Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6348 svar de sidste 13 år
2014-09-10T13:12:09: 2

Brevkassespørgsmål

Vil hun hendes eks?


Jeg er kommet i et nyt forhold med en dejlig pige, og vi har det sindssyg godt sammen, og bruger rigtig meget tid sammen, jeg har aldrig været jalous på nogen måde, og synes stadig ikke at jeg er..
Det omhandler at min nye kæreste bruger tid med hendes eks, hvilket jeg har det fint med, men da hun kom hjem i går havde hun hendes eks kærestes t-shirt samt trøje på, hvorfor gad jeg ikke spørge ind til, udover det sendte hun et såkaldt 'snap' billede til mig i går, hvor jeg kunne se hendes eks kæreste liggende bag ved hende, men da hun kom hjem, og jeg spurgte hvad de havde lavet, skyndte hun sig uden videre at sige 'vi har lagt på hver sin side af sofaen og set film'
I dag, inde på facebook, smider min kæreste, et billede op af hendes eks og hende, hvor de kysser, udover det fortæller hun ofte at mange tror, at de vil finde tilbage til hinanden osv.
Jeg kan mærke nu, at min grænse er gået, og jeg ved ærlig talt ikke hvordan jeg skal forholde mig til situationen? Jeg er ked af det, samt forvirret, men jeg siger ingenting eller konfronterer hende, da jeg synes det er en selvfølge at komme og sige til, selv hvis man føler eller gør noget..
Hvad skal jeg gøre, inden jeg bliver skør i hovedet?
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2014-09-10T21:44:20 1
Josefine
Hej Mia

Det lyder som en super ærgerlig situation at stå i, for som du selv siger forventer man at ens partner kommer og siger hvis de går og tumler med noget man burde være en del af. Det er vel ikke for meget at be' om? Det lyder som om hun ikke selv har tænkt sig at sige noget endnu, måske fordi hun selv er forvirret, så jeg synes du skal tage en snak med hende.

Det med at hun lægger et billede op og nævner at folk mener de vil finde sammen, der ville min grænse også gå og jeg synes det er fint du ved hvor du selv står. 

Held og lykke!

Kram, Josefine
2014-09-11T12:03:08 1
Michala
Hej Mia,

Jeg forstår godt, at du er forvirret over situationen. Det lyder rigtig mærkeligt, at din kæreste smider kysse-billeder på facebook og siger at mange andre siger, at hun nok vil finde sammen med sin eks igen.

Jeg synes ærlig talt, at du skal tage en snak med hende. Spørg hende, om hun stadig har følelser for sin eks, for hvis hun har det, er der ingen grund til, at du spilder mere tid hende. Jeg er godt klar over, at det er en ubehagelig samtale at have, men det er den eneste måde, hvorpå du kan finde ud af, hvorfor hun opfører sig sådan. 

Jeg ønsker dig alt det bedste!

Mange hilsner
Michala

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg brugte jeres råd, om at jeg skulle ses med ham, og det har vi gjort et par gange siden. Føler det kun går frem ad, tak for det"

- Anonym