Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3483 spørgsmål og givet 6003 svar de sidste 12 år
2014-08-18T18:33:17: 2014-08-28T21:25:18: 1

Brevkassespørgsmål

Kyssede med min kærestes bedste ven


Jeg er desperat efter vejledning og hjælp - jeg har en super dejlig kæreste, som jeg holder ekstremt meget af. Man kan godt sige at jeg har været med til at lave lidt af et trekantsdrama. En af mine gode venner, som også er min kærestes bedste ven, har prøvet på at kysse mig flere gange (eller lagt op til det). Vi har kun kysset en gang før, til nytår. Hvor jeg var vild med min nuværende kæreste, og dengang var det også hans bedste ven, og han vidste at vi begge kunne lide hinanden. Jeg afbrød hurtig det kys, og sagde at det ikke gik. - Nu har jeg så været sammen med min kæreste snart et halvt år, og det har egentlig gået helt fint, indtil nu.. 
Jeg var for tre dage siden sammen med en af mine bedste vennner (også stadig min kærestes bedste ven) og han var meget intim ved mig, synes jeg. Vi lå i hans seng og jeg var træt, så jeg lå med lukkede øjne og slappede af. Jeg kunne mærke at han kom tættere på mig, han begyndte langsomt at kysse op ad min hals. Normalt ville han slet ikke være min type, men jeg kunne mærke jeg blev tændt. Han fortsat med at kysse mig tættere og tættere omkring mine læber. Jeg havde så meget lyst til at kysse ham, og til sidst gav jeg efter. Kysset udviklede sig, til et rimelig heftigt snav. Og han begyndte at røre mig, og tag på mit bryst. Vi kyssede i lidt tid, før det egentlig gik op for mig hvad jeg gjorde.Han lå ovenpå mig, så jeg skubbede ham væk og spurgte hvad det var vi havde gang i. Han virkede selv lidt rundt på gulvet, og svarede at han ikke vidste det. Mens jeg selv panikkede, jeg anede ikke hvad jeg skulle gøre. Han siger så hurtigt, at vi kan lave en aftale. Vi må aldrig sige det til nogen eller snakke om det. Så vi lod rimelig meget som om det hurtigt var glemt. Men i mit hoved var det ikke. To dage efter, om søndagen, ringer jeg til min bedste veninde. Jeg kunne ikke holde ud selv at tænke på det, igen og igen. Jeg græd både lørdag og søndag, jeg vidste jeg blev nødt til at fortælle det til min kæreste. Jeg snakkede så med min bedste ven, om at vi blev nødt til at sige det. Uanset hvad. Min bedste veninde er også min kærestes bedste veninde, men hun lovede ikke at sige noget. Vi går alle i skole sammen og min bedste veninde, min kæreste og jeg i samme klasse. Jeg har det helt vildt dårligt over at vi har kysset bag hans ryg, vi har også aftalt at sige det meget snart. Men jeg aner ikke hvordan, jeg frygter at miste ham. Jeg bliver nervøs hver gang han ser på mig, bare tanken om at sige det til ham. I forvejen var vi ikke i det bedste stadie i vores forhold, for min kæreste var blevet lidt træt af at jeg hang for meget op af ham i skolen. Han har sagt det og vi har taget den snak. Jeg elsker ham jo bare så meget. Vær sød at hjælp mig med hvordan jeg kan få det sagt til ham, min og hans bedste ven vil gerne være sammen om at sige det. - Hjælp?
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2014-08-27T14:37:10 1
Josefine
Hej Signe

Det er lidt af en uheldig situation du har rodet dig ud i, men der er ikke andet for end bare at fortælle ham sandheden. Der er ikke brug for en masse detaljer, men du kan starte med at fortælle ham hvor højt du elsker ham og holder af ham, og derefter forklare at du og hans ven har kysset på hinanden, men at I hurtigt fandt ud af at det var forkert.

Der er ikke mere at gøre end at fortælle ham det og håbe på at han tilgiver dig. 

Held og lykke!

Knus, Josefine

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

Hvad gør jeg?

Hej brevkassenJeg står i den situation, at min kæreste og jeg mødte hinanden på en højskole for...

Hvad gør jeg nu?

Hej guys..Min kæreste og jeg, har været sammen i snart ét år. I starten, var alting perfekt. Han...

Hvordan retter jeg op på alt det rod jeg har lavet?

HejJeg kunne godt bruge lidt hjælp, til hvordan det er skal ende. Jeg for 11 måneder siden m...

Hvem skal jeg vælge? Min tidligere kæreste eller min udenlandske veninde?

For omtrent fire måneder siden valgte jeg at slå op med min kæreste (L) gennem et par år. Siden ...

Min kæreste forstår ikke mine psykiske problemer

Kære JerMin kæreste og jeg har været sammen i omkring 5 år. Jeg har altid været bange for at si...

Skal jeg gå fra ham?

Hej jeg står i en lidt fortvivlet situation.For 2 år siden fandt min kæreste og jeg sammen. Det f...

Kærester eller bedste venner

Jeg har en kæreste. Vi har været kærester et stykke tid nu sådan over en måned. Vi kom sammen u...

Brud på tilliden

HejJeg er en 20 årig pige som har været i et forhold i 2 år med min 20 årig kæreste. Jeg har op...

Jaloux ekskæreste

Hey gutter og gutinder, jeg sidder her og har været i et forhold i verdens klasse. Men jeg har en j...

"..tak for en god brevkasse. I er kommet med svar på flere af mine spørgsmål, som har været rigtig brugbare."

- Anonym