Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3266 spørgsmål og givet 5650 svar de sidste 11 år
2014-09-08T23:20:46: 2014-09-10T21:04:20: 2

Brevkassespørgsmål

Vil han mere end det?


Kære thelove.dk
For 3 år siden mødte jeg en hammer sød fyr, som jeg næsten forelskede mig i pladask. Han var dejlig åben, og sådan en fyr, som alle piger langt fra falder for, men som jeg kunne se en stor charme i.. Vi begyndte at være sammen sådan sammen med andre, og hyggede os rigtig meget sammen, når vi så endelig var sammen. Der var dog uger i mellem vi skrev sammen, og det resulterede i, at jeg selvfølgelig hoppede flere meter, da han så endelig skrev. Jeg var forelsket i ham i faktisk 1 helt år, og det var et rigtig irriterende år, selvfølgelig fordi der ikke skete noget som helst. 2,5 år går hvor vi bare er venner, nogle dage er jeg så interessant, at vi snakker flere timer over Skype, andre er jeg næsten ikke interessant og andre snakker vi nogenlunde jævnt, hver dag. Nu er vi så gået ud af folkeskolen, kommet på hver vores skole, hver især. Alligevel dropper han ikke kontakten til mig. Han skriver, at han savner mig, og om vi ikke snart skal ses. Det vil jeg selvfølgelig rigtig gerne, og siger, at han må godt komme hjem til mig en fredag. Vi mødes og går hjem til mig, snakker sammen, og laver ellers det, som venner laver. Om natten ligger vi i min trekvart-seng og sover pande mod pande faktisk. Mine ben ligger lidt flettet ind i hans. Vi ligger kun i g-streng og underbukser - af to grunde, der var rigtig varmt, og ja, den anden var nok mere for hyggens skyld. Vi vågner op næste morgen og jeg ligger i hans arme. Jeg har bar overkrop, og det samme har han. Jeg ligger mig ovenpå ham, og vi griner, som om vi aldrig har lavet andet. Vi mærker på hinanden de forskellige steder, og jeg giver ham lidt handjob (uden han kommer) - han viser mig endda hvad der er rarest (på en rigtig sød måde). Han rører mig dernede og giver mig lidt finger så jeg bliver rigtig tændt - men vi kysser IKKE. Og det undrer mig... Han sender snaps af mig til hans bedste ven (med tøj på), og skriver at vi hygger os osv. Næste dag tager han hjem kl 13 ca., derefter skriver vi ikke rigtig til hinanden. På en eller anden måde fornemmer jeg, at han virkelig godt kan lide mig, både i de ting han skriver til mig, men også i de ting han sender. Dog er det ikke direkte tydeligt. Jeg står i det problem, at jeg netop ikke ved, om han faktisk kan lide mig, eller om han bare ser mig som et sødt pigeobjekt.. Jeg vil rigtig gerne være sammen med ham igen, jeg har jo ikke følelser for ham endnu, men dog ved jeg, at det let kan komme. Jeg er bare rigtig meget i tvivl om, om han faktisk kan lide mig, eller om det bare er et hurtig pigebesøg. Skal jeg skrive til ham, og spørge om vi snart skal ses igen, eller skal jeg vente til han skriver til mig (hvis han gør?)
Hvordan kan jeg vide, om han kan lide mig, eller om det her bare er en mands vilde lyster?
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2014-09-10T14:21:59 1
Josefine
Hej du :)

Spørg! Jeg ville ønske jeg kunne svare på dit spørgsmål men du får kun svaret fra ham, så spørg ham! Jeg ved godt det er nervepirrende og pinligt, men det er næsten værre at stå i den situation du står i nu og ikke vide en kuk og blive sindssyg :) Du kunne jo spørge om han har lyst til at ses en dag snart, og så kunne du bringe emnet på bane. Han virker som en sød fyr, så mon ikke han giver dig et pænt og ordentligt svar?

Held og lykke ! 

Kram, Josefine
2014-09-10T20:23:48 1
TuChi

Kære Anonym

Ud fra hvad du skriver, så virker det som om, at I snakker godt sammen. Derfor synes jeg, at den bedste måde at finde ud af hvilke intentioner han har, er at spørge ham. Det skader ikke, at det er pigen der tager initiativ. Derfor kan du sagtens være den første der tager affære.  Held og lykke! Du er meget velkommen til at skrive igen, hvis der dukker nyt op omkring det, som du vil tale om J

knus TC

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om kærester og forhold

Hvad så nu?

Hej! Jeg er virkelig glad for tiden da jeg har mødt en fantastisk pige. Vi mødtes til en fest hvor...

Jeg har slået op med min kæreste, men jeg fortryder det.

Hej brevkasseJeg er en fyr på 18 år.For nogle uger siden slog jeg op med min kæreste kun 1 uge ef...

jeg er 16 år og kæreste med fyr på 29

hej jeg er en pige på 16 år, der er kæreste med en sød fyr på 29 år. Min mor siger at jeg er a...

Tvivlen er kommet

Hej. Jeg er 27 år og min kæreste er 22, da vi fandt sammen for 8 måneder siden var vi meget nyfor...

Jeg tænker stadig på min eks

Til rette vedkommende i ungzoneFor snart 8 måneder siden gik jeg og min eks fra hinanden. Vi havde ...

Nervøs omkring pæne mennesker

Hej. Jeg er en meget udadvendt pige, og går til mange fester hvor jeg er glad for at møde nye menn...

Forelsker mig i SoundCloud rappere

Hej. Jeg er 17 år og har aldrig haft en kæreste. De eneste drenge jeg er tiltrukket af er emo rapp...

Hun svarer aldrig

Hej, UngZone. Jeg mødte denne her pige for nogle uger siden da jeg var til fest med min ven. Hun er...

Skal jeg prøve igen?

Hej. Jeg er en 16-årig dreng med et problem. Jeg har længe haft en chrush på den her fyr, som jeg...

"(...) Først vil jeg gerne sige tak fordi i findes! I har hjulpet mig meget allerede!! "

- Anonym