mellem jer har ændret sig siden, du skrev ind til os her. Så vil vi prøve at hjælpe dig videre derfra :-)

Kærlige hilsner fra
Lotte  
2014-08-26T18:26:50 1
nadia
Hej GenertAnonym

for mig lyder det lidt som om, hun ikke rigtig er interesseret i at i skal være noget. måske var det bare noget "engangs" . men hvis du gerne vil have noget sammen med hende. syntes jeg bestemt at du skal spørge hende. hvor hun vil hen af med det. 
eller hvis du beslutter dig for at det ikke er det syntes jeg bare du skal skrive til hende at det ikke går at i ses mere. så vil hun spørge hvorfor eller bare skrive ok. men hvis hun skriver ok, så ved duhvor hun står. Og hvis hun skriver hvorfor må du jo forklare hende at hendes signaler forvirre dig. 
og så må i finde ud af det hele. 

Håber du finder ud af det hele. 

Hilsen Nadia

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..for det første vil jeg takke en million gange for jeres side og hjælp. Den har hjulpet mig til at få hjælp med både selvmords tanker, stoffer og familieproblemer, og har virkelig ændret mit liv 100%"

- Anonym