Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4570 spørgsmål og givet 7139 svar de sidste 16 år
2014-08-29T17:37:26: 2014-09-01T19:53:26: 2

Brevkassespørgsmål

HOMOSEKSUEL?


Hej brevkassen.
Jeg er en pige på 12, næsten 13 år, og jeg er her for tiden begyndt at tvivle meget på min tiltrækning til drenge.
Jeg har læst en del på det(altså om jeg er til piger), for jeg vil ikke sige det til nogen før jeg er sikker, men som der står de fleste steder, kan det skifte meget, i løbet af mine teenage år.
Jeg har haft nogle få(drenge) kærester i løbet af det sidste år, men jeg har aldrig kunne snakke ordenligt med dem. Jeg har altid synes det var akavet at skulle snakke med en dreng, jeg var tiltrukket til. Og nu, er jeg begyndt at tvivle meget på, om jeg er til piger.
Jeg har aldrig været decideret forelsket i en pige, men til tider, føler jeg mig da mere tiltrukket til piger end til drenge. Nok også fordi, at jeg er ved at give op på, at få et forhold til en dreng. Det har bare aldrig været min styrke, at skulle have et forhold til en dreng.
Kan du, der læser dette, give mig nogle tips til, hvordan jeg måske kunne få det lidt afklaret?, da det driver mig fuldstændig til vanvid!
Jeg håber inderligt, at jeg får et svar! ..
-Hilsen den,måske, homoseksuelle pige..
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2014-08-31T15:49:56 1
Josefine
Hej Astrid :)

Først vil jeg sige at det er sejt at du tør stå frem!
Dernæst: det er meget normalt at have tvivl om sin seksualitet i din alder, især hvis du har dårlige oplevelser med drenge for tiden. Det kan sagtens være du bare er kørt træt i det, men måske er du bare til piger, eller måske er du til begge dele. Men det finder du først ud af ved at prøve dig frem og se tiden an. Prøv lidt fra begge verdener, og når det føles rigtig, så har du fundet ud af det :)

Men husk at du er ung, og at du har masser tid til at udforske dit kærlighedsliv, så lad være med at blive frustreret og tag det stille og roligt !

Knus, Josefine
2014-08-31T23:22:14 1
Majbrit

Hej :)

Som du selv siger, så kan det være svært i sine teenageår, at finde du af om man er til drenge eller piger. Så hvis jeg var dig, ville jeg helt klart vente lidt og se tiden an. Du er jo i den alder, hvor det er spændende at eksperimentere.

Hvis du er meget i tvivl, kan du jo prøve at være sammen med en pige, hvis du vil have afklaret hvad du er til. Det kan godt være rigtig svært og akavet at tale med en dreng, men det bliver nemmere med tiden.

Jeg håber ihvertfald du finder ud af det, og husk! der er intet galt i at være homoseksuel :)

Knus Majbrit

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

"Jeg er virkelig taknemmelig over jeres side."

- Anonym