Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3938 spørgsmål og givet 6525 svar de sidste 13 år
2014-08-13T16:28:54: 2014-08-26T20:00:39: 2

Brevkassespørgsmål

En elendig ekskæreste


Min kæreste og jeg slog op efter næsten et år sammen over en sølle sms-samtale. -Det er noget jeg skammer mig meget over. Vi er i samme vennegruppe og hilser altid pænt på hinanden, når vi mødes.
For et par uger siden var alle venner samlet igen, og min venindes kæreste kyssede mig.- Jeg mistede min veninde og en del af min respekt i gruppen. Jeg tog på Roskilde, og slevfølgelig var min eks, vores fælles venner og hans nye venner der. Det er et halvt år siden vi slog op, så det er okay, at vi er sammen med andre, men. Jeg overskred grænsen helt vildt ved at være sammen med hans gode klassekammerat.

Jeg er lige startede på gymnasiet og han går i 2.g. Jeg kan næsten ikke være i mig selv, fordi jeg har været så respektløs og bagtalerierne om "hende der kysser kærester og knepper venner," er ved at indhente mig. Jeg forstår godt, hvis folk går uden om mig.. det ville jeg også gøre

Jeg vil så gerne snakke med min eks om det hele, men hvordan skal jeg hive fat i ham, når han altid er omringet? og hvis jeg så får fat på ham, hvad skal jeg så sige? - "Ja, jeg har været jordens største røvhul og en elendig eks, kan du tilgive mig?" ?
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2014-08-26T15:00:51 1
Lotte
Hej Johanne,

Det lyder som lidt af en mundfuld. Jeg kan godt forstå, at din veninde blev skuffet - men det lyder til, at du ikke lagde op til det, at det var ham der kyssede dig?

Det er helt bestemt ikke et fedt rygte at have siddende på sig. At du har været sammen med hans ven burde egentlig ikke være din ekskærestes problem, når i nu ikke er sammen længere. At du føler, at du selv har overskredet grænsen viser vel, at du stadig holder nok af din ekskæreste til ikke at ville såre ham. Du har ret i, at det måske ikke var det fedeste du kunne gøre, men du gør det måske til noget større i dit hoved end det er? - det er ikke sikkert, at alle tænker dette om dig.

Jeg tror, at det er et skridt den rette vej, at du har erkendt, at det ikke var den bedste opførsel, men sket er sket og du kan desværre ikke fortryde nu. Hvis du holder lidt lav profil i vennekredsen, så skal du nok komme ind i varmen igen. Det er glemt ligeså snart, der er en anden i gruppen, der gør noget, der er mere spændende at tale om.

Du kan evt. smide ham en sms og spørge om han har lyst til at mødes en dag - måske efter skole? Det behøver ikke at være noget vildt. Du må prøve at fortælle ham om lige netop den følelse du sidder med. At du godt ved det ikke var fedt gjort, men at du stadig håber, at i er venner.

Jeg beklager det sene svar og jeg håber, at du finder ud af det - du skal være velkommen til at skrive igen, hvis du stadig sidder med samme følelse eller hvis der nu er opstået andre problemer.

Kærlige hilsner fra
Lotte
2014-08-26T18:34:30 1
nadia
hej Johanne. 
det med din venindes kæreste kyssede dig. var måske ikke det bedste at kysse ham igen. men det ved du også godt så det vil jeg ikke køre mere i. 
Det med en af hans gode kammerater, kan ske for alle. 
- jeg ville skrive til ham på face eller en sms om i kan mødes efter skole og snakke. 
men hvis grunden til at du gerne vil snakke med ham om det, er at du stadig har følelser for ham så skal du klart fortælle ham det. 

-Jeg tror ikke fyre tænker over tingene på samme måde som piger gør. måske lige i starten kan det gå dem på. men nok ikke på længere sigt.  
men jeg syntes du skal snakke med ham om hvad du tænker og hvordan du har det med det. 
selvom man er ex-kærester kan man godt blive gode venner . 

held og lykke .. 
Nadia

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

kan han stadig lide mig eller??

hej jeg er en pige på 13 år som HAVDE en kæreste men ikke mere. Han slog op med mig her for nylig...

Jeg har en kæreste men ved ikke om vi bare er det fordi han syndes det er sejt at have en

Jeg er 11 år og går i 6. Jeg har en kæreste og jeg kan godt lide ham, vi har været kærester 2 g...

Jalousi

HejJeg er en pige på 17 som har en kæreste og vi har været kærester i ca. 1 år. Jeg har virkeli...

Vild med en der har en kæreste

Hey er en pige på 13, jeg er ret vild med en dreng fra min klasse, tror han har en kæreste, men er...

hvordan skal jeg kysse ham

hej jeg er en pige på 13 år som går i 7. klasse. Jeg har en kæreste fra min klasse. jeg ved ikke...

Overtænker jeg for meget

Hej:)Lige for tiden er jeg single, men har næsten lige flået op med min kæreste. Mit problem er a...

Exkæreste

Hej Jeg er en pige på 25 år. Jeg har på det seneste haft min ekskæreste meget i tankerne. V...

Har lyst til at kysse

Hej jeg er en pige på 13 å og har brug for hjælp fordi at jeg her hen over sommerferien har haft ...

Hjælp!

Hej allesammen jeg er en pige i 5.kl og jeg har en dejlig kæreste. Vi lejede s p eller k (bare os t...

"Jeg vil lige i starten pointere at jeg elsker den måde i støtter og kommer med tip til unge med problemer."

- Anonym